Dodaj do ulubionych

Nic się nie dzieje NUDA

13.01.07, 16:01
W Birczy ludzie są skazani na siedzenie we własnych domach i jedną wielką nudę. Podsumujmy co można robić w naszej miejscowości aby troszkę sie "rozerwać":

1 Jak ktoś lubi spacerować to raczej z tym nie powinno być problemów ale ile można chodzic tam i z powrotem ;)
2 Od czasu do czasu jest jakas wrzaskoteka lub wieksza impreza typu Dożynki czy WOŚP
3 Bar pod świerkami czasem fajnie jest posiedziec, gożej jesli chodzi o naszą pizzerie panuje w niej cudowny klimat czyż nie miło zjesc pizze w towarzystwie tutejszych żuli.
4 O wiele milej pobyć w mordowni na dole przegrac troche kasy na maszynach pograc w bilarda
5 Gdy jest ciepło można łyknąc sobie winko na łonie natury, tylko kiedys przychodzi czas ze winko przestaje smakowac :/

No może cos przeoczyłem lub czegoś nie wiem więc dlatego się nudzę, jakie macie pomysly aby nie trzebabyło wyjeżdżac z naszej miejscowosci aby sie troszkę pobawic?

Obserwuj wątek
    • savage6 Re: Nic się nie dzieje NUDA 13.01.07, 16:04
      No przeoczyłem chyba najbardziej udaną jak dotychczas impreze a mianowicie koncert OSC No własnie Pryzmatu i Zdrajcy
      • carexic Re: Nic się nie dzieje NUDA 13.01.07, 16:37
        Jak ci się nudzi Grisza to może weź psa i połaź po lesie może a raczej napewno
        jakiegoś zwierza napotkasz i td. Albo zbierz ekipe i zróbcie sobie rajd na
        kopystanke w Rybotyczach albo poprostu weź się za gitare i przerób pare dobrych
        kawałków>>>>>>>> Pozdrawiam KLeju
        • savage6 Re: Nic się nie dzieje NUDA 13.01.07, 17:52
          W lesie to sie jeszcze zgubie i niedziwedz jaki mnie zje wiosna idzie to pewnie wstały juz hehe a z ekipą to najdalej do Mordoru zajdziemy wiec pozostane w domu i sie bede na trójkącie uczył grać

POZDRO w lutym gdzies w Krakowie sie pojawie
          • carexic Re: Nic się nie dzieje NUDA 13.01.07, 19:48
            ucz się ucz to może cie zatrudnia w zespole:)))))))) a co na theriona
            przyjeżdżasz??? no ja w tym czasie sesje będę miał w pełnym rozmachu ale jak sie
            uda to może sie stykniemy na jakiejś imprezce u PBB.Pozdro
    • darino Re: Nic się nie dzieje NUDA 14.01.07, 10:07
      Wymieniłbym jeszcze: turystykę rowerową, czytanie książek, wędkarstwo i
      szydełkowanie.
      Tylko co do wędkarstwa mam wątpliwości, bo nie wiem, czy w Stupnicy nie pływa
      jakaś Paskuda.
      • carexic Re: Nic się nie dzieje NUDA 14.01.07, 10:38
        Paskuda tzn. ???????????
        • darino Paskuda 14.01.07, 10:55
          Dokładnie to nie wiem, ale w takim roztworze, jaki płynie w Stupnicy poniżej
          oczyszczalni, mogło powstać jakieś "nowe życie".
          • carexic Re: Paskuda 14.01.07, 10:59
            bardzo prawdpodobne bo ja tam ryby od maj nie spotkałem takiej co by si nadawała
            do złowienia....... Wszystko uciekło powyżej oczyszczalni
            • 1aro Re: Paskuda 14.01.07, 12:23
              Myśle że trzeba zając się to sprawa. Rzeka poniżej oczyszczalni jest w
              opłakanym stanie.
              • carexic Re: Paskuda 14.01.07, 12:40
                racja suchy racja trzeba sie tym zająć ale narazie jakoś nikt tym się nie
                przejmuje ale w momencie gdy dojdzie do skażenia wód gruntowych itp. to wtedy
                dopiero ktoś sie za to weźmie a wtedy to będzie musztarda po obiedzie i wszyscy
                mądrzy w Birczy będą gdybać co by było gdyby..................
    • strikemedead Re: Nic się nie dzieje NUDA 14.01.07, 12:46
      ...te ostre birczanskie powietrze sprzyja szalenstwu hormonow wiec kochajmy sie
      i uzywajmy milosci ... peace...
      • savage6 Re: Nic się nie dzieje NUDA 14.01.07, 13:31
        No ja to musze uważac bo byłem u wróżki i ciekawych rzeczy sie dowiedzialem hehe
    • strikemedead Re: Nic się nie dzieje NUDA 14.01.07, 12:50
      ... a na rybki to na stawy mozna uderzyc do Pana Pedra czy tez do lipy albo na
      stara bircze a ryby sa powyzej stadionu... no i kiedys kolo jehowych byly dobre
      brania, dawno jednak nie wedkowalem na stupnicy dobrze ze san i wiar jest w
      poblizu...pozdrawiam
      • savage6 Re: Nic się nie dzieje NUDA 14.01.07, 13:30
        Może by zebrał ekipę i uderzył gdzies na rybki na kilka dni Niedzwiedz tysz pewnie byłby chętny a Ty wyciągnołbyś Haxana i Tomiego bo tam na tej rzece w Krakowie koło nich to chyba nic nie złapią :) POZDRO

PS Jeszcze flaszeczki nie wypiliśmy za ten kołwrotek który rozwaliłes hehe
    • darino zdecydowanie 29.09.07, 19:10
      Wszędzie pustki, chyba już większośc młodzieży za granicą ...
      "Prohibicja" już zlikwidowana, "Jantar" i pizzeria otwarte do 20,
      a "Forest" do 22.30-23 ...
      • currara2 Re: zdecydowanie 29.09.07, 19:54
        jednym słowem padaczka...
    • ksidar Re: Nic się nie dzieje NUDA 01.10.07, 12:54
      No nuda byłem na wakacjach w Birczy z rodziną i wytrzymaliśmy
      tydzień w tym zaliczając solinę,kalwarię i przemyśl tyle że pogoda
      nam sie udala ,gdyby aura nie sprzyjała to niewiem co byśmy robili.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka