mapcz 02.12.04, 09:27 Drodzy przyszli Sąsiedzi, ciekaw jestem jak dużo będzie u nas na osiedlu dzieci. My mamy 0,5 rocznego synka i jesteśmy ciekawi czy będzie miał towarzystwo. Jak u Was Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ampat Re: Dzieci 02.12.04, 09:28 hej jak widać z sygnaturki nasz synek też ma pół roku. fajnie że będzie miał kolegów w podobnym wieku. Jesteśmy z dolenj 5 w II etapie Pozdrawiamy Ania i Mateusz Odpowiedz Link
diveliusz Re: Dzieci 02.12.04, 09:31 Hej! Nasza córka dopiero w drodze ale myślę że jak się będziemy wprowadzać to już będzie na świecie :-) Pozdrawiamy, Ola i Olek Odpowiedz Link
jbielski Re: Dzieci 02.12.04, 09:48 My mamy czteroletniego syna i kolejnego potomka w drodze. Najgorsze jest to, że nie bedzie żadnego placu zabaw dla dzieci, a na części wspólnej naszego osiedla zaplanowany jest parking dla gości. Jacek (12b/2) Odpowiedz Link
cinek_2000 Re: Dzieci 02.12.04, 09:51 ...a my mamy wspanialego synka Leona w wieku: 1 roczek :-) tez liczy na kolegow :-) Marcin & Julia (6b Ietap) Odpowiedz Link
kasia_420 Re: Dzieci 17.02.05, 17:14 Witamy Wszystkich! Tu Kasia i Krzyś. Na 99% będziemy waszymi sąsiadami. IV etap lokal 6 na górze. Muszę przyznac, ze dzieci jeszcze nia mamy :) ale jak każda kobieta na tej ziemi, skrupulatnie wszysko zaplanowałam i przewiduję potomka na 2008 rok - najpóźniej, bo zaraz 30-ka na karku ;P. Dlatego bardzo sie cieszę, ze tyle małych brzdąców bedzie w okolicy! co do placu zabaw - bedzie tego bardzo brakowało, zwłaszcza dzieciaczkom z górnych mieszkań (jednak ogródek to dobra rzecz)..... pozdrawiam K&K Odpowiedz Link
monika_2002 Re: Dzieci 22.02.05, 14:27 My mamy dwie córki w wieku 3 lat Jesteśmy z 3 góry w II etapie Czy ktoś z Was ma córki w podobnym wieku? Pozdrawiam Monika Odpowiedz Link
aaajustyna Re: Dzieci 23.02.05, 23:15 Witam Sąsiadów Kupiliśmy górną 10-tkę w III. Mamy prawie czteroletniego Kubusia (3.4.01) i ośmiomiesięczną Kasię (10.6.04). Cieszy nas, że na osiedlu będzie tak dużo dzieciakow. Justyna Odpowiedz Link