pawel-978 19.04.08, 19:58 gdzie mam iść w sobote na piwo,chciałem do Maskotki ale tam stoi monstrum na wyspie wieje, a w trzydziestce... brak mi słów. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orik1 Re: gdzie no gdzie 20.04.08, 03:11 A to dobre pytanie, i chyba nico z tego ...??? :)) Odpowiedz Link Zgłoś
jacekglm Re: gdzie no gdzie 20.04.08, 10:44 A w Kaktusie próbowałeś? Podobno też niezły klimat jest w Gołkowie na wirażu.Ostatnio wstawili szafę grającą. Odpowiedz Link Zgłoś
gabryella Re: gdzie no gdzie 20.04.08, 12:33 Jak dla mnie zupełnie nietrafiona jest kawiarnia przy kościele. Cieszyłam się, że będzie gdzie pójść na ploty przy dobrej kawie i ciachu poplotować z koleżanką, a wstawili maszyny do grania i cały komfort i styl kawiarni prysnął. Jest to za małe pomieszczenie i przeszkadzają przeraźliwe dźwięki. Nie wiem co to za właściciel co wpadł na taki durny pomysł, chciał zyskać więcej kasy, a stracił klientki, jak to czyta to może pomyśli. Odpowiedz Link Zgłoś
zemfiroczka Re: gdzie no gdzie 20.04.08, 14:19 gabryella napisała: > Jak dla mnie zupełnie nietrafiona jest kawiarnia przy kościele. > Cieszyłam się, że będzie gdzie pójść na ploty przy dobrej kawie i > ciachu poplotować z koleżanką, a wstawili maszyny do grania i cały > komfort i styl kawiarni prysnął. Jest to za małe pomieszczenie i > przeszkadzają przeraźliwe dźwięki. Nie wiem co to za właściciel co > wpadł na taki durny pomysł, chciał zyskać więcej kasy, a stracił > klientki, jak to czyta to może pomyśli. Aha, i nie skuście się tam przypadkiem na lody gałkowe- chemiczne paskudztwo. Odpowiedz Link Zgłoś
henrykpierwszy Re: gdzie no gdzie 20.04.08, 20:32 pawel-978 napisał: > gdzie mam iść w sobote na piwo,chciałem do Maskotki ale tam stoi monstrum na > wyspie wieje, a w trzydziestce... brak mi słów. > TE CZASY JUż NIESTETY DAWNO MINęłY:((((( ".... WEHIKUł CZASU, TO BYłBY CUD..." Odpowiedz Link Zgłoś