Cześć, jeśli chcecie zrobić sobie wspaniały prezent i spotkać historię, nie tę podręcznikową, oficjalną, a żywą, opowiedziana szczerze, bez lukru, z sercem, historię kresów, tak jak wyglądały ich dzieje oczami zwykłych ludzi, to kupcie sobie książkę. Kosztuje niewiele a warto, naprawdę warto. Jedno z wydawnictw nie chciało wydać tej książki z powodu możliwości obrazy uczuć (tylko nie wiem o co chodzi, bo mnie to nie obraża),
ta książka to ważna wypowiedź: [url=http://www.ebooki123.pl/zwichrowane-zycie_p294?fb_action_ids=755429721138149&fb_action_types=og.likes&fb_source=other_multiline&action_object_map

1430819370468504]&action_type_map

%22og.likes%22]&action_ref_map

]#close]tu jest link do ebooka[/url]
Spotkałam go kiedyś na eioba.pl. Miałam wielką przyjemność poznać osobiście, to niezwykły człowiek, żywotny starszy pan nie do zdarcia. Nie dziwne, że go tamte czasy nie złamały, chociaż mocno podkruszyły. Poza tym osobowość, jakich mało, mocno kresowa. Zresztą poczytajcie sami. W jego prozie jest ogromna miłość życia, przyrody i uczciwość pisarska. Majątku nie stracicie a przyjemność będzie.
No tak to jest jak reklama, ale właściwie to nie reklama, a informacja. Skoro wiem, że zrobię przyjemność i jemu i wam, to czemu nie?