niewidzialna_l 25.04.07, 14:17 jak wam sie podobaja? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
buka007 Re: gołe brzuchy,,, 25.04.07, 15:09 zalezy czyje :D Najpiekniejsze są te piwne, owłosione, grube ale na muskularny brzuszek mogę sobie popatrzeć, czemu nie :) Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: gołe brzuchy,,, 26.04.07, 22:46 Chodzi mi o te wywalone brzuchy ,które atakuja nas wszedzie na ulicach. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: gołe brzuchy,,, 28.04.07, 09:53 niewidzialna_l napisała: > jak wam sie podobaja? Wszelkie za małe i obcisłe ciuszki nastolatek niestety potwierdzają tylko li brak gustu. Zdarza się, że taka panienka nie jest najszczuplejsza i z tych biodrówek wylewa się wałek tłuszczu. Niestety swoboda stroju dotarła do Polski w spaczonym wymiarze i zamiast się poprawiać zmierza ku szmirze. Odpowiedz Link Zgłoś
niewidzialna_l Re: gołe brzuchy,,, 02.05.07, 10:10 Sibeliuss,dokładnie o to mi chodziło,jak ładny brzuszek to i owszem, miło sie patrzy,ale coraz czesciej to nie brzuchy ,ale oponki wylewaja sie zza paska.Ostatnio widziałam morsa na szpilkach i z wielka zwisajaca opona.Nie wiem o co w tym chodzi,bo ja osobiscie naciagam koszulke jak sie da,aby moja oponka przypadkiem nie pokazała sie oczom przechodniów,i nie kłuła ich w oczy .Moze to dlatego,ze coraz wiecej ludzi otyłych ,,,i grube staje sie normalne.Za moich czasów,i tu usmiech,ludzie byli znacznie szczuplejsi. Odpowiedz Link Zgłoś
sibeliuss Re: gołe brzuchy,,, 02.05.07, 11:16 Ogólnie ta moda na za małe ciuchy jest żałosna. Każdy facet w obcisłym tisherciku wygląda jak salcesonik, a dziewczyny jak świnki-skarbonki. Poczekamy i zobaczymy co nam przyniesie nowy sezon. Ciekawostką jest fakt, że o ile u nas ciuchy są co raz bardziej skąpe, o tyle na Zachodzie tendencja jest odwrotna. Odpowiedz Link Zgłoś