• kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 27.05.23, 19:01
      Urszulo, Enginie, dodałam was na moje prywatne forum, zapraszam do rozmowy. " pogaduchy u Dany" Pozdrawiam
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 30.05.23, 16:29
      Potrzeba matką wynalazków. Kupiłam dziś truskawki po 12 zł za kg i zapodalam dzieciom na ...przeciętej butelce z mineralnejsmile W Tarnobrzegu w Kauflandzie były w sobotę po 33 złote. Pozdrawiam serdecznie
      • irsila Re: Pogaduchy 30.05.23, 17:18
        Gdym na wsi żyła, to własne truskawki bym miała.
        • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 30.05.23, 17:43
          Mam truskawki, ale jestem na wycieczce. Tylko jedną zjadłam nadal mam problem z jama ustna. Chyba muszę pójść do lekarza, ale teraz nie mam kiedy. Pozdrawiam serdecznie
          • irsila Re: Pogaduchy 30.05.23, 17:55
            Jakoś tej wsi się przyjrzałam, 25km ode mnie ją mając.
            Truskawki tam uprawiałam,
            Małym fiacikiem żeśmy tam dojeżdżali....
            Teraz tylko w marketach lub na placu kupuję
            Ostatnio u osoby zaufanej,
            ostatnio po 9 zł za pół kilo
            • taniarada Re: Pogaduchy 30.05.23, 18:17
              Ceny lecą łeb na szyję ,gdyby jeszcze dopuścili z rolników z Ukrainy i ich wyroby .Zaraz nasi protestują i wszystko musi być drogie .
            • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 30.05.23, 19:21
              Ja mam swoje ale jeszcze nie owocują
              • irsila Re: Pogaduchy 30.05.23, 19:47
                W sumie to trzeba tunel mieć, by wcześniej owocowały.
                Prze z 17 lat działkę miałam, poza miastem
                i od 17 lat już jej nie mam,
                Za te wszystkie dojazdy i kradzieże tam i spalenie nam wszystko,
                to ja wolę do marketu chodzić, po truskawki czy czereśnie.
                Jedynie dla męża to robię, a w sezonie to konfitury robię i zawsze je mam.
                • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 30.05.23, 19:50
                  Ja niedawno robiłam konfitury z mrożonych truskawek. Miałam cały szufladę mrożonych z domowej plantacji.
                  • irsila Re: Pogaduchy 30.05.23, 20:00
                    No widzisz, po co Ci to było,
                    Nieraz jeden słoik konfitur wystarczy, choćby z marketu
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 30.05.23, 22:16
      Pozdrawiam z dyżuru nocnego
      • maszkaroni Re: Pogaduchy 31.05.23, 13:53
        Na takich nocnych dyżurach to lubią się dziać ciekawe rzeczy.
        • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 31.05.23, 14:00
          W ogóle życie jest ciekawe. Pozdrawiam z pijalni wód.
        • taniarada Re: Pogaduchy 31.05.23, 14:31
          maszkaroni napisał:

> Na takich nocnych dyżurach to lubią się dziać ciekawe rzeczy.
          No fakt ,a co u Ciebie ? Nudnie tak kogoś śledzić .Kup se lizaka na dzień dziecka .
          • maszkaroni Re: Pogaduchy 31.05.23, 15:06
            A dziękuję, wszyscy zdrowi. Ale widzę że się we mnie zakochałeś bo jesteś zaraz tam gdzie ja. Zabiję więc tę miłość w zarodku. Odwal się! Nie gustuję w chłopach. Normalny jestem. Przestań więc za mną biegać i do mnie pisać.
            • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 31.05.23, 16:18
              Ciszej w tym wątku!
              • friend_of_women Re: Pogaduchy 31.05.23, 19:34
                Czego uciszasz jego, a Teodor szczeka jak pies?
              • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 31.05.23, 19:54
                Moja uwaga dotyczy wszystkich użytkowników tego wątku, pozdrawiam z Orlika.
                • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 01.06.23, 11:25
                  Pozdrawiam z Malnika. Piękne widoki, widać ośnieżone szczyty Tatr.
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 31.05.23, 11:22
      Pozdrawiam z Góry Parkowej. Piękna nasza Polska cała!
      • taniarada Re: Pogaduchy 01.06.23, 13:35
        Pozdrawiam z Hanower .Ja mam wolne w tym tygodniu .
        • friend_of_women Re: Pogaduchy 02.06.23, 07:18
          To idź na laski wink
          • friend_of_women Re: Pogaduchy 02.06.23, 07:19
            Sorki, zapomniałem, że ty gustujesz w chłopcach wink
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 01.06.23, 22:51
      Pozdrawiam z dyżuru, siedzę na korytarzu i patroluje terensmile Dobranoc
      • taniarada Re: Pogaduchy 02.06.23, 05:37
        Z łukiem pilnowałaś 🤣
        • maszkaroni Re: Pogaduchy 02.06.23, 07:14
          Pewnie z przystojnym ochroniarzem co ma mocny, twardy i napięty łuk. Gotowy to strzału w każdej chwili.
          • taniarada Re: Pogaduchy 02.06.23, 07:51
            Kobieta w pewnym wieku musi mieć paru gladiatorów tfu łuczników .I tego jednego by trafił ją strzałą Amora .
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 02.06.23, 15:18
      Wracamy, pozdrawiam z Krynicy.
      • irsila Re: Pogaduchy 02.06.23, 16:31
        Pamiętam wczasy w Krynicy, w domu Walcownik.
        Bosze, to rok był może 89, sylwester tam...
        • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 02.06.23, 16:36
          Pozmieniało się, jest tam ładnie, nowocześnie. Jedziemy już półtorej godziny, spory ruch na drodze, pozdrawiam.
          • taniarada Re: Pogaduchy 02.06.23, 16:58
            Krynica zdrój ,czyli górska i Krynica morska .W obu nie byłem .Mało co w Polsce .Dawno temu w Świnoujściu i w Sielpi Wielkiej w świętokrzyskim .I to całe moje wczasy. Acha koło Częstochowy parę lat temu w Żarkach ( cudne miejsce) . A miałem wtedy do Gdańska jechać .
            • friend_of_women Re: Pogaduchy 02.06.23, 17:59
              W obu Krynicach byłem i polecam.
              • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 02.06.23, 18:26
                W Morskiej nie byłam.
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 06.06.23, 12:10
      Czereśnie we Wrocku po 45 zł za kg. U mnie za darmo, ale marne w tym roku, za sucho. Pozdrawiam
      • friend_of_women Re: Pogaduchy 06.06.23, 12:30
        U nas na Starym Kleparzu płaciłem po 56 zł. To prawie jak za towar luksusowy!
        • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 06.06.23, 13:03
          Drogo, córa nie kupiła, czeka, aż stanieją. U mnie już ptaszki się do nich dobralysmile Pozdrawiam
        • taniarada Re: Pogaduchy 06.06.23, 13:31
          friend_of_women napisał:

> U nas na Starym Kleparzu płaciłem po 56 zł. To prawie jak za towar luksusowy!
          Niesamowita historia .Jak truskawki tanie i jabłka .I to widzę jak kupujesz 🤣 Ale Fredka liżesz tyłek .Nie masz ty nic do roboty ?
          • friend_of_women Re: Pogaduchy 06.06.23, 13:53
            I jak ciebie poważnie traktować? Taka menda z ciebie forumowa chamstwem podszyta. Zawsze będziesz tylko nieudanym dzieckiem swoich rodziców wink
            • taniarada Re: Pogaduchy 06.06.23, 14:25
              friend_of_women napisał:

> I jak ciebie poważnie traktować? Taka menda z ciebie forumowa chamstwem podszyt
              > a. Zawsze będziesz tylko nieudanym dzieckiem swoich rodziców wink
              Ty siebie szanuj .Nie lataj za mną po forach .To będę cię poważnie traktował .Kto mi ciągle mówił i lizaniu tylka .Kto siebie promuje i jak ma wszystko najlepsze i naj naj .Myślisz że zapomniałem jak się mnie traktowałeś jak miałem bana. Nawet nie potrafiłeś odróżniać kobiety od faceta .Choć to była kobieta ,z którą łączy mnie przyjaźń .Cały czas mnie osmieszasz i wymagasz szacunku .Miałem cię wygaszonego ,ale to nie był dobry pomysł .Byłeś parę razy na forum P ,ale zawsze zaczynałeś jatkę ze mną .Ile razy wyciągałem rękę .Masz już demencję ? Cały czas mi dowalasz i zdziwiony .Nie mam ochoty na przepychanki .Sorry .
              • taniarada Re: Pogaduchy 06.06.23, 14:37
                Cofnij się wyżej w posty i poczytaj ile razy mnie się czepialeś ignorancie ,a ile razy ją Ciebie . I to tylko w tym wątku .A ja milczałem draniu .
                • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 06.06.23, 14:46
                  Dajcie spokój!
                • friend_of_women Re: Pogaduchy 06.06.23, 14:50
                  Ty sam się ośmieszasz, widzisz do czego doprowadziła twoja głupota? Jeżeli chcesz z kimś wojować to oceń swoje szanse na zwycięstwo, a później działaj. Trafiłeś na mocnego przeciwnika, teraz będziesz swój ogon zjadał. Ja do ciebie nigdy nic nie miałem, więc po co ci to było? Tak się przeliczył Putin, ośmiesza siebie, armię i naród, który cierpi za jego głupotę.
                  • taniarada Re: Pogaduchy 06.06.23, 19:31
                    friend_of_women napisał:

> Ty sam się ośmieszasz, widzisz do czego doprowadziła twoja głupota? Jeżeli chce
                    > sz z kimś wojować to oceń swoje szanse na zwycięstwo, a później działaj. Trafił
                    > eś na mocnego przeciwnika, teraz będziesz swój ogon zjadał. Ja do ciebie nigdy
                    > nic nie miałem, więc po co ci to było? Tak się przeliczył Putin, ośmiesza siebi
                    > e, armię i naród, który cierpi za jego głupotę.
                    Już bije w dekiel od tej polityki co uprawiasz sam ze sobą pajacyku na swoim forum .Ja nie mam z tobą zamiaru tu dyskutować .Do tej pory milczałam ,ale nie mam zamiaru bo.cie to rozuchwala .Żal że ktoś z tobą dyskutuje i cię nakręca .
                    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 06.06.23, 19:39
                      Jak się nie uspokoicie, to mnie już tu nie zobaczycie! Jedno jest życie!
                      • friend_of_women Re: Pogaduchy 06.06.23, 20:03
                        kochamzapachfrezji napisała:

> Jak się nie uspokoicie, to mnie już tu nie zobaczycie! Jedno jest życie!

Czy ten gamoń wie z kim pisze? Nie wiem z czym połączyć te jego brednie. Myślę, że ty mu w głowie namieszałaś, ale to nie moja sprawa, niech się pluje i jadem ciska.
                        • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 06.06.23, 21:13
                          Wiem tylko tyle o Tobie,jak masz na imię, bo sam mi to powiedziałeś. Nie wiem kim jesteś. Źle się czuję, pęka mi głowa, dobranoc.
                        • taniarada Re: Pogaduchy 06.06.23, 21:47
                          friend_of_women napisał:

> kochamzapachfrezji napisała:
                          >
                          > > Jak się nie uspokoicie, to mnie już tu nie zobaczycie! Jedno jest życie!
                          >
                          > Czy ten gamoń wie z kim pisze? Nie wiem z czym połączyć te jego brednie. Myślę,
                          > że ty mu w głowie namieszałaś, ale to nie moja sprawa, niech się pluje i jadem
                          > ciska.
                          Ciekawi mnie skąd masz taką śmiałość do tej kobiety pacanie Weż zrób sobie baranka o ścianę .I przeczytaj wszystkie wpisy do mnie .Nie będę tolerował twojego prześladowania .Długo milczalem i olewalem ciebie pajacyku .Nie masz swojego życia osobistego i tak wlazleś na te fora i się madrujesz .Kto ci dał takie prawo ? Jeszcze raz ze zrozumieniem precz .
                          • friend_of_women Re: Pogaduchy 07.06.23, 06:41
                            Jedziesz po bandzie i myślisz, że mnie to wzrusza? Mylisz się, może na budowie znalazł byś uznanie, ale nie tutaj. Warto się silić? Olewaj dalej, będzie ci łatwo w tym świecie się poruszać, w twoim świecie pełnym zakłamania.
                            • taniarada Re: Pogaduchy 07.06.23, 07:02
                              Tu tu wlazleś z jednym celem by się do mnie dowalać to samo robisz na innych forach .Tak samo było na prywatnym .Latasz jak kot z pęcherzem i się czepiasz .Ignorowalem cię ,a ile można ..Nie cytuj mnie ,nie wpisuj się pode mną i zacznij żyć swoim życiem nie moim .Wygasiłem cię ,ale to nic nie dało .Bo cos ci w głowie siedzi .Ile ci można pisać tu na forum lub na poczcie .Jedno i to samo klepiesz ,rozwalasz kolejne forum .Ciekawe jest że jesteś jedynie miły gdzie na forach jest admin cwaniaczku ..W dupie masz wszystkich i wszystko ,byle mi przypieprzyć .Więcej już z tobą nie dyskutuje .
                              • friend_of_women Re: Pogaduchy 08.06.23, 08:15
                                Odpowiem ci jeszcze raz: nie jesteś w moim guście. Wygasiłeś mnie i tak powinno pozostać. Widać to ty nie możesz żyć beze mnie, a przypisujesz to mnie. Zawsze jestem miły, ale ty grzeszysz, więc małe po łapkach ci się należy!
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 08.06.23, 07:18
      Rudzielcu, próbuję Cię dodać do mojego prywatnego forum, ale jest z tym jakiś problem. Sprobuj Ty się tam dopisać, a ja zaakceptuję. Pozdrawiam serdecznie.
      • friend_of_women Re: Pogaduchy 08.06.23, 08:17
        Spróbuj dodać mnie, może ci się uda. Jestem jak szerszeń, niedrażniony potrafię miło bzykać wink
        • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 08.06.23, 08:41
          Udało się Ciebie dodać i to bez problemu.
          • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 08.06.23, 08:45
            Ruda, masz chyba niektywna pocztę gazetowa, pisałam do Ciebie, ale dostałam informację zwrotna o problemie z dostarczeniem wiadomości.
          • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 08.06.23, 09:01
            Jak się uspokoisz i przestaniesz ośmieszac Bogusława, to Cię tam zostawię. Daje Ci kolejna szansę . Może mi się uda Ciebie skruszyć i zaczniesz szanować drugiego człowieka.
            • friend_of_women Re: Pogaduchy 09.06.23, 10:55
              Jeszcze nic nie napisałem i zostałem usunięty? Tak pogrywać to możesz sobie z Bogusiem. Tworzycie niezłą parę, on babski król, a ty robisz za ofiarę. Nie wstyd ci Danusiu?
              • taniarada Re: Pogaduchy 09.06.23, 11:13
                Nie jestem dla ciebie Bogusiem .Weż no ty zajmij się czymś pożytecznym .Rower to twoja pasja .I przestań jęczeć bo siara .
              • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 09.06.23, 11:18
                Nie jest mi wstyd, nazwałeś dziś Bogusia miernotą i za to Cię usunęłam.
                • maszkaroni Re: Pogaduchy 09.06.23, 11:29
                  Nie powinno się kogoś karać za prawdę. Należy ją przyjąć do wiadomości i się nad nią pochylić. Zastanowić się czy ten ktoś jednak nie ma racji.
                  • taniarada Re: Pogaduchy 09.06.23, 11:35
                    Na jakimś czacie tu siedzicie Mam wrażenie że jedna i ta sama osoba pisze .Nie pochlebiaj sobie .Nie masz nic innego do roboty ??
                    • maszkaroni Re: Pogaduchy 09.06.23, 12:45
                      Skoro ty siedzisz na forum przez całą dobę, tak jak na czacie to innym też wolno. Z tą różnicą że ja nie mam tyle wolnego czasu bo pracuję a ty najwyraźniej bąki zbijasz. Ja tu wpadnę od czasu do czasu a ty siedzisz non stop. Bezobotny jesteś? A może emeryt? Chociaż bardziej wyglądasz na rencistę co ma problemy z psychiką.
                • friend_of_women Re: Pogaduchy 09.06.23, 11:45

> Nie jest mi wstyd, nazwałeś dziś Bogusia miernotą i za to Cię usunęłam.

Nie dość, że miernota to jeszcze marność nad marnościami...tak między nami wink
                  • taniarada Re: Pogaduchy 09.06.23, 21:45
                    friend_of_women napisał:

> kochamzapachfrezji napisała:
                    >
                    > > Nie jest mi wstyd, nazwałeś dziś Bogusia miernotą i za to Cię usunęłam.
                    >
                    > Nie dość, że miernota to jeszcze marność nad marnościami...tak między nami wink
                    Sam widzisz że nie masz honoru .Wyrzucają cię wchodzisz przez okno .Dziwne że z maszkarą tancujecie na dwóch forach .Miej odrobinę honoru .Ja bym się obraził ,a ty jak prosiaczek się łasisz .A fe .
                • taniarada Re: Pogaduchy 09.06.23, 11:46

> Nie jest mi wstyd, nazwałeś dziś Bogusia miernotą i za to Cię usunęłam.
                  Wystarczy prześledzić jego wszystkie wpisy .O niczym innym nie pisze .Ciągle się pode mną wpisuje .Że teraz go wziąłem od lupę ,ale wcześniej miałem wygaszonego i Ignorowalem .Jedynie siebie promuje .Skromnością nie grzeszy ,rzetelnością też .Taki cwaniaczek internetowy bez własnego życia w realu .Jak kleszcz się przypiął i nie można oderwać .To już trwa parę miesięcy ,jedno i to samo .Kłamie ,oszukuje i udaje kogoś czym nie jest .Nic o sobie tylko o innych .Ma czas latać po forach .
                  • friend_of_women Re: Pogaduchy 09.06.23, 12:04
                    Przejdź z winyla na CD bo ci się płyta zacięła. Ciągłe żale i lamenty, czy ty nie jesteś stuknięty?
                    • taniarada Re: Pogaduchy 09.06.23, 12:50
                      Błąd bo wolę winyla . Formaty winylowe znacząco przewyższają standardowe pliki multimedialne człowieku .Jestem tradycjonalistą .Gdybyś myślał głową nie penisem to byś wiedział .
                      • friend_of_women Re: Pogaduchy 09.06.23, 13:33
                        Nie jesteś tradycjonalistą tylko uwsteczniony. Gdybyś nie myślał penisem tylko głową to byś wiedział, że cyfrowe utwory biją na głowę płyty winylowe. Bezprzewodowy streaming muzyki ze smartfona lub urządzenia mobilnego jest o wiele łatwiejszy i wygodniejszy niż wyciąganie płyt z okładek oraz przewracanie ich co trzy lub cztery utwory, aby odsłuchać drugą stronę.
                        • taniarada Re: Pogaduchy 09.06.23, 13:58
                          No i taka gadka z tobą i coś pisze ,a ty klepiesz jak papuga .To samo było z tym zdjęciem tego ptaka .Kiedyś przed laty handlowałem płytami . Oczywiście duże znaczenie ma jakość urządzeń wchodzących w skład systemu muzycznego m.in. głośników, amplitunerów, czy też soundbarów. Nic nie zastąpi winyla .Gramofon ,płyta i kobieta .Nic jej tak nie wzruszy jak to .Możesz wrzucić zapytanie na forum .
                          • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 16.06.23, 16:01
                            Urszulo, zaznasz przyczyne bólu stawów? Miałaś robione badania na boreliozę? Może masz zakwaszony organizm? Jesteś za młoda, by mieć takie problemy ze stawami. Tatuś miał 87 lat, mamusia ma prawie 82 i nie bierze żadnych leków przeciwbólowych. Chyba nie masz aż takiej nadwagi? Nie widać na zdjęciu, ładnie wyglądasz. Pozdrawiam
                            • taniarada Re: Pogaduchy 16.06.23, 17:17
                              Tu nie ma reguły .Młodszych wybiera ta choroba . Żelowe kompresy na ciepło i zimno . Oraz kąpiele .Temperatura wody nie powinna przekraczać 38ºC. Można do niej dodać olejki eteryczne i kamforę .Dużo też pomaga picie tranu .Nie jest tak obrzydliwy jak kiedyś co mnie karmił ojciec i czułem wstręt do ryb .
                            • irsila Re: Pogaduchy 16.06.23, 17:48

> Urszulo, zaznasz przyczyne bólu stawów? Miałaś robione badania na boreliozę? Mo
                              > że masz zakwaszony organizm? Jesteś za młoda, by mieć takie problemy ze stawami
                              > . Tatuś miał 87 lat, mamusia ma prawie 82 i nie bierze żadnych leków przeciwból
                              > owych. Chyba nie masz aż takiej nadwagi? Nie widać na zdjęciu, ładnie wyglądasz
                              > . Pozdrawiam

No nie wiem co mam na to odpowiedzieć,
                              Ja mam stawy nadwyręzone od młodości,
                              przemrożone za dziecka do podstawówki chodząc
                              w bucikach marnych i potem na przystankach stojąc na autobus czekając
                              by do liceum dojechać .
                              A potem pod samochód wpadłam i ten staw został podzielony na kilka kości.
                              Dobrze, że się jakoś zrósł i życia w wypadku nie straciłam.
                              Wnuczki mogę oglądać, najmłodszego obserwować i coś mu dać na mieszkanie.
                              Dzięki Ci Boże.

Ale dziękuję za wpis,
                              czyli tylko 10 lat mnie dzieli od twojej matki.
                              • irsila Re: Pogaduchy 16.06.23, 17:51
                                W sumie to nie wiem, co jest prawdą,
                                gdyż matkę jako dziecko , straciłeś...
                                Nie wiem do czego, tego posty odnoszę,
                                lepiej by dla mnie było,
                                gdybym z tego forum odeszła i zdrowia sobie zaoszczędziła.
                                • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 16.06.23, 18:09
                                  Urszulo, dodałam Cię do prywatnego forum" Pogaduchy u Dany", możemy tam spokojnie pogadać, zapraszam.
                                  • irsila Re: Pogaduchy 16.06.23, 19:02
                                    Dzięki za za uszanowanie i mnie tam dodanie,
                                    Ale ja z prywatnych forumów nie korzystam.
                                    Wystarczają mi te ogólne,
                                    żeby nie powiedzieć światowe.
                                    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 16.06.23, 19:04
                                      Ok rozumiem
                              • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 16.06.23, 18:04
                                Mamusia się dobrze na, bierze tylko leki na nadciśnienie.
                                • irsila Re: Pogaduchy 16.06.23, 18:13
                                  A ja, nadciśnienie mam, och wielkie
                                  i serce poszerzone, w wymiarze poprzecznym.
                                  Przez iles tam lat,
                                  leki brałam, ale na to ale nic się zmieniło
                • ta Re: Pogaduchy 10.07.23, 10:07
                  „DRAMA OD RANA” - komedia w odsłonach

Osoby: Danuta Królowa Zapraszanych i Usuwanych
                  Przyjaciel Kobiet

Danusia w zalotnych pląsach ( po smacznej kawusi bez cukru i ciasteczek) podśpiewuje do frienda:

„ Usuwam cię i znikasz, i znikasz, i znikasz
                  Mam na twym punkcie bzika, mam bzika, mam bzika…”

Zmienia zdanie za kilka tygodni:

„ Wpisuję cię na listę gentelmenów i dam
                  Bo bzika na twym punkcie mam, bo bzika mam”

i po godzinie od przyjęcia na swoje salony :

„ Usuwam cię i znikasz i znikasz i znikasz

Przyjaciel Kobiet: gra twarzą i słowem łagodnym

W tle szum skrzydeł husara na ośle

———
                  Kurtyna smile
            • ta Re: Pogaduchy 10.07.23, 09:28
              Danusia w zalotnych pląsach podśpiewuje do frienda:

„ Usuwam cię i znikasz, i znikasz, i znikasz

Wpisuje go na listę za kilka tygodni i po godzinie od przyjęcia na swoje salony wink :

„ Usuwam cię i znikasz i znikasz i znikasz

———
              Kurtyna smile)))))))

• ta Re: Pogaduchy 10.07.23, 09:48
                Oj, nie w tym wątku miało być, zaraz przekleję smile
                • friend_of_women Re: Pogaduchy 10.07.23, 14:19
                  Doceniam twoje poczucie humoru, nadajemy na tych samych falach, więc jakby mogło być inaczej wink
                  • taniarada Re: Pogaduchy 10.07.23, 15:32
                    friend_of_women napisał:

> Doceniam twoje poczucie humoru, nadajemy na tych samych falach, więc jakby mogł
                    > o być inaczej wink
                    Dajcie sobie buzi .I idźcie na priv .Ona jest spragniona chłopa ,ty kobiety .Fajne by było byście się spotkali w realu i uwolnili nas od siebie .Życzę dużo miłości ,seksu i dobrego wszystkiego. Serio .
                    • maszkaroni Re: Pogaduchy 11.07.23, 02:46
                      A ty Boguś już uprawiasz seks z Danutą?
                      • taniarada Re: Pogaduchy 11.07.23, 06:36
                        Misiu ciekawość to pierwszy stopień do piekła 🤣🤣🤣
                      • friend_of_women Re: Pogaduchy 11.07.23, 06:49
                        maszkaroni napisał:

> A ty Boguś już uprawiasz seks z Danutą?

Ha, ha, ha...taki korespondencyjny, a po...sok z brzozy pije wink
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 09.07.23, 07:25
      Życzę wszystkim udanej, spokojnej niedzieli. Córa mi dziś przywozi psa na dwa tygodnie. Będą marszobiegi, jak ostatnio. Pozdrawiam serdecznie brać forumowasmile
      • taniarada Re: Pogaduchy 09.07.23, 12:05
        Będzie się działo i to sporo hohoho .Też pozdrawiam ze słonecznej Częstochowy .
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 09.07.23, 22:00
      Pozdrawiam ze spacerku z pieskiem po podwórkusmile
      • taniarada Re: Pogaduchy 10.07.23, 04:46
        Znowu Ci podrzucili .Ja jeszcze trochę i będę na miejscu .Jak to zleciało .Miłego poniedziałku .
        • friend_of_women Re: Pogaduchy 10.07.23, 06:38
          >Znowu Ci podrzucili .Ja jeszcze trochę i będę na miejscu .

Widzę, że lubisz na smyczy chodzić, przynajmniej piesek będzie miał towarzystwo wink
    • kochamzapachfrezji Re: Pogaduchy 10.07.23, 08:15
      Nie chcę mnie słuchać piesek, poluje na krety, wykopał dwie dziury przed 🏠.
      • taniarada Re: Pogaduchy 10.07.23, 10:28
        Dodaj też Ta .Bardzo tęskni .Było chwilą kiedy się tu pojawi .To prawie bliska przyjaciółka jak friden.Zna każdy szczegół życia .Bystrym jest obserwatorem .fredek też ją lubi . Oczywiście przywitać się nie umie i nic o sobie nie napisze ,ale znamy się tyle lat z różnych forów .Jak to mówią znamy się jak "łyse konie .Pozdrówka .
      • maszkaroni Re: Pogaduchy 10.07.23, 13:10
        Psy z reguły nie słuchają ludzi rozedrganych emocjonalnie i niezdecydowanych. To teraz będziemy mieli serial o przygodach psa Cywila na wsi?
        • taniarada Re: Pogaduchy 10.07.23, 13:33
          Psy słuchają polecenia i tego można ich nauczyć .Polecenie wypowiadamy tylko raz, jasno i wyraźnie. Unikajmy sytuacji, w których powtarzamy bez końca „siad, siad, no siadaj, siad .Witamy w rodzinie .Jak zwykle na patrolu .Dzisiaj wolne od lekcji ?
        • ta Re: Pogaduchy 10.07.23, 19:25
          maszkaroni napisał:

> Psy z reguły nie słuchają ludzi rozedrganych emocjonalnie i niezdecydowanych.

Nie tylko nie słuchają, ale pokazują im miejsce w stadzie podległe psu.
          Jak człowiek nie słucha, to pies go ukarze kłapnięciem zębami.
          I dobrze jeśli się na tym skończy.
          A jest to pies rasy agresywnej, więc w życiu nie przyjęłabym na przechowanie pod swój dach takiego psa
          niewyszkolonego i niewychowanego, a i nawet po tresurze, bałabym się.
          Po co ludzie w mieście ( jest to pies córeczki mieszkającej w dużym mieście) kupują takiego psa?
          • taniarada Re: Pogaduchy 10.07.23, 22:46
            ta napisała:

> maszkaroni napisał:
            >
            > > Psy z reguły nie słuchają ludzi rozedrganych emocjonalnie i niezdecydowan
            > ych.
            >
            > Nie tylko nie słuchają, ale pokazują im miejsce w stadzie podległe psu.
            > Jak człowiek nie słucha, to pies go ukarze kłapnięciem zębami.
            > I dobrze jeśli się na tym skończy.
            > A jest to pies rasy agresywnej, więc w życiu nie przyjęłabym na przechowanie po
            > d swój dach takiego psa
            > niewyszkolonego i niewychowanego, a i nawet po tresurze, bałabym się.
            > Po co ludzie w mieście ( jest to pies córeczki mieszkającej w dużym mieście) ku
            > pują takiego psa?
            A gówno cię to obchodzi jak tego powyżej też .
            • friend_of_women Re: Pogaduchy 11.07.23, 01:42
              >A gówno cię to obchodzi jak tego powyżej też .

Coś w tym prawdy jest, tylko ty powinieneś być tym zainteresowany, bo każdy Teodor swój kojec powinien mieć wink
      • taniarada Re: Pogaduchy 10.07.23, 15:29

> Nie chcę mnie słuchać piesek, poluje na krety, wykopał dwie dziury przed 🏠.
        Bo to jest myśliwski pies u mnie by się przydał na krety .Po co ludzie kupują takie psy i podrzucają rodzicom Maskara .Już widzę radość na Twojej twarzy 😢Miłego popołudnia
    • taniarada Re: Pogaduchy 10.07.23, 22:44
      Jutro w (Hanover) 32 stopnie idzie się ugotować .Wbiłem Ci linka Danusiu o tych kojcach .Można samemu zrobić lub kupić gotowca .Dobrej nocy
      • friend_of_women Re: Pogaduchy 11.07.23, 01:46
        Pomyśl też o sobie, każda chwila w samotności na przemyśleniach wyjdzie ci na dobre wink

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka