23.11.20, 11:14
Witam, mam pewien problem a mianowicie wstydzę się mówić podczas seksu. Nie chodzi mi o zwykły dirty talk ale również by nazwać swoje części ciała, czasem chciałabym powiedzieć by partner zrobił coś inaczej w danym miejscu ale te słowa nie przechodzą mi przez gardło. Co mogę z tym zrobić? Albo jakich słów mogłabym użyć by nie brzmiało to krępująco?
Obserwuj wątek
    • rir Re: Wstyd 23.11.20, 20:15
      problem specyficzny aczkolwiek ważki społecznie . nie może być tak , iż jest akcja a.. brak słow. sięgnijmy tu zatem po repertuar .. medyczny.i jezeli partner ..zanurkował zbyt nisko to należy polecic mu podnieśc miednicę -jego miednicę - tym razem . z koleii gdy uważasz ,że zbyt długo przebywa z ..tyłu to zainteresuj go klatka z piersiami - swoimi akurat. jeżeli klęcząc przed nim czujesz iż kolana bolą juz należy powiedzieć iż zamierzasz rozprostować grzbiet na legowisku leżąc na wznak. z pewnościa inni i niżej wpisani a bardziej doświadczeni bywalcy tego forum podpowiedza jak rozwinąc swoje słownictwo bez uczucia skrępowania
      • marco_5 Re: Wstyd 25.11.20, 20:36
        za takie szczere dobrodziejskie doradztwo ta kolezanka jest Ci winna po prostu jeden orgazm....
        takie jest moje zdanie....o reszcie nie mowie, z pewnoscia zrewanzujesz sie, o ile znam Twoja godziwosc
    • stasi1 Re: Wstyd 28.11.20, 09:56
      To może pokaż co chcesz aby zrobił.
      • marco_5 Re: Wstyd 28.11.20, 15:52
        rir, to zdecydowanie doswiadczona postac takze nie ma co pokazywac, nooo moze cos w innych kolorach
        ta kolezanka niby byla skrepowana ...podpuscila nas i zwinela zagle ! czy jak ..
        albo, wstydzila sie powiedziec ze chce wejsc pod stol....ech, te tajemnicze kobiety
        • rir Re: Wstyd 28.11.20, 18:07
          myślę iż osobniczka owa ( a która jest autorka tego wątku) zagląda tu i czyta uważnie wpisy mające pomóc jej w walce z zażenowaniem i /czy nawet wstydem w trakcie aktu mylnie często kojarzonego z miłościa. jednak rady męćizny ( a najszczersze pod słoncem : ) mogą nie odnieść należytego rezonansu. ona czeka na wsparcie takimiż od tych specjalistek , obytych bywalczyc tego forum które a gdy nadejdzie stosowna pora ściągają odzież , walą sie na grzbiet i wydają z siebie udawane dzwieki mające świadczyć o głębi przeżywanej ekstazy.
          • rir Re: Wstyd 05.12.20, 20:03
            czyzby ms hanahhha nasze rady nie okazały sie dobrymi ?
            • marco_5 Re: Wstyd 06.12.20, 12:53
              teoria to tylko teoria .....myslalem, ze juz dawno razem praktykujecie !
              taka mala intrygantka z tej ..ms hahaha

• rir Re: Wstyd 06.12.20, 14:19
                tak myslisz? podejrzewam iz ona oczekuje męćizny z ..wyrazistym emploi i dlatego nie praktykujemy iz zarzuciła wędke na Ciebie : )
                • marco_5 Re: Wstyd 06.12.20, 16:28
                  w ostatecznosci mozemy sie w trojke spotkac, moze byc wesolo i przyjemnie !
                  nie wiem jak Ty, ...ale ja nie jestem zazdrosny o jej partnera, w koncu jestesmy dorosli i rozwazni
                  ms hahaha, musi zadecydowac na co sie pisze i jak daleko sie posuniemy,... na co bedzie miala ochote ?
                  a moze ma symatyczna kolezanke ?
                  • marco_5 Re: Wstyd 06.12.20, 16:39
                    o jednym zapomnialem ...ciekawe czy ona jest mila i sympatyczna ?
                    z tych kilku zdan powiedzialbym.....OK :)
                    ms, Twoja kolej ...:)
                    • rir Re: Wstyd 06.12.20, 19:06
                      znakomicie i z właściwą sobie biegłościa Marco oceniłeś założycielke posta. jest przecież oczywistym, iż jest to przesympatyczna , niepaląca ,skromna osoba - wrecz mniszka. także bez innych nałogów o wymiarach 90-60-90 cm. jedynym celem jej życia i aspiracjami jest dawanie /zadowalanie swojego męższczyzny- pana a któremu jest wierna po mogiłę !
                      skromnośc , poświęcenie i takt nie pozwalaja jej w trakcie seksu wyrazic swoich potrzeb gdyż ważniejsze są takowe pana.
                      • marco_5 Re: Wstyd 06.12.20, 21:40
                        ms hahaha, jesli to prawda ? to przede wszystkim wyluzuj i zakoleguj sie z nami, w przeciwnym razie istnieje obawa ze wpadniesz w depresje (kwestia czasu) i zrobisz dla swego pana Hara - Kiri !
                        czy warto ? pozostawiam Tobie....
          • stasi1 Re: Wstyd 20.10.21, 17:47
            Pewnie nie czyta bo by dała znać czy j ej pomogliśmy
    • xxlxx63 Re: Wstyd 25.09.21, 23:57
      co na to teściowa donka?
    • 1990jezioromarzen Re: Wstyd 02.10.21, 12:07
      BARDZO MI PRZYKRO Z TEGO POWODU IŻ LUDZIE TUTAJ OMAWIAJĄ TYLKO TAKIE PŁYTKIE PROBLEMY.MAJA
      • birn Re: Wstyd 02.10.21, 16:43
        staramy sie w odpowiedziać sięgać ..głęboko. na tyle a na ile umożliwa to internet
    • birn Re: Wstyd 14.10.21, 18:17
      co ciebie dotyczy popaprańcu nedzny to jedynie prokurator od nieletnich wypowiedzieć może się
      • mateuszurbanski Re: Wstyd 17.10.21, 19:23
        .
    • birn Re: Wstyd 20.10.21, 20:21
      wypad smieciu
    • hillkenerice187 Re: Wstyd 15.03.22, 16:06
      h_i_l_l_k_e_n_e_r_i_c_e_1_8_7_at_g_m_a_i_l_dot_c_0_m

Moja droga, Pozdrowienia z hillkenerice, jak się masz? Proszę o kontakt na mój e-mail ( hillkenerice187@gmail.com) Chętnie Cię poznam, Poza tym mam coś bardzo ważnego do ujawnienia, to jest wróżenie dla mnie, ale znalazłem Trudno się tutaj wyrazić, więc proszę o kontakt na mój e-mail, abym mógł wysłać Ci moje zdjęcia i opowiedzieć więcej o sobie. Dziękuję mój identyfikator e-mail ( hillkenerice187@gmail.com )

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka