wszczeliniesnu 07.09.06, 09:06 Wybieram właśnie ortodontę- jestem przed pierwszą wizytą. Czy ktoś z Was leczy się w katowickim Med-Centrum przy Placu Wolności? jakie wrażenia i jakie ceny? A może znacie dobrego ortodontę z Chorzowa? Bardzo dziekuję Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
lioninka Re: MED-CENTRUM Katowice 07.09.06, 14:50 Chorzów ul. Szczecińska, tylko, ze tam późno przyjmuje Odpowiedz Link
wszczeliniesnu Re: MED-CENTRUM Katowice 08.09.06, 07:34 Liolinka- a czy Ty leczysz się na Szczecińskiej? Czy możesz podać przykladowe ceny? Będę bardzo wdzięczna)) Odpowiedz Link
malinka76 Re: MED-CENTRUM Katowice 07.09.06, 23:31 Wrażenia bardzo dobre, lecze się tam od kilku miesięcy pani doktor bardzo konkretna, ceny wizyt od 50 zł do 70 zł z jednym aparatem a góra i dół ok 100 zł wizyty co 4 do 6 tygodni. Aparat metal 1450 zł kosmetyczny 2000 zł, pierwsza wizyta 60 zł + zdjęcia 85 zł ja jestem zadowolona, jak co to pytaj Odpowiedz Link
malinka76 Re: MED-CENTRUM Katowice 08.09.06, 09:53 zapomniałam dodać że chodzi o Med-Centrum Odpowiedz Link
wszczeliniesnu Re: MED-CENTRUM Katowice 08.09.06, 10:11 Dziękuję Malinko! jestem umówiona na 1 wizytę 26.09. Moja dentystka powiedziała, że na pewno każą mi wyrwać jakieś zęby z góry (mam je silnie stłoczone). Do tego duży tyłozgryz, więc chyba nie obędzie się bez 2 łuków. Chciałabym metalowy na dół, a na górę kosmetyczny, ale wszystko oczywiście uzależniam od tego, co powie Pani doktor. A czy Ty wyrywalaś jakieś zęby i jaki czas minął od pierwszej wizyty u ortodonty do założenia aparatu. Wybacz, ale jak Cię już dorwałam,to tak łatwo nie popuszczę )) Odpowiedz Link
malinka76 Re: MED-CENTRUM Katowice 08.09.06, 12:48 Na pierwszej wizycie zdjęcia, wyciski i ogólne rozpoznanie na drugiej p.doktor przedstawiła mi tok leczenia i zapytała czy jestem w stanie do leczenia wyrwać zęba ale tylko jednego i na trzeciej po wygojeniu "dziury" po zębie zakładałam aparat. Też mam metalowy na dole a na góre będe zakładać kosmetyczny, na górze obejdzie się bez wyrywania a Ty gdzie się wybierasz do orto? Odpowiedz Link
wszczeliniesnu Re: MED-CENTRUM Katowice 08.09.06, 13:25 No właśnie tam, gdzie chodzisz Ty Moja dentystka powiedziala, że jej zdaniem nie obędzie się bez wyrwania paru górnych Przekonamy się 26 wrzesnia. Odpowiedz Link