Witam wszystkich!
Czy ktoś może zakładał aparacik u Piotra Stawińskiego (dentysta mi polecił) lub u Beaty Chłosty (koleżanka mi poleciła

)? I teraz nie wiem gdzie iść. Chyba że polecicie mi kogoś jeszcze innego.. Interesuje mnie jak zapewne wszystkich jakość i nieprzesadna cena (wolę już dołożyć więcej kasy oby tylko były efekty). Z tego co dentysta mi powiedział to mam stłoczenie. górna 2 jest schowana w połowie za 1 i przez to kieł czyli 3 jest za bardzo wypukły i rośnie za wysoko i jest za duży, ogólnie wszystkie ząbki na górze są przesunięte trochę w prawo, 8 już nie mam bo i tak by mi nie wyrosły rosły na ukos na zęby pod dziąsłami (usunęłam operacyjnie 4 na raz pod narkozą za darmo w szpitalu wojskowym u dr Piątkowskiego, którego polecam), górne 7 rosną mi w stronę policzków więc może jak mi się zepsują do kanałów to trzeba je będzie wyrwać, więc czy jest możliwe wyrwanie chorych 7 zamiast zdrowych 4 albo 5? Na dole mam wachlarzyk z 1 i 2. a przy zgryzie dotykam tylko tylnymi zębami, więc cała szczęka się na nich opiera- to tyle o mnie