rbpl1 24.11.07, 18:53 Gdzie jest woda ????????? Czy ktoś ma jakąś informację kiedy będzie woda?? Pozdrawiam wszystkich sąsiadów, a szczególnie tych którzy mają wodę Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mentos1 Re: WODA!!!!!!!!!!!!! 25.11.07, 15:10 Teraz też woda zginęła!!!!!!!!!!! XXI wiek i nie ma wody? Odpowiedz Link
kamelia17 co z tą wodą??? 26.11.07, 09:22 hm, dzisiaj rano też nie było co się dzieje??? Odpowiedz Link
zbynek997 Re: co z tą wodą??? 27.11.07, 15:23 Pan administrator powiedział że to on odcina dopływ wody bo lokatorzy mają zaległości w płaceniu. Teraz coraz częściej tak będzie aż całe osiedle nie będzie płaciło w terminie. Ja zapłaciłem rachunek za sąsiada i woda się pojawiła. Mój sąsiad z drugiej klatki zapłacił rachunek za wodę nawet lokatorom z I etapu. Oczywiście żartowałem Teraz poważnie. Podobno nasze osiedle ma bardzo słabe ciśnienie wody i może te przerwy w dostawie są skutkiem jakiś prac poprawiających to ciśnienie. To są niestety tylko moje domysły Pozdrawiam WSZYSTKICH sąsiadów Odpowiedz Link
neuron8 Re: co z tą wodą??? 27.11.07, 16:50 Awaria: "Przyczyna spadków ciśnienia wody w sieci wodociągowej w dniach 24-26 IX. Przyczyną 30-minutowych spadków ciśnienia wody w sieci wodociągowej w dniach 24-26 listopada była usterka aparatury kontrolno-pomiarowej automatyki zestawu hydroforowego.W dniu dzisiejszym po otrzymaniu części zamiennej od producenta zestawu hydroforowego usterka została usunięta. Bardzo przepraszamy Szanownych Odbiorców za niedogodności związane z obniżeniem parametrów w sieci wodociągowej." Jacek Orych Odpowiedz Link
akg06 Re: co z tą wodą??? 09.12.07, 12:54 A zauważyliście, że ostatnio woda bardziej śmierdzi chlorem? Odpowiedz Link