Dodaj do ulubionych

Jest faworyt w Birczy

03.11.06, 09:33
Wczorajsze nowiny , które prowadzą ranking kandytatów do władzy w naszym
województwie podały ,że faforytem w Birczy na stanowisko Wójta Gminy w
Birczy jest Józef Zydownik.Gratuluje i zyczę powodzenia
Obserwuj wątek
    • bakinom Re: Jest faworyt w Birczy 03.11.06, 11:39
      Ja też gratuluję!!! Jest to jedyny kandydat godny uwagi, i za którym jest ogrom
      mieszkańców gminy Bircza, bynajmniej tak się w tej chwili słyszy! Powodzenia!
    • darino w "Nowinach" ? 03.11.06, 13:29
      Musiałem przegapić, zaraz zerknę ...
      • holejnik Re: w "Nowinach" ? 03.11.06, 20:00
        Witam serdecznie - ja również wyrażam zadowolenie z tego iż to właśnie Pan
        Józef Żydownik ma ogromne szanse na wygranie tych wyborów. Muszę powiedzieć iż
        musi Pan Józef mieć świadomość iż od pierwszego dnia spełniania obowiązków
        Wójta tak zacnej gminy przyjdzie nieuchronnie czas ocent i konfrontacji co
        zapowiadał a co zostało wykonane. Ta ocena pozwoli na przedłużenie kadencji
        bądz Wójtem zostanie konkurent Pan Urban, który będzie w przyszłych wyborach
        zdecydowanym kandydatem. Pozdrawiam Panów serdecznie i życzę aby spełniły sie
        Wasze oczekiwania, które pozwolą mieć nadzieje iż w najbliższej przyszłości
        wiele się zmieni co mieszkańcy Birczy i gminy zauważą bo zasługują abu żyło im
        sie lepiej. W przyszłości rezerwuję sobie spotkanie z Wójtem Józefem
        Żydownikiem (jak przyjadę w odwiedziny do rodziny )
        • jozefzydownik Re: w "Nowinach" ? 04.11.06, 13:11
          Dziekuję za szczere slowa pod moim adresem .Oczywiście z zatysfakcja przyjmuję
          pańskie zaproszenie.Pozdrawiam i zapraszam na Sylwestra do Birczy .
    • savage6 Re: Jest faworyt w Birczy 04.11.06, 16:21
      Przy prawdziwych wyborach róznie może być. Smuci mnie fakt ze wsród naszych
      czterech kandydatów nie ma czlowieka odpowiedniego na to stanowisko i pewnie
      nie bedzie wiec tak czy tak nastepne 4 lata dla gminy zmarnowane :( Pozdro dla
      wszystkich kandydatów na wojta i do rady, a bym zapomnial wklejam zwrotke
      pewnej piosenki wezcie sobie panowie i panie to do serca

Gdy mordy swe utuczą
      Kolejni pchają się
      W koryta ryje włożą
      I zaczną doić Cię
      Lecz karmy wnet zabraknie
      I w stołki wbiją kły
      A role się odwrócą
      I kopa damy im
      (frag. Kto Cię obroni Polsko - KSU)

• darino easy, easy ... 06.11.06, 21:06
      Jest takie powiedzenie : "nie chwal dnia przed zachodem słońca". Na triumfalizm
      będzie czas po niedzieli ...
      • mario9626 Re: easy, easy ... 17.11.06, 23:55
        w rankingu jaki został zamieszczony w "nowinach" wygrał pan Żydownik Józef
        dlatego że cały nakład gazety został wykupiony przez rodzinę i członków
        komitetu wyborczego tegoż pana dlatego takie są notowania. i coście ludzie
        porobili, naród birczański przez was nie miał świeżych wiadomości. Nieladnie
        nieladnie
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka