Dodaj do ulubionych

Terror w gaciach

03.07.03, 23:30
Co myslicie o niedawnym wlamaniu do banku na Przyjazni?

To cos jak najgorszy przestepca niemiec, ktory zapomnial wyciac dziurki na
oczy w kominiarce... A nasi uciakaja autobusmi!!!
Jaki kraj tacy terrorysci, jakie miasto tacy zlodzieje?
P.S. i po ch.. byl im smiglowiec do poszukiwan??? Ja bym tam na rozklad
spojrzal... :-PPPPPPPPPP
Obserwuj wątek
    • Gość: jabloko Re: Terror w gaciach IP: *.zchpolice.com 04.07.03, 07:48
      hahaha
      albo nie hahaha
      • Gość: sheki Re: Terror w gaciach IP: 80.51.242.* 04.07.03, 20:19
        Znów napad!Tym razem ajencja PKO.Ludzie,co się dzieje?
        • Gość: deeem Re: Terror w gaciach IP: *.police.sdi.tpnet.pl 06.07.03, 20:15
          Gość portalu: sheki napisał(a):
          > Znów napad!Tym razem ajencja PKO.Ludzie,co się dzieje?

Myślę, że dzieje się to co wszędzie, ludzie nie widzą lepszych perspektyw a
          wszystkim kierują tylko znajomi "królika", więc niektórzy próbują w ten sposób
          zarobić. Taki marazm, jaki jest teraz niczego dobrego nie wróży. Tylko czekać a
          sam_OO_brona da o sobie znać.
          • Gość: sheki Re: Terror w gaciach IP: 80.48.150.* 08.07.03, 10:02
            Gość portalu: deeem napisał(a):

> Gość portalu: sheki napisał(a):
            > > Znów napad!Tym razem ajencja PKO.Ludzie,co się dzieje?
            >
            > Myślę, że dzieje się to co wszędzie, ludzie nie widzą lepszych perspektyw a
            > wszystkim kierują tylko znajomi "królika", więc niektórzy próbują w ten sposób
            > zarobić. Taki marazm, jaki jest teraz niczego dobrego nie wróży. Tylko czekać a
            >
            > sam_OO_brona da o sobie znać.
            ------------------------------------------------------------------------------
            Przecież to nie jest wytłumaczenie.Nie można tłumaczyć złodzieja kradnącego
            merca,że jeździ rowerem.Wydaje mi się,że chodzi o coś innego.Przyzwyczajono
            się do chowania kluczy do mieszkania pod wycieraczkę,tak samo zabezpieczone
            są banki czy inne punkty kasowe i to należy zmienić.
            pzdr
            • shizol1 Re: Terror w gaciach 09.07.03, 11:29

Przyzwyczajono
              > się do chowania kluczy do mieszkania pod wycieraczkę,tak samo zabezpieczone
              > są banki czy inne punkty kasowe i to należy zmienić.
              > pzdr

I o to wlasnie chodzilo w tym wątku. Ma byc qr.. zabawa? No i jest super.
              Jeszcze jakby kogos zastrzelili to dopiero bylby ubaw... hohoho
            • Gość: deeem Re: Terror w gaciach IP: *.police.sdi.tpnet.pl 10.07.03, 19:06
              > Znów napad!Tym razem ajencja PKO.Ludzie,co się dzieje?

Dzieje się to, że np. taki osobnik ma dużo czasu bo nie pracuje a na imprezę
              goły nie pójdzie. Więc myśli gzie jest łatwy i w marę pewny łup. ITD.

>tak samo zabezpieczone są banki czy inne punkty kasowe

Myślę jakby posadzono w takim punkcie kasowym kogoś w rodzaju -Brudnego Harego-
              to by załatwiło sprawę

Myślę, może to jest wytłumaczenie ....................a może się mylę?

• Gość: sheki Re: Terror w gaciach IP: 80.48.150.* 10.07.03, 19:57
                Lekarstwem jest PRACA.Tak długo jak jej nie będzie będziemy mieli bagno.
                Brudny Harry przydałby się w Policji,z pałą.
                pozdr
              • shizol1 Re: Terror w gaciach 10.07.03, 21:42
                Gość portalu: deeem napisał(a):

>
                > Dzieje się to, że np. taki osobnik ma dużo czasu bo nie pracuje a na imprezę
                > goły nie pójdzie. Więc myśli gzie jest łatwy i w marę pewny łup. ITD.
                >

Ja nie mam pracy, na imprezy chodze a na banki nie napadam wiec chyba to nie
                to...
                Chodzi o podejscie do pieniedzy.
                Chodze na jagody (dzisiaj zarobilem 60zl !!!!) albo na ryby (co z tego ze na
                siatke... :-)) i pieniazki mam. Jest jak jest ale banki to powinno byc cos the
                best jak pentagon dla hakera a sa jak domowy komp uzywany przez moja matke.
                Czyz nie mam racji?!?
                • Gość: sheki Re: Terror w gaciach IP: 80.51.242.* 10.07.03, 22:31
                  Dokładnie to miałem na myśli pisząc o kluczu pod wycieraczką
                  • shizol1 Re: Terror w gaciach 11.07.03, 12:46
                    No juz dobrze... Przyznaje, TY pierwszy o tym napisales... :-PP

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka