Dodaj do ulubionych

wazne dla...palaczy.

06.01.11, 11:37
deser.pl/deser/1,83452,8743838,Jedyny_lokal_w_Polsce__gdzie_bezkarnie_pala__W_Sejmie.html
Chcesz popalić ,wal do semu tam ponoć sino od dymu!!!
Obserwuj wątek
    • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 11:46
      Bar za kratą. Ładna nazwa smile Przyzwyczają się już?smile
      • misia007 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 11:51
        he,he,he no chyba niektórzy powinni.
        • polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 11:58
          Nie dość, że raka wabią, to Wy jeszcze takie rzeczybig_grinwink
          Ja powinnam o nich w tym wątku o 'zaćmieniu' chyba?
          • sagittarius954 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:07
            Uprzywilejowana klasa wszystko może . Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie .
            A tak poza tym państwo przecież tak dba o swych obywateli .
            • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:13
              sagittarius954 napisał:

> Uprzywilejowana klasa wszystko może . Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie

Babol na zagrodzie, równy wojewodzie" tongue_out
              • izis52 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:21
                Cóż, nie mam tam wejścia big_grin, no i daleko ode mnie big_grin big_grin big_grin
                • misia007 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:37
                  Izis za moment wybory-kandyduj!! No i chyba to dobry pomysł i dla innych.Palacze na posłów.
                  Taka elitarna enklawa nałogowców w jednym miejscu.Robota niezbyt ciężka i dobrze płatna.Pomyślcie!!
                  • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:58
                    Nawet gdyby to było jedyne miejsce na świecie, to nie poszłabym. Wolałabym rzucić palenie.....nie wierzę, że to napisałam big_grin wink
                    • misia007 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 13:03
                      a jednak ....napisałaś.
                      • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 13:06
                        To tylko wina mojej zajadłości big_grin
                        • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 13:34
                          natla napisała:

> To tylko wina mojej zajadłości big_grin

Dodajmy: zupełnie niepotrzebnej wink Ja tam chętnie znalazłabym się za kratą. No, za TĄ Kratą smile Niektórzy posłowie to prawdziwe ciacha smile
                          • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 13:38
                            Nooo, np. taki......Suski albo Brudziński. A daj sie zamknąć na wrzosowej polanie z nimi big_grin
                            • polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 14:49
                              Nie wytrzymanie z Wami!
                              Idę się przyjrzeć tym posłom.
                              Muszę / ?/ wiedzieć o co i o kogo Wam tak idzie.
                              Słuchać nie będę /.../, ale 'na oko' wezmę i tylko tak moje wybory w przyszłości oceniajciebig_grinwink
                              • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 14:53
                                A uważaj, bo oślepniesz big_grin Głowy nie trać, bo już sie gdzieś po sejmie turla wrzowata główeczka. big_grin
                                • misia007 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 14:58
                                  Zaraz ja o jednym słyszałam Wojtek Klata Olejniczak,że ciacho.
                                  • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 15:19
                                    Taaaaa??? A to nowość. To chyba na zasadzie "na bezrybiu itd" wink
                                    No dobra, w takiej ilości samców, zawsze sie coś znajdzie......ale uroda niekoniecznie musi iść w parze z rozumem.
                                    No nic, czekam, może coś Wrzosowisko złowi dla nas.
                                    • polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 15:23
                                      Ja tylko na wygląd, nie będę szukać igieł w stogu siana.
                                      • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 15:50
                                        Żebyś sie nie umoczyła z tą urodą, bo to też malutkie igiełki w stogu. Mówie Ci....poczekajmy na Wrzosową....widzisz? ..... znikła. Poszła na polowanie. Może zda realcje.
                                        • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 18:50
                                          Jest cudoooowny!!! Oczu oderwać nie mogę, więc sorki jeśli zrobię jakąś literówkę. I jaki ma głos! Bas prawie, ale nie całkiem (Natlli by się spodobał, ale nie całkiem smile)
                                          • izis52 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 19:24
                                            Straszne rozrabiary jesteście. Niby to o dymkach, a kończy się na polowanku na posła, czy osła,
                                            bo ze śmiechu oczy mam załzawione, jak hurtem wątek przeczytałam.
                                          • konwaliaibez Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 19:58

czyżby trzeba Cię cucić? ... smile

............bo "Spojrzała na jego barczystą, wysportowaną sylwetkę, na złotą grzywę opadającą mu na czoło. Turkusowe oczy przenikały ją całą, brały w posiadanie. Robiło się jej gorąco, coraz goręcej. Osunęła się bez zmysłów na ziemię ..."

big_grin big_grin

• konwaliaibez upss to do wrzosowej polanki 06.01.11, 20:00
                                              smile
                                            • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 20:18
                                              ...a on beknął basem.
                                              Wrzosowa, to poseł czy Twoje marzenia. big_grin....ale skąd ten prawie bas?
                                              Jak bas, to on ci móóóóóóój!
                                              • polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 21:36
                                                Bas to on ma. Prawda.
                                                Ale kolejno: najpierw pas..., potem bas....bas i bas big_grin
                                                • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 21:52
                                                  polnaro napisała:

> Bas to on ma. Prawda.
                                                  > Ale kolejno: najpierw pas..., potem bas....bas i bas big_grin

I bas-ta. Za Kratę nie wejdziesz, bo nie palisz. No i nie jesteś posłem wink
                                                • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:02
                                                  > Ale kolejno: najpierw pas..., potem bas....bas i bas big_grin

....i bis, i bis.......wink
                                                  • polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:05
                                                    I '... prysznic i tyż nic' i nic.
                                                  • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:36
                                                    Może tusz i już?
                                            • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 21:50
                                              konwaliaibez napisała:

> ............bo "Spojrzała na jego barczystą, wysportowaną sylwetkę, na złotą g
                                              > rzywę opadającą mu na czoło. Turkusowe oczy przenikały ją całą, brały w posiada
                                              > nie. Robiło się jej gorąco, coraz goręcej. Osunęła się bez zmysłów na ziemię ..
                                              > ."

Podglądałaśhttps://www.a4club.eu/Smileys/default/obrazony.gif

• konwaliaibez Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:25
                                                winkoka se jednak nie zwichnęłam wink apropos podgladania big_grin big_grin
                                                fraszką podgladaczką tu okraszę ........

FRASZKA SĄSIEDZKA

"Pożądliwie ją pogania
                                                napaleni rwą ubrania
                                                obcałowując namiętnie
                                                zatracają się doszczętnie.
                                                Tak się Ewa pieści z Wackiem
                                                aż zmęczeni padli plackiem.
                                                … teraz snu przepływa ruczaj…
                                                (cofam się
                                                - dziurką od klucza)....Anna"

• polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:36
                                                  big_grin
                                                  Palacz nie zadymił dziurki?
                                                • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:38
                                                  No nie Konwalio zbzikowana....jeszcześmy tu podglądaczki nie mieli.
                                                  Saaaaagiii uwaaaażaaaaj!
                                                  • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:49
                                                    A co on takiego robi?
                                                  • polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:51
                                                    Rzecz w tym, że nic.
                                                  • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:54
                                                    Akąd wiesz? Chyba, że.....no nie, niemożliwe....Filip, to Ty?
                                                  • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:56
                                                    W tej chwili się uspokójcie!
                                                  • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:01
                                                    A ciemu?
                                                  • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:01
                                                    A w ogóle, to kto tu rządzi? Hę?
                                                  • polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:07
                                                    Gdzie ten wątek o zaćmieniu?
                                                    Pomocy! Co wie Filip i który? Dlaczego on, a ja nie mogę?
                                                  • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:09
                                                    polnaro napisała:

> Gdzie ten wątek o zaćmieniu?
                                                    > Pomocy! Co wie Filip i który? Dlaczego on, a ja nie mogę?

Nie przejmuj się. Po prostu przeproście naszych panów i już.
                                                  • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:11
                                                    wrzosowapolana napisała:

> polnaro napisała:
                                                    >
                                                    > > Gdzie ten wątek o zaćmieniu?
                                                    > > Pomocy! Co wie Filip i który? Dlaczego on, a ja nie mogę?
                                                    >
                                                    > Nie przejmuj się. Po prostu przeproście naszych panów i już.

A za cio????
                                                  • natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:10
                                                    Nasz, z Hameryki, ale on nie wie, ze Konwalija go podgląda. No wyobrażasz sobie?
                                                    Dalejś zawiana i zaćmiona? To do wyra! Buzi na doranocce proszę adminc dać i sio.
                                                  • wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:07
                                                    Zdrowy rozsądek? smile
                                                  • polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:12
                                                    Kluczowa ona , baby zbereźne, kluczowa!
              • sagittarius954 Re: wazne dla...palaczy. 07.01.11, 06:54
                Wrzosowa mam czekoladowe papieroski , słodkie ustniki mają, kcesz jednego ? Jakoś mnie nie idą big_grin
    • sagittarius954 Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 06:56
      Z rana .
      Aleście nakopciły tutaj , i tak trujecie te zwierzaki paląc przy nich big_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grinbig_grin
      • natla Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 07:46
        Nie marudź, tylko otwórz okno.
        • misia007 Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 09:24
          No rzeczywiście kopciłyście ostro!!!A z wietrzeniem kicha bo wypuszczanie dymu....zabronione.
          • natla Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 10:15
            Miśka, nie kracz od rana! Teraz to i to możliwe.
            • misia007 Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 10:40
              To się wie,że możliwe.A ze niby kraczę to popatrz jak tu kraczą.
              fitness.wp.pl/zdrowie/rzuc-palenie/art7,palenie-drastycznie-przyspiesza-starzenie.html
              • natla Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 10:57
                E tam, bajka big_grin
                • wrzosowapolana Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 17:42
                  Tak, śmiej się, a jak Ci komin zatkają, to się dopiero będziesz śmiała big_grin
                  • natla Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 18:14
                    Zara, co ma mój komin do starzenia? Tam też nikotyna stacjonuje?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka