misia007 06.01.11, 11:37 deser.pl/deser/1,83452,8743838,Jedyny_lokal_w_Polsce__gdzie_bezkarnie_pala__W_Sejmie.html Chcesz popalić ,wal do semu tam ponoć sino od dymu!!! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 11:46 Bar za kratą. Ładna nazwa Przyzwyczają się już? Odpowiedz Link
misia007 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 11:51 he,he,he no chyba niektórzy powinni. Odpowiedz Link
polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 11:58 Nie dość, że raka wabią, to Wy jeszcze takie rzeczy Ja powinnam o nich w tym wątku o 'zaćmieniu' chyba? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:07 Uprzywilejowana klasa wszystko może . Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie . A tak poza tym państwo przecież tak dba o swych obywateli . Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:13 sagittarius954 napisał: > Uprzywilejowana klasa wszystko może . Co wolno wojewodzie to nie tobie smrodzie Babol na zagrodzie, równy wojewodzie" Odpowiedz Link
izis52 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:21 Cóż, nie mam tam wejścia , no i daleko ode mnie Odpowiedz Link
misia007 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:37 Izis za moment wybory-kandyduj!! No i chyba to dobry pomysł i dla innych.Palacze na posłów. Taka elitarna enklawa nałogowców w jednym miejscu.Robota niezbyt ciężka i dobrze płatna.Pomyślcie!! Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 12:58 Nawet gdyby to było jedyne miejsce na świecie, to nie poszłabym. Wolałabym rzucić palenie.....nie wierzę, że to napisałam Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 13:34 natla napisała: > To tylko wina mojej zajadłości Dodajmy: zupełnie niepotrzebnej Ja tam chętnie znalazłabym się za kratą. No, za TĄ Kratą Niektórzy posłowie to prawdziwe ciacha Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 13:38 Nooo, np. taki......Suski albo Brudziński. A daj sie zamknąć na wrzosowej polanie z nimi Odpowiedz Link
polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 14:49 Nie wytrzymanie z Wami! Idę się przyjrzeć tym posłom. Muszę / ?/ wiedzieć o co i o kogo Wam tak idzie. Słuchać nie będę /.../, ale 'na oko' wezmę i tylko tak moje wybory w przyszłości oceniajcie Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 14:53 A uważaj, bo oślepniesz Głowy nie trać, bo już sie gdzieś po sejmie turla wrzowata główeczka. Odpowiedz Link
misia007 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 14:58 Zaraz ja o jednym słyszałam Wojtek Klata Olejniczak,że ciacho. Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 15:19 Taaaaa??? A to nowość. To chyba na zasadzie "na bezrybiu itd" No dobra, w takiej ilości samców, zawsze sie coś znajdzie......ale uroda niekoniecznie musi iść w parze z rozumem. No nic, czekam, może coś Wrzosowisko złowi dla nas. Odpowiedz Link
polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 15:23 Ja tylko na wygląd, nie będę szukać igieł w stogu siana. Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 15:50 Żebyś sie nie umoczyła z tą urodą, bo to też malutkie igiełki w stogu. Mówie Ci....poczekajmy na Wrzosową....widzisz? ..... znikła. Poszła na polowanie. Może zda realcje. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 18:50 Jest cudoooowny!!! Oczu oderwać nie mogę, więc sorki jeśli zrobię jakąś literówkę. I jaki ma głos! Bas prawie, ale nie całkiem (Natlli by się spodobał, ale nie całkiem ) Odpowiedz Link
izis52 Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 19:24 Straszne rozrabiary jesteście. Niby to o dymkach, a kończy się na polowanku na posła, czy osła, bo ze śmiechu oczy mam załzawione, jak hurtem wątek przeczytałam. Odpowiedz Link
konwaliaibez Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 19:58 czyżby trzeba Cię cucić? ... ............bo "Spojrzała na jego barczystą, wysportowaną sylwetkę, na złotą grzywę opadającą mu na czoło. Turkusowe oczy przenikały ją całą, brały w posiadanie. Robiło się jej gorąco, coraz goręcej. Osunęła się bez zmysłów na ziemię ..." Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 20:18 ...a on beknął basem. Wrzosowa, to poseł czy Twoje marzenia. ....ale skąd ten prawie bas? Jak bas, to on ci móóóóóóój! Odpowiedz Link
polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 21:36 Bas to on ma. Prawda. Ale kolejno: najpierw pas..., potem bas....bas i bas Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 21:52 polnaro napisała: > Bas to on ma. Prawda. > Ale kolejno: najpierw pas..., potem bas....bas i bas I bas-ta. Za Kratę nie wejdziesz, bo nie palisz. No i nie jesteś posłem Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:02 > Ale kolejno: najpierw pas..., potem bas....bas i bas ....i bis, i bis....... Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 21:50 konwaliaibez napisała: > ............bo "Spojrzała na jego barczystą, wysportowaną sylwetkę, na złotą g > rzywę opadającą mu na czoło. Turkusowe oczy przenikały ją całą, brały w posiada > nie. Robiło się jej gorąco, coraz goręcej. Osunęła się bez zmysłów na ziemię .. > ." Podglądałaś Odpowiedz Link
konwaliaibez Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:25 oka se jednak nie zwichnęłam apropos podgladania fraszką podgladaczką tu okraszę ........ FRASZKA SĄSIEDZKA "Pożądliwie ją pogania napaleni rwą ubrania obcałowując namiętnie zatracają się doszczętnie. Tak się Ewa pieści z Wackiem aż zmęczeni padli plackiem. … teraz snu przepływa ruczaj… (cofam się - dziurką od klucza)....Anna" Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:38 No nie Konwalio zbzikowana....jeszcześmy tu podglądaczki nie mieli. Saaaaagiii uwaaaażaaaaj! Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 22:54 Akąd wiesz? Chyba, że.....no nie, niemożliwe....Filip, to Ty? Odpowiedz Link
polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:07 Gdzie ten wątek o zaćmieniu? Pomocy! Co wie Filip i który? Dlaczego on, a ja nie mogę? Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:09 polnaro napisała: > Gdzie ten wątek o zaćmieniu? > Pomocy! Co wie Filip i który? Dlaczego on, a ja nie mogę? Nie przejmuj się. Po prostu przeproście naszych panów i już. Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:11 wrzosowapolana napisała: > polnaro napisała: > > > Gdzie ten wątek o zaćmieniu? > > Pomocy! Co wie Filip i który? Dlaczego on, a ja nie mogę? > > Nie przejmuj się. Po prostu przeproście naszych panów i już. A za cio???? Odpowiedz Link
natla Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:10 Nasz, z Hameryki, ale on nie wie, ze Konwalija go podgląda. No wyobrażasz sobie? Dalejś zawiana i zaćmiona? To do wyra! Buzi na doranocce proszę adminc dać i sio. Odpowiedz Link
polnaro Re: wazne dla...palaczy. 06.01.11, 23:12 Kluczowa ona , baby zbereźne, kluczowa! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: wazne dla...palaczy. 07.01.11, 06:54 Wrzosowa mam czekoladowe papieroski , słodkie ustniki mają, kcesz jednego ? Jakoś mnie nie idą Odpowiedz Link
sagittarius954 Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 06:56 Z rana . Aleście nakopciły tutaj , i tak trujecie te zwierzaki paląc przy nich Odpowiedz Link
natla Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 07:46 Nie marudź, tylko otwórz okno. Odpowiedz Link
misia007 Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 09:24 No rzeczywiście kopciłyście ostro!!!A z wietrzeniem kicha bo wypuszczanie dymu....zabronione. Odpowiedz Link
natla Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 10:15 Miśka, nie kracz od rana! Teraz to i to możliwe. Odpowiedz Link
misia007 Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 10:40 To się wie,że możliwe.A ze niby kraczę to popatrz jak tu kraczą. fitness.wp.pl/zdrowie/rzuc-palenie/art7,palenie-drastycznie-przyspiesza-starzenie.html Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 17:42 Tak, śmiej się, a jak Ci komin zatkają, to się dopiero będziesz śmiała Odpowiedz Link
natla Re: Re Okna otworzę i ten wątek przewietrzę 07.01.11, 18:14 Zara, co ma mój komin do starzenia? Tam też nikotyna stacjonuje? Odpowiedz Link