doriano123 03.02.19, 14:32 Szukam na terenie Warszawy ortodonty , który przejmie leczenie po innym lekarzu. Aparat noszę 19 miesięcy, brak progresu , nierówność goni nierówność a obecny lekarz przymyka na to oko... Będę wdzięczny za informację. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aurora87 Re: Ortodonta Warszawa 01.05.20, 15:13 Lekarze niestety niechętnie przejmują leczenie, niewielu się na to decyduje... Ja mogę Ci polecić Rock Your Smile, gdzie sama się leczę . Zapytaj u nich. Mają świetnych lekarzy, więc myślę, że byłabyś zadowolona. Określa się też na starcie cele leczenie, jego czas i koszt. Z tego co wiem przy zmianie orto często trzeba się liczyć z założeniem ponownie aparatu, bo często właśnie źle założony aparat jest źródłem problemu. Odpowiedz Link
sabina3496 Re: Ortodonta Warszawa 03.10.21, 21:24 Przejmowanie leczenia to zawsze trudna sytuacja, często wiąże się z zakładaniem na nowo aparatu... Skoro nie ma efektów, to tutaj musiało być coś nie tak. Sprawdź koniecznie gabinety Rock Your Smile, www.centrum-ortodontyczne.pl/, to są super specjaliści. Odpowiedz Link
relaxnowe Re: Ortodonta Warszawa 15.10.21, 12:17 Witam ja polecam ortodonta Warszawa bardzo dobrzy specjaliści Odpowiedz Link
pawelskk_y Re: Ortodonta Warszawa 30.11.21, 09:00 Od najmłodszych lat miałem dużą wadę zgryzu, ale dopiero jako student podjąłem się leczenia. Lekarze twierdzili, że aparat ortodontyczny mi nie pomoże, więc odkładałem na implanty. W odpowiednim czasie trafiłem pod opiekę Corten Medic. Ortodonta podjął się założenia odpowiedniego aparatu opartego na najnowszej technologii i po roku widzę olśniewające efekty. Nie jestem w stanie opisać mojej wdzięczności, dlatego chciałbym podzielić się z Wami tym doświadczeniem i szczerze polecić usługi medyczne Corten Medic! Odpowiedz Link
validate786 Re: Ortodonta Warszawa 14.12.21, 21:08 Spróbuj u dr Tołłoczko (ortoroyal.pl Odpowiedz Link
arturnowakowski1994 Re: Ortodonta Warszawa 25.10.22, 22:33 Szukam, profesjonalnego ortodontę/lekarza który zajmuje się tym. Widzę, że oni na białołence mają oddział www.centrum-ortodontyczne.pl/ czy ktoś mi ich może Odpowiedz Link
dla.zainteresowanych Re: Ortodonta Warszawa 26.01.23, 17:25 Jestem w podobnej sytuacji. Leczyłam zgryz u dr Tołłoczko - Tarnawskiej i mogę z czystym sumieniem stwierdzić, że przez 2 lata pogłębiła tylko moją wadę oraz dorzuciła do tego asymetrię, przez którą mam już problemy z kręgosłupem. I tak po zdjęciu aparatu stomatolog skierował mnie na leczenie ortodontyczne i zalecił reklamację u poprzedniej specjalistki. Piszę tutaj w nadziei, że może uchronię potencjalne ofiary jej niekompetencji. Ja mogę co najwyżej pomarzyć o zgryzie jaki miałam przed założeniem aparatu. Szczerze odradzam jej usługi. Odpowiedz Link