lana82 Re: Pasta wybielająca 29.05.06, 21:25 a vademecum reklamowane niby cos dziala cena przystepna(ok 5 zl) ale cos mi sie nei chce wierzyc ze w 10 dni juz zeby bielsze, ktos myl nia juz zeby 10 dni przynajmniej? Odpowiedz Link
luasa Re: Pasta wybielająca 29.05.06, 21:38 pamiętajcie że pasty wybielające mają silne środki ścierające i mogą uszkodzić szkliwo(producenci sami mówią o okresowym stosowaniu tych past) Odpowiedz Link
asiq3 Re: Pasta wybielająca 30.05.06, 21:41 Ja od jakiegoś 1,5 tygodnia używam pasty ELGYDIUM i muszę powiedzieć, że widać efekty. Co prawda podrażnia dziąsła, ale na krótko. Znajdziesz je w większości aptek, po przystępnej cenie. P.S. Jak na pytanie "jaką pastę polecacie" czytam odpowiedź "nie używam, szkoda mi szkliwa", to mnie nosi. Skoro ktoś nie ma doświadczenia w używaniu past, to niech, na Boga się nie wypowiada i nie daje 'cennych' wskazówek. Pozdrawiam Odpowiedz Link
luasa Re: Pasta wybielająca 31.05.06, 11:36 asiq3 no widzisz...tak się akurat składa "Ze znam się na tym" hm więc pomyśl troszkę zanim coś takiego napiszesz Odpowiedz Link
asiq3 Re: Pasta wybielająca 31.05.06, 16:54 LUASA przepraszam, ale to nie było akurat do Ciebie... Odpowiedz Link
outhlar Re: Pasta wybielająca 31.05.06, 16:57 To było do mnie. Miło być "ktosiem". Takie jest moje zdanie i mogę je tu wypowiadać. Odpowiedz Link