Dodaj do ulubionych

Pytania do Naszego Radnego Pana Marcina Kania

21.06.07, 22:41
Proszę odpowiedź tym wszystkim niedowiarkom ile sukcesów już Pan oiągnął?
Ile udanych interpelacji Pan złożył ile rur Pan odetkał , świateł
sygnalizacyjnych naprawił , autobusów nocnych załatwił, placów zabaw
otworzył ?

Proszę to wszystkim niedowiarkom przekazać bo Nasz Radny Pan Marcin Kania dba
o nas wszystkich nawet o tych którzy tego nie chcą.
Obserwuj wątek
    • kania_marcin Kontakt 22.06.07, 13:50
      Uprzejmie proszę o kontakt telefoniczny w celu wybrania miejsca i godziny
      spotkania, z miłą chęcią spotkam się i odpowiem na pytania. Z moją społeczną
      pracą można zapoznać się m.in. także na mojej www, pozdrawiam

Marcin KANIA
      • piespawlowa1 skromność tak skromność 22.06.07, 22:07
        Skromność to cecha nadrzędna Naszego Radnego Pana Marcina Kania więc poznajcie
        prawdziwe fakty jego działalności.
        Przytoczmy tu, nie bójmy się tego, słowa wielkiego arysty i aktora, które jakże
        pasują dziś właśnie w tych okolicznościach do Naszego Radnego Pana Marcina
        Kania : bo nie ma takiej rury której nie móglby on odetkać, bo kiedy my jeszcze
        śpimy, my mieszkańcy Mysiadła, on już jest na posterunku tak abyśmy mogli
        dojechać do naszej pracy, on Nasz Radny Pan Marcin Kania w czerwonym kasku z
        telefonem w ręku sprawdza czy działa sygnalizacja, a kiedy już ostatni z nas
        wyjedzie na Puławską Nasz Radny Pan Marcin Kania już jest w gminie składa
        kolejną inerpelację 100 którąś aby nam żyło sie lepiej, dowie się i
        przypilnuje naszych spraw, przypilnuje urzędników w pracy, ach kiedy ach kiedy
        Nasz Radny Pan Marcin Kania ma czas jeszcze na działalność w tych wszystkich
        organizacjach , a kiedy my wracamy z pracy zmęczeni on już jest na posterunku
        już jest na zebraniach spotkaniach z mieszkańcami , już objaśnia tłumaczy
        pociesza, a kiedy się kładziemy spać Nasz radny Pan Marcin Kania jest razem z
        patrolami policji aby nasza okolica była bezpieczna bo czuwać musi ktoś abyś ty
        mógł spać spokojnie, zakończmy więc słowami naszego wielkiego aktora Bociany
        ja go wcale nie chwale on po prostu ma talent.
        • owrank Re: skromność tak skromność 25.06.07, 18:19
          prosiłem o podpisanie imieniem i nazwiskiem jak "atakujemy" kogoś, nieprawdaż ?
          • kania_marcin Re: skromność tak skromność Odp. na pyt. 25.06.07, 18:22
            Uprzejmie proszę o kontakt telefoniczny lub mailowy w celu wybrania miejsca i
            godziny
            spotkania, z miłą chęcią spotkam się i odpowiem na wszelkie pytania. Z moją
            społeczną
            pracą można zapoznać się na mojej www, pozdrawiam

Marcin KANIA

ps. słuszna uwaga adminie:))
    • zatroskany5 Re: Pytania do Naszego Radnego Pana Marcina Kania 22.06.07, 15:36
      Nasz Pan Radny dużo dobrego zrobił dla Mysiadła, dzięki niemu mamy drogi i oświetlenie. I tylko ludzie zazdrośni szkalują naszego Pana Radnego. Ale wszyscy znają tą beznadziejną grupę przegranych na czele z panią sołtys którzy nic nie robią tylko mrzonki głoszą takie jak tablica świetlna
      • kania_marcin Podziękowania 24.06.07, 12:34
        Dziękuję za tak miłe słowa, pozdrawiam

Marcin KANIA
        • weir Miś 3.... 25.06.07, 09:14
          Miś 3 się nam tutaj wyłania..... z tych dialogów...
          Interesujące zjawisko socjologiczne ten Nasz Wspaniały Radny MK.

Wchodzisz na stronę i co widzisz?

Kocha Celtic Glasgow i Barcelonę... no i Legię i KS Piaseczno...
          W wolnych chwilach instaluje domofony...
          Jako działacz SLD i Sojuszu Młodej Lewicy Demokratycznej naturalnie jest także
          dumnym członkiem pokolenia JPII...

Cytat dnia:

"Przygodę z Sojuszem zakończyłem w czerwcu 2005 roku. Wówczas pokonałem
          wewnętrzne sprzeczności i natychmiast wybrałem - Socjaldemokrację Polską."

Pokonał wewnętrzne sprzeczności...

Wielki fan "siatkówki damskiej" (w końcu kawaler), szachów i książek.

"Zawsze staram się mieć czas na czytanie książek. Do moich ulubionych autorów
          należą Jasienica, Żeromski, Gombrowicz, Moczarski, Sapkowski. Lista jest
          zdecydowanie dłuższa."

DZIAŁALNOŚĆ POZAZAWODOWA:
          (...)doświadczenie w (...) kierowaniu zasobami ludzkimi. ?????????

9 punktowy program polecam już osobistej lekturze (wstarzającej zresztą...:))

• zatroskany5 Re: Miś 3.... 25.06.07, 15:34
            za to program pani przemyskiej i pana ordyłowskiego jest zawarty w punkcie dorwać się do władzy i nie puścić
            • mmysiaa Re: Miś 3.... 25.06.07, 18:49
              > za to program pani przemyskiej i pana ordyłowskiego jest zawarty w punkcie dorw

No, wreszcie odpowiedź godna pociotków czerwonej zarazy:

-Czy to prawda że w ZSRR inżynier może za pensję kupić samochód?
              -A u was biją Murzynów.

Ale abstrahując od programu w/w Państwa, którego nie znam, niejaki
              "piespawlowa1" (istotnie zachowuje się jak tresowany pies) zapomniał w tytule
              postu dodać "Kochanego". Co do "odtykania rur" (cyt. piespawlowa1), to u mnie
              się ostatnio zatkał odpływ od muszli klozetowej - zadzwonić po radnego skoro on
              taki w tym dobry?
            • weir Re: Miś 3.... 26.06.07, 08:52
              Do jakiej władzy się dorwała Pani Przemsyka zatroskany wiejski oszołomie?????
              Pani Przemyska jest tylko sołtysem wsi...

Nie pododba mi się działalność Pani Przemyskiej, ale jeszcze większym
              zdumieniem napełnia mnie agresja i oszołomstwo. Ludzie, to tylko wiejska rada
              sołecka z budżetem na poziomie kilunastu tysiędzy złotych (inna sprawa, że
              wydawanymi beznadziejnie - vide elektroniczna tablica za 9.000 zł)

Więc, kto tu się dorwał do WŁADZY? JAKIEJ WŁADZY?

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka