dimek20 03.06.09, 09:28 Widzieliście to nowe forum: www.forum.lukow.pl Jak dla mnie spoko tylko dopiero 3 zarejestrowanych użytkowników i 1 post, ale graficznie ładnie zrobione. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
forumlukowcity Re: Nowe forum - Łuków 03.06.09, 15:52 ja nie widziałem ale zapraszam na moje www.lukow-city.pl. tu znajdziesz więcej postów i więcej osób zarejestrowanych. forum powstało jakiś czas temu więc po co robić drugie Odpowiedz Link Zgłoś
dimek20 Re: Nowe forum - Łuków 03.06.09, 18:05 Co ma piernik do wiatraka? Poszukaj sobie innej piaskownicy na reklamę Odpowiedz Link Zgłoś
boleck78 Re: Nowe forum - Łuków 05.06.09, 19:13 po takim tekście raczej do ciebie nie zajrzę chamie Odpowiedz Link Zgłoś
forumlukowcity Re: Nowe forum - Łuków 05.06.09, 22:32 boleck78 masz na myśli kolegę czy mnie. osobiście mnie zabolało brak wychowania co niektórych. Odpowiedz Link Zgłoś
boleck78 Re: Nowe forum - Łuków 11.06.09, 09:38 kolegę, do ciebie nic nie mam, a na twoje forum zaglądam Odpowiedz Link Zgłoś
dim-ek2009 Re: Nowe forum - Łuków 11.06.09, 17:37 A wiesz co mnie irytuje w tym wszystkim jak gość pisze czy widzieliśmy to nowe forum. niby ok ale pisze jakby znalazł to w sieci. a jest adminem tej strony. a na dodatek jest też adminem strony z rankingiem stron łukowa i za wpłatę na konto podnosi w rankingu strony. to nie jest w pożądku do innych. wystarczy wejść i zobaczyć jak swoje forum reklamuje i w dodatku już jest na 3 miejscu. Znów zbiera bazę by sprzedać ją na allegro.(to moje przemyślenia) poza tym wszystkiego dobrego i szczęśliwej podróży życzę dimkowi20. Odpowiedz Link Zgłoś