Dodaj do ulubionych

ortodonta - katowice, tychy

11.11.05, 21:29
witam
moze ktos polecic dobrego ortodonte w tychach ew. w k-ach ,jakies opinie jak przebiega leczenie itp .
dzieki pozdr
Obserwuj wątek
    • vip_malinka Re: ortodonta - katowice, tychy 18.11.05, 20:53
      Hejka!! Ja chodze do pani ortodątki w Tychach puki co jestem bardzo zadowolona
      miałam mocno krzywe zęby i poważną wade zgryzu aparat nosze rok i ząbki są jusz
      proste tylko jeszcze zgryz został do naprawy big_grin Moja pani doktor przyjmuje w
      przychodni Diament!! Polecam
      • apis41 Re: ortodonta - katowice, tychy 16.12.13, 19:59
        Omijać szerokim łukiem. Zdecydowanie nie polecam ortodontki w przychodni Diament. Jak ktoś ma poważniejszą wadę zgryzu, a nigdy nie wiadomo, to nie pomoże. Chodziłam do tej Pani z synem 2 lata, bo miał krzywe ząbki, miał 11 lat i trochę. Przez dwa lata owa specjalistka nie zauważyła, że szczęka nie rozwija się, uspokajała mnie tylko, że wszystko idzie w dobrym kierunku. Na moje żądanie w końcu zrobiono prześwietlenie, które potwierdziło wadę. Pani uprzejmie poleciła sobie kogoś znaleźć bo ona ma za dużo pacjentów. A na każdej wizycie była taka uprzejma...

• michalskalski2 Re: ortodonta - katowice, tychy 09.02.15, 11:16
      w Katowicach swietną ortodontkę, panią Izę, mozna "spotkać" w klinice www.borczyk.pl/gabinet-stomatologiczny-katowice/ortodoncja/ smile ja, mając 35 lat, postanowiłem wyprostować sobie zęby, które zawsze były moim kompleksem sczzególnie krzywa trójka, nachodząca na dwojke. ale teraz to juz przeszlosc, co do samej kliniki to bardzo polecam, atmosfera przyjazna, czulem sie bardzo komfortowo podczas wizyt i konsultacji
      • wantedka Re: ortodonta - katowice, tychy 26.02.15, 11:11
        oj pani Iza Walawender jest świetna i to w kontakcie z pacjentem w każdym wieku, uspokoi brzdąca i zmotywuje do działania (naprawy i wyprostowania zębów) dorosłego smile
        • tomkoszzzzz Re: ortodonta - katowice, tychy 01.03.15, 17:09
          Doktor Walawender to jedyna ortodontka u Borczyka? Nie ma do niej kolejek na zapisy ? bo ja tez musze ogarnąc w końcu aparat na zęby !

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka