Dodaj do ulubionych

Znalezione na necie

05.12.06, 18:56

"W Polsce działa co najmniej kilkunastu rezydentów rosyjskiego wywiadu,
którzy prowadzą rozmaite działania rozpoznawcze w polskim internecie. Ludzie
ci podobno nie tylko interesują się polskimi stronami internetowymi - np.
tymi, które wspierają białoruską opozycję - ale prowadzą także aktywne
działania, przykładowo występując na forach internetowych dużych portali (jak
Gazeta.pl, Onet.pl czy WP.pl), gdzie - przedstawiając się jako polscy
internauci - inicjują np. antysemickie czy obecnie antyukraińskie dyskusje
bądź dezawuują publikowane w sieci teksty."

Obserwuj wątek
    • piotrzr ruscy agenci 05.12.06, 21:17
      Teraz już nabrałem pewności że "krouk" i "ciekawy" to ruscy agenci na forum
      Bircza.:)
      Precz z moskalami :)
    • darino coś w tym jest ... 05.12.06, 23:57
      Na pewno obserwowałem działania takich "smutnych panów" na forum Polska-Ukraina
      na portalu Gazety.
      U nas ? Nie sądzę ... Wypatrzyłem jednego podejrzanego, ale w jego przypadku
      stawiałbym raczej na chorobę psychiczną ...
    • krouk Re: zostałem zdemaskowany :((( 06.12.06, 16:47
      Chwała Dzierżyńskiemu!!! Chwała Stalinowi!!! NKWD Wieczna Chwała !!!!!

mister - sądzę, że zanim znalazłeś to "na necie" wcześniej sam to tam
      umieściłeś ;)))

a propos "ruskich agentów" - niektórzy z tego forum mogliby dostać od nich
      order za zasługi w utrwalaniu w społeczeństwie polskim negatywnego stereotypu
      Ukraińca ;)))
      • piotrzr głupio ci ..co?? 06.12.06, 18:17
        No cóz wszystko stało się jasno - czekamy tylko na dementi drugiego z "iwanów" :))

A negatywny streotyp - jest - ale tylko w twoim "pusty czerepie" - :)))
        • image06 Re: głupio ci ..co?? 06.12.06, 19:10
          piotrzr napisał:

> No cóz wszystko stało się jasno - czekamy tylko na dementi drugiego z "iwanów"
          > :))
          >
          > A negatywny streotyp - jest - ale tylko w twoim "pusty czerepie" - :)))
          Czy to jedyne , merytoryczne kontrargumenty w dyskusji nt. Birczy ?
        • krouk biedny człowiek :(( 07.12.06, 08:56
          Chyba ten biedny człowiek (piotrzr) nie potrafi już napisać niczego co nie
          zawierałoby chociaż jednej obelgi ;)))

A stereotypy negatywne oczywiście istnieją - Ukraińca wsród Polaków i Polaka
          wśród Ukraińców i z tego co wiem mają sporo cech wspólnych....
    • krouk nie, nie jest mi głupio :))))) 06.12.06, 22:11
      mam raczej dobry nastrój, bo właśnie odebrałem ładną sumkę z moskiewskiej
      centrali i razem z ciekawym344 (też rezydentem rosyjskiego wywiadu) udajemy się
      na miasto, aby ją spożytkować :)))))))))))))
      • image06 Chłopaki weźmiecie mnie z sobą ! 07.12.06, 07:48
        Moja Centrala z SYJONU znowu mnie oszukała na kasie :(((. Jestem bez szekla
        przy duszy.
        Image
        • krouk image - zapraszamy :))) 07.12.06, 08:39
          napisz mi na maila co umiesz, ja prześlę to gdzie trzeba i wspólnie ustalimy
          co, jak, kiedy i za ile ;))
      • dymek25 Re: nie, nie jest mi głupio :))))) 07.12.06, 10:13
        Czy możecie wziąć ze sobą starszą panią (nie będę upierdliwa))). Zajmowałam sie
        informacją, co prawda naukową, aleć to zawsze informacja!!!
        • image06 Chłopaki ! Weźmiemy Dymek ? 07.12.06, 10:32
          Każda informacja jest na wagę złota (ach ! ta kasa) , a ja zostałem bez keszu -
          gewałt .
          I06
        • krouk Re: nie, nie jest mi głupio :))))) 07.12.06, 10:37
          Nie ma sprawy!! – zwłaszcza, że sądząc po nowoczesnych w formie i treści
          wypowiedziach „starsza pani” dymek25 wcale nie jest taka „starsza” ;)))

Sądzę, że ma Szanowna Pani kwalifikacje, aby stanąć na czele naszej „grupy
          agentów” :)))
          • image06 No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 07.12.06, 11:30
            krouk napisał:

> Nie ma sprawy!! – zwłaszcza, że sądząc po nowoczesnych w formie i treści
            > wypowiedziach „starsza pani” dymek25 wcale nie jest taka „sta
            > rsza” ;)))
            ** Hmm... Myślę,że nieważny wiek , ważne uczucie. Każda kobieta ma co najwyżej
            20 lat.
            > Sądzę, że ma Szanowna Pani kwalifikacje, aby stanąć na czele naszej „grup
            > y
            > agentów” :)))
            *** Ale , ale ! Na czele takiej grupy zawsze stoi Hans Kloss albo Stirlitz ,
            który ma łączność z Centralą !! Kogo typujemy ?
            I06
            • krouk Re: No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 07.12.06, 15:55
              nie widzę sprzeczności - żyjemy w takich ciekawych czasach, że zawsze może
              wyjśc jeszcze na jaw, iż Hans Kloss był kobietą ;))))
            • dymek25 Re: No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 07.12.06, 16:13
              Patriotyzm nakazuje wybrać Klossa, ale serce Stirliza, on taki piękny!!
              • krouk Re: No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 07.12.06, 16:18
                "....Patriotyzm nakazuje wybrać Klossa, ale serce Stirliza...."

Patriotyzm wskazuje Klossa??? No wie Pani co !!! Chyba Pani zapomniała, że
                jesteśmy grupą ROSYJSKICH agentów ;)))
                • dymek25 Re: No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 07.12.06, 16:28
                  Z tego, czego na skutek sklerozy nie zapomniałam, to Kloss nie "stał po słusznej stronie", przeciez nasi prawdziwi patrioci nie chcieli wznawiać emisji.
                  • krouk Re: No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 07.12.06, 16:37
                    Ma Pani rację - z punktu widzenia rosyjskiego agenta Kloss stał po słusznej
                    stronie ale Stirliz stał po stronie jeszcze słuszniejszej ;)))i to on powinien
                    być wzorem !!!

p.s. jak widać na tutejszym forum nie tylko POLSCY "patrioci" mają dewiacje na
                    punkcie rosyjskich agentów ;))))
                    • dymek25 Re: No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 07.12.06, 17:21
                      Ej zaguljał, zaguljał, zaguljał parień maładoj,maładoj,
                      w krasnoj rubaszonoczce, charoszenkoj takoj...
                      Tak mi sie przypomniała rajdowa piosenka,
                      bo jutro będę we Wrocławiu na spotkaniu mego roku, a w wiekszości
                      będą tam koleżanki i koledzy z seminarium informacji naukowej.
                      Zatem was pozdrawljaju, poka...
                      • dymek25 Re: No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 07.12.06, 17:24
                        Zapomniałam napisać PIASTOWSKIM Wrocławiu!!!
                • image06 Re: No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 07.12.06, 17:21
                  krouk napisał:
                  > jesteśmy grupą ROSYJSKICH agentów ;)))
                  Jesteśmy rosyjsko - syjonistyczną grupą oczywiście. Knowania na taką skalę nie mogą się udać bez udziału kapitału wiadomego pochodzenia.

PS.
                  Słyszeliście , że tego barana Bubla wzięto w końcu na badania psychiatryczne ?
                  wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,3777883.html !!
                  • krouk Re: No to szpiony, paszli pogulat' w gorod 08.12.06, 08:02
                    "...tego barana Bubla wzięto w końcu na badania psychiatryczne..." (image)

Uważam, że w komisji orzekającej o chorobie tego barana powinien oprócz
                    psychiatry być także weterynarz ;))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka