owieczka.k 03.11.06, 11:46 Od wczoraj mam założony aparat i mnie strasznie swędzą zęby czy to normalne? A moze to swędzenie przerodzi się z ból po jakimś czasie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anka7911 Re: Swędzą mnie ząbki 03.11.06, 13:37 a myślałam że tylko ja tak mam spoko mija - i u mnie nie przerodziło się w ból Pozdrawiam Ania Odpowiedz Link
gocha1112 Re: Swędzą mnie ząbki 03.11.06, 17:54 kurcze ajak ja mowilam ze mnie zeby swedza to sie smiali ze mnie.. no zaraz im pokaze... smieszne uczucie ale przeszlo.. nie bolala.. Odpowiedz Link
owieczka.k Re: Swędzą mnie ząbki 06.11.06, 09:14 A po jakim czasie przestały was swedzeć ząbki ? Dzisiaj mija 4 dzień a mnie ciągle swędzą wkurzające to już jest. Odpowiedz Link
mango-123 Re: Swędzą mnie ząbki 06.11.06, 17:37 Mnie kiedyś swędziały dzień przed wizytą. Orto i asystentka śmiały się i mówiły, iż moje ząbki przeczuwały, że coś się będzie działo. Odpowiedz Link
angelika-antwerpia2002 Re: Swędzą mnie ząbki 19.11.06, 00:38 ja również od wczoraj noszę aparat,ząblki mnie swędzą,ale jest to chyba takie bolesne swędzenie,zastanawiam się.,kiedy to minie,bo już mam dośc,a wiele jeszcze przede mną,o jedzeniu to już wogóle nie wspomnę. Odpowiedz Link
owieczka.k Re: Swędzą mnie ząbki 19.11.06, 13:33 Mi to dziwne swędzenie przeszło gdzieś po tygodniu, troszkę to było denerwujące ale teraz jest już ok. po 2 tygodniach jem już wszystko tylnymi ząbkami bo przednimy to chyba przez 2 lata nic nie ugryze Odpowiedz Link