sagittarius954 21.01.12, 10:32 Umów się z Palikotem .Powąchasz kadzidełko. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
euro-walonki Re: Chcesz zapalić skręta ? 21.01.12, 12:11 Przeczytałam tytuł wątku i moją pierwszą myślą było, że Sagi dealuje. Już chciałam prosić o namiary. A tu tylko kadzidełko i Palikot...bleeee Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Chcesz zapalić skręta ? 21.01.12, 13:23 Liście dębowe trzeba z śniegu wygrzebac przesuszyć i skręcic i po co liczyć na Palikota A tak na spokojnie, nie znam uczucia ssania za marychą i nie z tego powodu załozyłem ten watek . Palikot jako polityk mało mi sie podoba ,ale podobno akcja na twitterze pietnująca jego kadzidełkowanie była mocna . Red.Lis także potępił polityka dosyć dosadnie , chociaż w jego ustach potepianie piatej kolumny PO jest śmieszne . Jak nie Palikot to kto będzie markował rózne wojny wybuchające tu i ówdzie w polskiej polityce . Miller jest uległy ,ale ma swoja cenę, dodam że kadencja Sejmu dopiero sie zaczęła . A czy warto popierać legalizacje maryski . Moim zdaniem nie . ale uporczywie powtarzam ,że karanie za byle co więzieniem jest w naszym kraju przesadne i wreszcie pora zrozumieć, że ograniczanie praw jakiejś grupie ludzi, to także ograniczenie swojej wolności. Odpowiedz Link
filip505 Re: Chcesz zapalić skręta ? 21.01.12, 13:32 .....tam gdzie zalegalizowano maryche spada ilosc narkomanow, jak nie mozna czegos zwalczyc trzeba nauczyc sie z tym zyc, Odpowiedz Link
amityr Re: Chcesz zapalić skręta ? 21.01.12, 14:40 Uważam ,że pijaństwo i palenie papierosów to dopiero szkody dla zdrowia i nie tylko. Odpowiedz Link
wrzosowapolana Re: Chcesz zapalić skręta ? 21.01.12, 16:39 O tym trzeba było wspomnieć w wątku "Piję bo..." Palić to już nikt nie pali, chyba, że zacznie. No, marychę, bo zwyczajnego tytoniu już nie można publicznie-straszny wstyd i wiocha. Odpowiedz Link
filip505 Re: sorki Amityr 21.01.12, 20:48 ...fakt,nieraz sie kamuflowalem z paleniem w parkach, jak wokolo ludzie biegaja, Odpowiedz Link
izis52 Re: sorki Amityr 21.01.12, 23:25 Gdzieś czytałam, że ta Marycha w leczeniu pomaga. Nie próbowałam, ale kto wie ? Jak będzie wolno i sprzedawać w kioskach będą - spróbuję. Na emeryturze, wiele można, a za kilka lat nawet przechodzić na czerwonym świetle.... Odpowiedz Link
amityr Re: sorki Amityr 22.01.12, 12:32 Przecież już pisałem na ten temat.Ale dla przypomnienia. konopialeczy.pl/news.php?readmore=253 Odpowiedz Link
filip505 Re: sorki Amityr 23.01.12, 01:20 ...amityr,chodzi mi o to zeby na czerwonym swietle nie tylko raz w zyciu przejsc,my nowojorczycy przyzwyczajeni, ale polscy policjanci nie,i mozna zawalu dostac jak ci 500 zl mandatu wypisza, Odpowiedz Link
filip505 Re: sorki Amityr 23.01.12, 01:33 ....co do marychy to spokojnie,juz w mlodosci wiedzielismy ze "samo" zdrowie,tylko reszta swiata potrzebowala paru dekad zeby to pojac, czesto jak plywam lodka po jeziorze to sie zapach marychy roznosi z nabrzeznych posesji, tu jest "prawie legalna" jak mowi moj sasiad, Odpowiedz Link
amityr Re: sorki Filip 23.01.12, 19:09 filip505 napisał: czesto jak plywam lodka po jeziorze to sie zapach > marychy roznosi z nabrzeznych posesji, > tu jest "prawie legalna" jak mowi moj sasiad, Teraz rozumiem dlaczego nie rozumiesz o co mi chodzi. Odpowiedz Link