wysssoki 03.05.08, 17:38 Witam, chcialbym poznac jakies opinie o Medcentrum w Katowicach na Placu Wolnosci, leczyl sie tam ktos ? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marta558 Re: Medcentrum Katowice 04.05.08, 13:13 Ja się tam leczę od września zeszłego roku i jak narazie jestem bardzo zadowolona. Polecam panią ortodontkę. Co prawda zbyt dużo nie mówi przy wizytach, ale zna się na "rzeczy". Na pewno nie przedłuża niepotrzebnie leczenia jak to się ma w przypadku wielu innych lekarzy. Pierwszy lekarz u którego byłam stwierdził że ze względu na mój wiek (30 lat) leczenie potrwa 2-2,5 roku. W Katowicach jakoś nikt nie wspomniał że wiek ma jakieś znaczenie i aparat jak się uda zdejmę po 1,5 roku. Odpowiedz Link
scintilla Re: Medcentrum Katowice 05.05.08, 23:09 Mysle, ze najlepiej bedzie jak pojdziesz i sam zobaczysz...Szybko wyrobisz sobie opinie, bo i wizyta bedzie expresowa Wg mnie pani doktor tam przyjmujaca jest niespecjalnie dokladna (nie widzi rzeczy oczywistych dla innch ortodonow), niespecjalnie przejmuje sie wygladem pacjenta (np zarzadza wyrwanie dolnej 2 jako jedynego zeba, co chyba nie wymaga komentarza...)niespecjalnie rozmowna i wizyte prowadzi na 2 fotele poswiecajac pacjentowi max 5 minut. Ma 1 zalete: jest tam bardzo tanio. Nie leczylam sie tam, efekow pracy nie widzialam, bo dla mnie lekarz powinien byc po pierwsze kompetentny ,a po drugie dbac o dobro pacjenta. Jezeli przy tym jest kontaktowy i potrafi odpowiedziec na kazde pytanie jest niemal idealem. Ale kazdy z nas ma inne priorytety. Byc moze pani dokor jest fenomenalnym ortodonta - nie wiem. Odpowiedz Link