lopi.77 13.03.06, 12:48 witam, mysle nad aparatem. Jestem juz dość wiekowa jak na takie leczenie bo blisko 30-stki. Polecono mi dr Marczyńską czy ktos sie u niej leczył? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ba.jar Re: za stara ? 13.03.06, 14:47 lopi.77 napisała: > witam, mysle nad aparatem. Jestem juz dość wiekowa jak na takie leczenie bo > blisko 30-stki. Wiekowa ? Cóż w takim razie mogę powiedzieć ja? Mam 43 lata (prawie 44), 23 marca zakładam aparat. Odpowiedz Link
lopi.77 Re: za stara ? 13.03.06, 15:00 a co Cię przekonało do tego? bo ja cały czas sie zastanawiam. Czy była u Ciebie konieczna ekstrakcja? Odpowiedz Link
ba.jar Re: za stara ? 13.03.06, 15:07 lopi.77 napisała: > a co Cię przekonało do tego? bo ja cały czas sie zastanawiam. Czy była u Ciebie > konieczna ekstrakcja? W zasadzie namyślałem się już od dawna, ale brakowało tego ostatniego impulsu. Dała mi go znajoma stomatolog, która wysłała mnie do chirurga szczękowego, a ten do ortodonty. U mnie nie ma potrzeby ekstrakcji. Mój problem to wrodzony brak górnych 2. Resztę trzeba trochę "poustawiać", aby można było wszczepić implanty. Przy okazji zrobione zostaną drobne korekty dolnego łuku. Odpowiedz Link
lopi.77 Re: za stara ? 13.03.06, 15:24 no widzisz to co innego niż u mnie, ja musze wszystkie ósemki wyrwać i jeszcze dwie czwórki, dlatego tak sie boje i zastanawiam czy warto sie pozbywać krzywych ale zdrowych zębów Odpowiedz Link
anika73 Re: za stara ? 15.03.06, 09:10 hej ja mam 32 lata, nie czuję się za stara, jedynie żałuję, że zdecydowałam się tak późno, ale pięć miesięcy już za mną, minęło nie wiadomo kiedy, zatem nie zwlekaj z decyzją Odpowiedz Link