ania_dawid 31.01.06, 17:02 Chciałabym bardzo podziekowac osobie, która znalazła nasza karte wjazdową na Osiedle i oddała ochroniarzom. Bardzo dziekuję. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pou1 Re: BARDZO ŻYCZLIWI SĄSIEDZI 24.05.06, 13:32 Mam wielką prośbę do mojego Szanownego Sąsiada (budynek D1) aby postarał się –oczywiście jeśli by mógł, czepliwy nie jestem – przestrzegać ciszy nocnej. Dzisiaj o godz. 5 minut 40 obudził mnie niezbyt miłe łomoczące i dudniące radio. Pozdrawiam Normalnych Sąsiadów z D1 Odpowiedz Link
ania_dawid Re: BARDZO ŻYCZLIWI SĄSIEDZI 24.05.06, 16:06 My o tej godzinie to jeszcze smacznie sobie śpimy...więc radio w tych godzinach u nas nie gra P.S. Radze sie przespacerowac do sąsiada u którego grała muzyczka i pogadac po ludzku, ze nie daje spać Panu/Pani Odpowiedz Link
washichu Re: BARDZO ŻYCZLIWI SĄSIEDZI 25.05.06, 07:30 Równiez chciałbym podziękować za znalezienie mojej karty wjazdowej i uczynie to z pewnością o ile się znajdzie. Zgubiłem prawdopodobnie wysiadając z samochodu na parkingu przy placu zabaw dla dzieci. Jeśliby komuś wpadła w oko moja karta bedę sąsiedzko wdzięczny. 502 865 448 Artur pozdrawiam Odpowiedz Link