filip505 03.10.10, 05:16 ....trewistas, przypomnial o wspanialym filmie i piosence,kocham ja,(piosenke),aktorka tanczy w programie taniec z gwiazdami, corka powiedziala mi ze jest to piosenka "nieszczesliwych milosci",tak myslicie? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
super222 Re: dirty dancing 03.10.10, 08:51 Witaj Filipie... cieszę się, że spadł deszcz w dalekiej części świata. Czy może z tego powodu stałeś się dzisiaj bardzo romantyczny, czy może dopadło Cię jakieś zakochanie.? Odpowiedz Link
came_lia Re: dirty dancing 04.10.10, 08:06 Filipie jak miło słyszeć ,że facet przyznaje się do swoich emocjii wypływających podczas oglądania filmu. Film ten to ,,Wirujący seks" a piosenek w nim jest bardzo dużo,sam film mówi o szczęśliwej spełnionej miłości. Jenifer tańczy z gwiazdami w edycjii amerykańskiej dzękuję,że to powiedziałeś. Można ją tu podejrzeć. Jenifer ma teraz 50 lat wygląda uroczo.Jednak nie te klimaty co w filmie.Szkoda,że Patryk nie żyje,nawet nie wiedziałam o tym. www.youtube.com/watch?v=oF_K9jy0RYY&feature=player_embedded Odpowiedz Link
dwa-filary Re: dirty dancing 04.10.10, 20:13 Wspaniałe www.youtube.com/watch?v=WpmILPAcRQo Odpowiedz Link
filip505 Re: dirty dancing 05.10.10, 17:09 ....came,chodzi o to ze film podoba sie ludziom " niespelnionym w milosci",finalowa piosenka i taniec sa dla mnie najbardziej znana,charakterystyczna scena filmu. Odpowiedz Link
filip505 Re: dirty dancing 05.10.10, 17:16 ...super,nic mnie szegolnego nie dopadlo,od soboty zaczynam dwa tyg urlopu,pstragi jeziorowe weszly do rzek,jak nie miec swietnego chumoru,mimo drugiego i nie ostatniego dnia deszczu,potrzebnego. Odpowiedz Link