11.07.23, 07:05
Witam, upajam się odgłosami przyrody. Mam pieska starszej córci. Szaleje od rana na podwórku. Na razie nie będę tu pisać, bo atmosfera na tym forum się ogromnie popsuła. Nie będę się boksować z ludźmi. Gdybyś chciał pogadać, to pisz na maila. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia i udanych wakacji. Córa leci do Chorwacji , brat też tam jest od niedzieli. Chciał mnie zabrać, ale obiecałam zaopiekować się psem. Życzę udanego tygodniasmile
Obserwuj wątek
    • friend_of_women Re: Do Stasia 11.07.23, 07:21
      kochamzapachfrezji napisała:

> Witam, upajam się odgłosami przyrody. Mam pieska starszej córci. Szaleje od ran
      > a na podwórku. Na razie nie będę tu pisać, bo atmosfera na tym forum się ogromn
      > ie popsuła. Nie będę się boksować z ludźmi. Gdybyś chciał pogadać, to pisz na m
      > aila. Pozdrawiam serdecznie i życzę dużo zdrowia i udanych wakacji. Córa leci d
      > o Chorwacji , brat też tam jest od niedzieli. Chciał mnie zabrać, ale obiecałam
      > zaopiekować się psem. Życzę udanego tygodniasmile

Danuto, czytam i zastanawiam się czego ty oczekujesz pisząc na różnych forach? Trafi się taki jeden Boguś, który psuje atmosferę, ale to nie powód do niepisania. Brat chciał cię zabrać na wakacje, a ty zrezygnowałaś bo opiekujesz się psem, ręce opadają od tych twoich podwórkowych "opowieści". Taka matka Teresa zrobiła się z ciebie, a życie ucieka i później już tylko piach!
      Suchy piach!
      Tylko piach!
      Suchy piach!
      Tylko...
      Piach suchy suchy suchy

www.youtube.com/watch?v=v4Tsz8VPAu4
    • ta Re: Do Stasia 11.07.23, 10:59
      Danusiu, ileż życie byłoby milsze, gdyby ludzie porozumiewali się w prostych sprawach wprost.
      Chcesz mieć kontakt ze „Stasiem”, napisz do niego prywatnego maila, zwróć się do niego na swoim zamkniętym forum. Przecież nie o komunikat dla Stasia ci chodzi. Po co tak dziecinnie kluczyć? smile

Tymczasem dajesz ogłoszenie na forum publicznym z zaznaczeniem, że wiadomość jest tylko dla jednej osoby. Takie zachowania są uznawane za niegrzeczne wobec innych forumowiczów, najłagodniej - niezręczne.
      Wyjątkowo, gdy sprawa pilnego kontaktu jest arcyważna i jest to jedyny sposób na jego nawiązanie można nie naruszając forumowego savoir vivru użyć tej formy.

Tymczasem ty chcesz po prostu napisać coś O SOBIE, w tym przede wszystkim podkreślić jaką jesteś samarytanką wyrzekającą się atrakcyjnego urlopu dla służenia ( celowo użyte słowo „ służenia”) pomocą dla innej osoby. Kolejny i kolejny raz przedstawiasz się jako osoba gotowa zrezygnować ze swoich potrzeb na rzecz innych. Trąbisz o tym. Dodatkowo kreślisz swój obraz jako osoby dziecinnie łatwowiernej, niestabilnej emocjonalnie, rozchwianej, o niskim poczuciu wartości, gorączkowo zabiegającej o męskie zainteresowanie.

Celem jesteś dla wszelkiej maści oszustów, przy swojej łatwowierności i czytelnym poszukiwaniu męskiego towarzystwa, celem idealnym, wymarzonym.

W mojej ocenie już wpadłaś jak śliwka w kompot, śliwka ślepa jak kret …
      • friend_of_women Re: Do Stasia 11.07.23, 11:18
        >...gorączkowo zabiegającej o męskie zainteresowanie.

I nie rozkminiając tego tematu, moim skromnym zdaniem...Danucie właśnie o to chodzi. To jest bezpieczne pod każdym względem, przyjemności cielesnej po prawdzie z tego nie ma, ale każdego kręci co innego wink Trudno udzielać rad i podsuwać garść dobrych rozwiązań, gdy pojętnej uczennicy brak zawsze pozostaje niesmak!
    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 12:52
      Jeśli chcesz pisać na kulturalnym forum to ponawiam propozycję dodania do "swojego". Tam jakoś nikt nikogo nie atakuje; Turecki czuwa. Owszem pojawiają się inne kontrowersyjne wątki - ale to już kwestia Twojej tolerancji. Nie, nie "nalegam".
      • ta Re: Do Stasia 11.07.23, 13:00
        Bardzo dobry pomysł asd!
        Będziesz Danusiu wśród ludzi życzliwych i nienapastliwych.
        I pogadać można „ o wszystkim” bez napinki.
        Idź Danusiu!
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 13:04
          No no, innym doradzasz a sama na wisełce od pewnego czasu nic nie piszesz.
          • ta Re: Do Stasia 11.07.23, 14:16
            asdzxcvfsrggxdfsd napisał:

> No no, innym doradzasz a sama na wisełce od pewnego czasu nic nie piszesz.

Skupiam się na siostrzanej pomocy tutaj, to jest dla mnie teraz priorytet smile

Nieobecnością „ tam” pomagam też w decyzji Danusi, ona ma wmanipulowane uprzedzenia do mnie, wiec ustąpię jej miejsca, niech pisze u ciebie bez obaw, że mnie spotka.

Reasumując - jedna wyrwana z brudnych łap kobieta więcej warte, niż moje pisanie. Piszę to bardzo serio.
            ——

Może z czasem Danuta dojrzeje do decyzji, by mnie przeprosić publicznie za również publicznie wyrażone, bezpodstawne oskarżenia o oszustwo i może wybaczę, gdy zobaczę skruchę i wyartykułowaną chęć zadośćuczynienia smile

• ta Re: Do Stasia 11.07.23, 14:30
              O! nagryzmoliłam, a tu już pozamiatane.
              Przypadek, jak mówią medycy nierokujący.
              Trzeba go zostawić sanacyjnym mocom Natury.

Jak, pani katechetko z przykazaniem „ nie mów fałszywego świadectwa przeciw bliźniemu swemu”?
              Wyspowiadanie się z tego grzechu, jak wiesz zapewne nie wystarczy, jeśli skruchy nie wyrażono i przeprosin z żałowaniem za grzeszny uczynek nie było.
              Będziesz żyć w tym grzechu i dziatki o przykazaniach uczyć?
              Ano, widocznie jakoś to się udaje smile
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 14:42
              ta napisała:

> Skupiam się na siostrzanej pomocy tutaj, to jest dla mnie teraz priorytet smile

ja gdzieś kiedyś widziałem, jakie masz doświadczenia z pewnymi męskimi aktywnymi użytkownikami tego forum - że tak kryptograficznie napiszę.
              Ale naprawdę sądzisz, że pomożesz w czymkolwiek żeńskim uczestniczkom tego opuszczonego prze adminki forum?
              Coś mi się nie wydaje... A zawodowa administracja ma takie fora w d - byle licznik bił.

> Nieobecnością „ tam” pomagam też w decyzji Danusi, ona ma wmanipulowane uprzedz
              > enia do mnie, wiec ustąpię jej miejsca, niech pisze u ciebie bez obaw, że mnie
              > spotka.

Ona nie chce - więc sprawa pozamiatana.

> Reasumując - jedna wyrwana z brudnych łap kobieta więcej warte, niż moje pis
              > anie. Piszę to bardzo serio.

Nie, tego nie zrobisz na nawet moderowanym forum. Ktokolwiek stał się ofiarą manipulatora wymaga realnej pomocy, jak dla mnie.

> Może z czasem Danuta dojrzeje do decyzji, by mnie przeprosić publicznie za równ
              > ież publicznie wyrażone, bezpodstawne oskarżenia o oszustwo i może wybaczę, gdy
              > zobaczę skruchę i wyartykułowaną chęć zadośćuczynienia smile

A to ja osobiście w d mam przeprosiny - liczy się postawa, a nie słowa.
              • ta Re: Do Stasia 11.07.23, 15:10

> Ale naprawdę sądzisz, że pomożesz w czymkolwiek żeńskim uczestniczkom tego opus
                > zczonego prze adminki forum?
                > Coś mi się nie wydaje... A zawodowa administracja ma takie fora w d - byle licz
                > nik bił.

Nie wiem czy pomogę tej konkretnie osobie, chciałabym, ale mam wątpliwości. Jeśli moje słowa zadziałają, to w dłuższej perspektywie i skutków mogę nie poznać. Nie chodzi tylko o Danusię. Może zastanowi się nad przypadkiem inna osoba, może urodzi się w czyjejś głowie jakaś refleksja, komuś otworzy się bodaj jedno oko.
                Pozostanie ślad pomocny, moje słowa przynajmniej ostrzegą, a może uchronią przed popełnieniem błędów, albo je zminimalizują.

> Ona nie chce - więc sprawa pozamiatana.

Nie. Mam pełne przekonanie, że bardzo chce, ale boi się reakcji pana, który w jej mniemaniu jest jej opiekunem.
                Ona chce, ona nie może i póki co nie widzi jak została zawładnięta i ubezwłasnowolniona. Zawsze z kontrolującym cieniem.

> Ktokolwiek stał się ofiarą ma
                > nipulatora wymaga realnej pomocy, jak dla mnie.

Słusznie. Przede wszystkim gruntownej psychoanalizy przyczyn, dlaczego w łapy manipulatora wpadł.
                Niemniej im więcej osób zasygnalizuje jej problem, tym szybciej pojawi się u osoby manipulowanej choćby cień refleksji ( mam nadzieję), która może doprowadzi do szukania profesjonalnego wsparcia ( oby)

> A to ja osobiście w d mam przeprosiny - liczy się postawa, a nie słowa.

Mogę i pod tym się podpisać. Osobiście i ja nie przywiązuję do tych aktów wagi, ale to byłby akt oczyszczający dla Danusi i dla siebie powinna to zrobić. Musiałaby stanąć w prawdzie i zobaczyć swoją rolę w szczuciu na ludzi.
                Mógłby ten akt skruchy być otrzeźwiający i pomocny.
                Poza tym jest katoliczką i katechetką! Czyż nie powinna żyć wg prawideł, których naucza?
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 15:18
                  ta napisała:

> Nie wiem czy pomogę tej konkretnie osobie, chciałabym, ale mam wątpliwości. Jeś
                  > li moje słowa zadziałają, to w dłuższej perspektywie i skutków mogę nie poznać.
                  > Nie chodzi tylko o Danusię. Może zastanowi się nad przypadkiem inna osoba, moż
                  > e urodzi się w czyjejś głowie jakaś refleksja, komuś otworzy się bodaj jedno ok
                  > o.
                  > Pozostanie ślad pomocny, moje słowa przynajmniej ostrzegą, a może uchronią prze
                  > d popełnieniem błędów, albo je zminimalizują.

Ale wiesz, że ja widziałem w wyszukiwarce Twoje ostrzeżenia przed tym panem? Sprzed kilku lat. I co? Kogoś uratowałaś - czy dałaś mu tylko młyn na wodę pt "jestem prześladowany"? Nie wiem to pytam.
                  W sieci są miliony ostrzeżeń przed różnymi przekrętami - a i tak "oni" znajdują ofiary i to na pieniądze. Tylko realnie można dbać o bliskich...

>
                  > > Ona nie chce - więc sprawa pozamiatana.
                  >
                  > Nie. Mam pełne przekonanie, że bardzo chce, ale boi się reakcji pana, który w j
                  > ej mniemaniu jest jej opiekunem.

Ale ja to już mam w d, wiesz. Dostała N zaproszeń i kolejnego NIE będzie. Causa finita.

> Ona chce, ona nie może i póki co nie widzi jak została zawładnięta i ubezwłasno
                  > wolniona. Zawsze z kontrolującym cieniem.

Jesteś pewna? A może to tylko alter-ego? Nie takie numery odchodziły w sieci...

> Poza tym jest katoliczką i katechetką! Czyż nie powinna żyć wg prawideł, któryc
                  > h naucza?

Aha aha aha. Polski i nie tylko katolicyzm... Weź.
                  • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:24

> ta napisała:
                    >
                    >
                    > > Nie wiem czy pomogę tej konkretnie osobie, chciałabym, ale mam wątpliwośc
                    > i. Jeś
                    > > li moje słowa zadziałają, to w dłuższej perspektywie i skutków mogę nie p
                    > oznać.
                    > > Nie chodzi tylko o Danusię. Może zastanowi się nad przypadkiem inna osob
                    > a, moż
                    > > e urodzi się w czyjejś głowie jakaś refl
                    > >
                    > > > Ona nie chce - więc s
                    >
                    > Jesteś pewna? A może to tylko alter-ego? Nie takie numery
                    >
                    > Aha aha aha. Polski i nie tylko katolicyzm... Weź.
                    Ona z ofiary się zrobiła napastnikiem .Może ci się otworzą oczy .Bo kto tu za kim lata .www.google.com/url?sa=t&source=web&rct=j&opi=89978449&url=https://forum.gazeta.pl/forum/w,567,172753391,172753391,Stalking_.html&ved=2ahUKEwics6qp34aAAxXYs6QKHUKaAMkQFnoECBIQAQ&usg=AOvVaw1GZh6aOHV9ijsbEEERhE9n
                  • ta Re: Do Stasia 11.07.23, 15:36
                    > Kogoś uratowałaś […] Nie wiem to pytam.

Owszem, pewne sukcesy są.
                    Administracja portalu i moderatorzy mają świadomość działań i będą musieli świadczyć w razie ew. spraw o naruszenie dóbr, a to wymaga od nich uważności i nie pozwala na bagatelizowanie skarg.

Ograniczono skutecznie dostęp do pewnych forów tzw wrażliwych, a innych są szybkie reakcje na niewłaściwe zachowania.

Poszkodowane zaczęły otwarcie pisać o stalkowaniu, co pozwoliło ostrzec inne osoby.

Dwie osoby zdołały wywinąć się z łap i mogą dzielić się tym „ doświadczeniem”.

To stanowczo za mało, ale zawsze smile

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 15:40
                      ta napisała:

> > Kogoś uratowałaś […] Nie wiem to pytam.
                      >
                      > Owszem, pewne sukcesy są.
                      > Administracja portalu i moderatorzy mają świadomość działań i będą musieli świa
                      > dczyć w razie ew. spraw o naruszenie dóbr, a to wymaga od nich uważności i nie
                      > pozwala na bagatelizowanie skarg.

No to czemu nic tutaj się nie dzieje? Dawno powinni albo włączyć to forum na jakieś gazetowe - albo przydzielić AeSa.

> Ograniczono skutecznie dostęp do pewnych forów tzw wrażliwych, a innych są szyb
                      > kie reakcje na niewłaściwe zachowania.

A to było od dawna, i osobliwie "tego" pana tam często banują.

• ta Re: Do Stasia 11.07.23, 15:45
                        Nie do końca. Bany stałenałożone są od ok. kilkunastu, kilku miesięcy. O kilkanaście lat za późno, ale cóż „ żarna czasu wolno mielą”, byle skutecznie.
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 15:52
                          No, dlatego natenczas smile zmienia na inny.
                  • hana2 Re: Do Stasia 11.07.23, 16:09
                    " I co? Kogoś uratowałaś"

Pojawienie się Danusi pomogło.

• taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 18:25
                      hana2 napisała:

> " I co? Kogoś uratowałaś"
                      >
                      > Pojawienie się Danusi pomogło.
                      >
                      Danusia to anioł i dobra kumpela .Zawsze jak miałem bana to ona walczyła jak lwica .Ta to tępa dzida niech sobie da spokój z tym pisaniem tutaj .I wyjątkowo ślepa jak nie widziała pewnej osoby co pojawiała się na Psycho (już mogę tam pisać ,tylko po co .Nie widziała jej też na moderacji .To dzięki niej mogłem pisać choć miałem wątpliwości .Kazała mi ją wygasić ,ale takiej się nie da .To ona ma problemy z natury psychicznej . Niech coś z tym zrobi .Znajdzie sobie chłopa lub kogoś i odfrunie z mojego życia .Pozdrówka smile)
                    • ta Re: Do Stasia 11.07.23, 18:53
                      hana2 napisała:

> " I co? Kogoś uratowałaś"
                      >
                      > Pojawienie się Danusi pomogło.

Komu?
                      Danusia skupiła na sobie uwagę, wiec inni odetchnęli, ale fajnie, co nie?
                      Reszta chorej uwagi skupiła się na mnie.
                      To, że inna kobieta ma szansę przechodzić to piekełko, co obecnie ktoś „uwolniony” od zainteresowania przechodził znaczenia nie ma?

Już ktoś mądry, kogo bardzo cenię zwrócił ci dość dobitnie uwagę na tę stosowaną taktykę sad :
                      po cichutku tak posterować ludźmi, by skierować niechcianą uwagę na kogo innego…
                      Skuteczne było raz, to i kolejny się uda…

Hanno, pamięć i wdzięczność nie każdemu jest dana, a szkoda.
                      Cokolwiek napiszesz w odpowiedzi mnie JUŻ nie interesuje, wiesz o tym.
                      Nie wierzę ci.
                      • hana2 Re: Do Stasia 11.07.23, 19:45
                        Gdyby było jak mówisz, kobiety nie dostawały by ode mnie ostrzeżeń. Danusia też dostała, mimo, że jej refleksja skończyłaby się dla mnie koniecznością opuszczenia forów.

Nie musisz mi ufać. Ja do wszystkich mam ograniczone zaufanie. Wobec nienagannego teraz zachowania wobec kobiet B - też.

A kobieta, która próbuje mnie obarczyć winą za to, że zawiódł ją instynkt samozachowawczy nigdy nie darzyła mnie sympatią i czułam jej cichą satysfakcję, gdy byłam intensywnie atakowana kilka razy na przestrzeni lat. Znalazła pretekst do niechęci przy okazji mnie pomawiając.

• taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 20:26
                          Chyba Monia , Inka i Ty jej zawierzyłaś .Ale Ta nie zna innych kontaktów .Nawet jej w pale się nie mieści że ktoś ma inne .Wszystkie moje układy znała pewna osoba nie z tego forum i to ona mi pomagała .Nawet snajper nie miał nic do gadki. Gdyby inne były zachowania to ona by tak się nie zachowywała .Kto jej dał takie prawo do oceny innych ludzi .Niech idzie na terapię bo nie jest zdrowa. Jak wrócił Astro to brała w hejcie na mnie. Ba przodowała .Latała po wszystkich możliwych forach za mną .Trzy razy opuszczała Psychologię i wracała .Chora kobieta nie młoda i dużo ma czasu na śledzenie ludzi. Gdyby miała kogoś bliskiego ,ale nie ma .Na forach też .
                          • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 20:55
                            Pamiętasz Ania jak przeszliśmy grupą na forum Religia i przylazła Ta .Jak się cieszyłaś .A ona zaczęła jatkę z Feelkiem ,bo zobaczyła że rozmawiam z Basią .Basia sama mówiła że to jakaś zakochana i odtrącona .Skończyło się na moderacji i musiałem odejść .Wariant był po jej stronie i pewnie by nie uwierzył że ktoś mnie ściga po forach .Gadał że sobie wymyślam .Teraz samego Feelka spotkał hejt i to spory .Nikt tu nie ma 16 lat .Jak się komuś nie podoba to niech sobie idzie na inne fora i zatruwa komuś życia .W głowie się nie mieści że ktoś tak może kogoś gnębić
                            • hana2 Re: Do Stasia 11.07.23, 21:14
                              "A ona zaczęła jatkę z Feelkiem ,bo zobaczyła że rozmawiam z Basią .Basia sama mówiła że to jakaś zakochana i odtrącona .Skończyło się na moderacji i musiałem odejść .Wariant był po jej stronie i (...)"

A mógłbyś to jakoś rozrysować? Bo to co opisałeś wygląda jak 50 odcinek forumowej telenoweli i jeśli ktoś dołączył się w tym momencie to nie wie kto to Feelek, Wariant, Basia i co najważniejsze: kto tu robi za czarny charakter?

• taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 21:44
                                hana2 napisała:

> "A ona zaczęła jatkę z Feelkiem ,bo zobaczyła że rozmawiam z Basią .Basia sama
                                > mówiła że to jakaś zakochana i odtrącona .Skończyło się na moderacji i musiałem
                                > odejść .Wariant był po jej stronie i (...)"
                                >
                                > A mógłbyś to jakoś rozrysować? Bo to co opisałeś wygląda jak 50 odcinek forumow
                                > ej telenoweli i jeśli ktoś dołączył się w tym momencie to nie wie kto to Feelek
                                > , Wariant, Basia i co najważniejsze: kto tu robi za czarny charakter?
                                >
                                Przecież dobrze wiesz jak było z Pocoo .Wcześniej pisałem na religii . A później wróciłem na swoją zgubę .
                          • hana2 Re: Do Stasia 11.07.23, 21:00
                            Niejedna osoba czekała, aż Danusia czy Zaczarowana napiszą "miałyście rację". Minął już rok i nic takiego się nie wydarzyło. Aktywowałam pocztę i nie dostaje niechcianych wiadomości. Dla mnie to co było to prawie etap zamknięty. Prawie, bo jednak ostrożność w internetowych kontraktach mi pozostała. Ale nie zamierzam linczować człowieka, który zachowuje się teraz poprawnie.

Jeśli Danusia kiedykolwiek będzie w kłopocie może się do mnie zwrócić. Coś wymyślimy. Zaraz mi odpisze "mam swój rozum".

Moze historie sprzed roku czegoś cię nauczyły. Może wyciągnąłeś wnioski.

• taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 21:18
                              Danusia w kłopocie Anno .Przestań to pełna uroku kobieta .Która wierzy ludziom i tak jak Ciebie łatwo obrazić .Jestem na jej dwóch forach zamkniętych i nie ma takiej opcji by miała jakieś problemy .Na pierwszych jest też Kuba pamiętasz jak założył wątek na psychologii ,a Ta zaraz go pogoniła i wątek ktoś usunął .Zaczarowana jest na pierwszych moderatorką i nie ma za dużo czasu pisać .Sama musi zdecydować o swoim życiu .To młoda kobieta ,całe życie przed nią .Danusia lubi spokój nie znosi hejtu .Rodzice wspaniali ,tato odszedl .Nigdy nie napisała inaczej niż tatuś mamusia .Lubi pisać o sobie i o wsi .I fajne sobie rozmawiała ze Stasiem .Ale Ta też to się nie podoba .Dobrej nocy.
                            • ta Re: Do Stasia 11.07.23, 22:46
                              hana2 napisała:

> Ale nie zamierzam linczować człowieka, który zachowuje się teraz poprawnie.

???
                              Haniu, co ty splatasz ?

Od kilku dni pan zamieszcza tutaj oszczerstwa, pomówienia, kłamstwa wyssane z brudnego….palucha, żygawiny wprost niewyobrażalne na mój temat, androny splata i historie paranoika, a ty piszesz, że zachowuje się poprawnie?
                              Kłamie ten patologiczny kłamca jak z nut, wypluwa co mu tylko do głowy biednej przyjdzie, a ty piszesz, że „wobec kobiet zachowuje się nienagannie” ???
                              Tylko trzy opcje w tej sytuacji mogą tu występować. Nie czytasz ze zrozumieniem, albo ja nie jestem kobietą lub bierzesz udział w kolejnej waszej zabawie w robienie rozrób na forach i hejtowanie ludzi.

Dobrze wiesz, że nie znam żadnego Astro, i przyszłam na fPsych , gdy tego kogoś już nie było.
                              Dobrze wiesz, że pan wyleciał z Religii za notoryczne plagiatowanie, przeklejanie w ilościach hurtowych nie swoich treści i mimo wielokrotnego zwracania mu uwagi przez forumowiczów i moderatora nie było poprawy.
                              Dobrze wiesz, że wyleciał także za proponowanie kobietom pewnego rodzaju sponsoringu ( mnie także), przyklejanie się do nich i wyjawianie informacji prywatnych na ich temat, szczególnie wrażliwych, jak zdrowie. Dobrze wiesz!, że pan hejtował okrutnie Felka robiąc wielokrotnie chamskie uwagi na temat jego zdrowia, wieku, kondycji itp.
                              Dobrze wiesz, że nigdy nie prowadziłam z tą osobą żadnych dyskusji, nie miałam żadnego kontaktu i bujne opowieści pana są nieprawdziwe od a do zet.

I czytasz teraz pana bezczelne kłamstwa haniebnie wymyślane dla zhejtowania człowieka na temat tych wydarzeń bez wstydu za to, że uważasz takie zachowanie za „ nienaganne” ???
                              O tempora, o mores!

Przepraszam, muszę udać się jak najdalej, śmierdzi.

• hana2 Re: Do Stasia 11.07.23, 23:12
                                Nie oceniam całokształtu.

Dobranoc.

• taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 23:35
                                  hana2 napisała:

> Nie oceniam całokształtu.
                                  >
                                  > Dobranoc.
                                  >
                                  Przecież ta kłamczucha nic nie pamięta .Tu jest link i nawet wpis Moni .Nikt feelka nie obrazał .W głowie jej się nie mieści że są rozmowy poza forami . Już zapomniała co mówiła . forum.gazeta.pl/forum/w,654,171811554,171811554,Prosze_o_pomoc_w_ucywilizowanie_freligia.html
                              • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 23:20
                                Ale kłamczucha .Zrobiła z feelkiem krucjatę wobec mnie . Tu jest Dany jak ją ośmiszała ta kreatura . forum.gazeta.pl/forum/w,654,174250789,174250789,Czy_jest_moderator_na_psychologii_.html
                                • hana2 Re: Do Stasia 11.07.23, 23:42
                                  Szybko zapominam stare urazy, tak wychodzi czytając ten wątek. Jak jest dobrze, to nie wracam do tego co było. Nie zabieram stanowiska w sporach, w których nie wiem kto zaczął, w których nie wiem o co chodzi. Staram się omijać te emocje, które mi nie pomagają.

• taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 23:51
                                    hana2 napisała:

> Szybko zapominam stare urazy, tak wychodzi czytając ten wątek. Jak jest dobrze,
                                    > to nie wracam do tego co było. Nie zabieram stanowiska w sporach, w których ni
                                    > e wiem kto zaczął, w których nie wiem o co chodzi. Staram się omijać te emocje,
                                    > które mi nie pomagają.
                                    > Masz własne problemy . .Ja też mam swoje życie i potrzebuję spokoju .Próbuje sobie ułożyć od nowa .I nie potrzebuję hejtu i psychofanki ciągle na karku .Dziękuję dobranoc ,odpocznij .
                                  • ta Re: Do Stasia 12.07.23, 11:24
                                    hana2 napisała:

> Nie zabieram stanowiska w sporach, w których ni
                                    > e wiem kto zaczął, w których nie wiem o co chodzi.

Hanno, mocnych słów używam rzadko, ale teraz muszę -
                                    to, co napisałaś, taka postawa to jest niewyobrażalne draństwo!

Zwalnia mnie to z utrzymywania w dyskrecji przez ponad dwa lata faktu, że to TY
                                    zwróciłaś się do mnie osobiście w trybie prywatnym o wsparcie i pomoc,
                                    gdy osobnik zaczął cię stalkować…

Twoja postawa teraz jest obrzydliwa po stokroć.
                                    Przekierowałaś agresję osobnika na mnie i przez ponad dwa lata byłaś obok,
                                    także tutaj, milcząc i obserwując, że osoba zaburzona grilluje mnie, tobie dając wytchnienie.

Teraz o niczym nie wiesz, niczego nie widziałaś, niczego nie słyszałaś, nie wiesz O CO chodzi…???!!!

Tak, wpuściłaś mnie kobieto prosząca mnie o pomoc ( i to wsparcie długo otrzymująca) w brudny ściek.

Okrutnie się bawicie ludźmi OBOJE.
                                    • taniarada Witaj słonko 12.07.23, 13:26
                                      ta napisała:

>
                                      > zwróciłaś się do mnie osobiście w trybie prywatnym o wsparcie i pomoc,
                                      > gdy osobnik zaczął cię stalkować…
                                      >
                                      > Twoja postawa teraz jest obrzydliwa po stokroć.
                                      > Przekierowałaś agresję osobnika na mnie i przez ponad dwa lata byłaś obok,
                                      > także tutaj, milcząc i obserwując, że osoba zaburzona grilluje mnie, tobie dają
                                      > c wytchnienie.
                                      >
                                      > Teraz o niczym nie wiesz, niczego nie widziałaś, niczego nie słyszałaś, nie wie
                                      > sz O CO chodzi…???!!!
                                      >
                                      > Tak, wpuściłaś mnie kobieto prosząca mnie o pomoc ( i to wsparcie długo otrzymu
                                      > jąca) w brudny ściek.
                                      >
                                      > Okrutnie się bawicie ludźmi OBOJE.
                                      Wczoraj się żegnałaś .Ale to silniejsze od ciebie .Tak mnie kochasz że nie możesz odejść .Na psychologii to samo .Widzisz złotko dla ciebie ważne są fora ,a dla innych kontakty prywatne .Nie ma Ani nie ma mnie i ciebie na Psycho też nie ma .PS .Już mogę na tam pisać .Tylko po co .Zajmij się umoralnianiem siebie ,bo dziwnie to wygląda złotko jak za kimś łazisz .Miej honor jak piszesz i zniknij .Ania i Danusia są więcej warte jak takie Ta 10x100 obok siebie .Amen .
                                    • ta Re: Do Stasia 12.07.23, 13:55
                                      W co grasz, Haniu ?

Post pana agresora, wówczas pod innym ( setnym) nickiem używanym na FPsych do użytkownika jana_stereo.
                                      Klamał, czy mu się prawda wymksnęła pod wpływem ?

• kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 12.07.23, 14:45
                                        Uważaj, Asd, bo być może za kilka lat Twoi gości z forum będą wyciągać Twoje wpisy i upubliczniać. Ludzie się nie zmieniają, byłabym ostrożna na Twoim miejscu, piszę to z życzliwości do Ciebie, pozdrawiam serdeczniesmile

PS Nie czytam dokładnie Twoich wypowiedzi, tak tylko ostrzegam, bo mamy podobne charaktery i szczerze mówimy, co czujemysmile
                                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 12.07.23, 14:51

> , piszę to z życzliwości do Ciebie

Z życzliwości do mnie byś pisała wcześniej i inaczej.
                                          Proszę więc "z życzliwości" nie wycierać sobie klawiatury moim nickiem, by kogoś zaatakować.

• kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 12.07.23, 15:00
                                            Dobrze, zamykam dziób! Niemniej nie atakuję nikogo.
                                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 12.07.23, 15:05

> Dobrze, zamykam dziób! Niemniej nie atakuję nikogo.
                                              >

a świstak siedzi i...
                                              • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 12.07.23, 15:17
                                                Dziwny z Ciebie człowiek, nie rozumiem Twojej złośliwości.
                                                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 12.07.23, 15:25
                                                  Fajnie obracasz kota ogonem - trzeba przyznać smile
                                                  • taniarada Re: Do Stasia 12.07.23, 15:51

> Fajnie obracasz kota ogonem - trzeba przyznać smile
                                                    Chyba widzisz kogo zaprosiłeś na forum .To chore kobieta ze skłonnością do stalkowania .Teraz będzie Hanę atakować bez honoru i czci .Ty też nie masz ,więc spadaj .Współczuję ci takich adwersarzy .
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 12.07.23, 15:55
                                                    Chyba widzisz, że mnie nudzisz? A szkoda, bo rozmowy o sporcie były ciekawe.
                                                  • ta Re: Do Stasia 12.07.23, 16:55
                                                    Ale, ale, asd

kobieta cię ostrzega, bierz to na poważnie i uważaj sobie big_grin
                                                    Intencje ma przecież czyste jak łza i wiedzę w temacie obiektywną i obszerną.
                                                    No i mówi, że jest tobie życzliwa, działa spontanicznie i bezinteresownie i co b. ważne nikomu nie chce szkodzić.
                                                    ——

A tak baj ze łej można przetrenować rozpoznawanie użycia najprostszych manipulacji:
                                                    - powoływanie się na podobieństwa między osobą manipulującą a tą, którą manipulant chce pokierować, a to: mamy tak samo, jesteśmy w czymś, oczywiście pozytywnym bardzo podobni. Podobni sobie czują bowiem instynktowną więź, podobni sobie powinni myśleć i czuć jeśli nie tak samo to bardzo podobnie.
                                                    Jest to też forma niebezpośredniego komplementowania celem zyskania i wzmocnienia przychylności.

- podkreślanie swojej życzliwości do danej osoby w słowach, co jest niekompatybilne z czynami, cel j.w.

Proste chwyty.
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 12.07.23, 17:02
                                                    ta napisała:

> A tak baj ze łej można przetrenować rozpoznawanie użycia najprostszych manipula
                                                    > cji:
                                                    > Proste chwyty.

Tak, byłem szkolony. I to nie przez byle kogo. Reszta - tajemnica.
                                                  • ta Re: Do Stasia 12.07.23, 18:19
                                                    Gratuluję smile !
                                                    To widać wink
                                                  • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 12.07.23, 18:24
                                                    Kłaniam się w pas.
                                        • ta Re: Do Stasia 12.07.23, 15:40
                                          Szczerze, to ty mnie przeproś hipokrytko, katechetko pomawiająca ludzi, co nie zna skruchy i słowa przepraszam.

A ciekawych postów mam bez liku , przechowuje je m.inn. zaprzyjaźniona moja papuga smile
                                          Proście się, a będzie wam dane. O który poprosisz ładnie najpierw? O schnącym korzeniu?

Jak powiadają „ Jeśli ktoś nóż ma, ty musisz mieć dwa”, pani katechetko prześwięta i przeczysta, mężatko szukająca na forach szczęścia…

• taniarada Re: Do Stasia 15.07.23, 10:42
                                        Nie skąd to wytrzepałaś ,ale muszę kiedyś wszystkie twoje posty przepatrzeć i poczytać jak to ty robisz w swoim pamiętniku i odganiasz wszystkie kobiety ode mnie .To jest fenomen na tym forum .Nawet na Psycho w pewnym wątku pisałaś też o mnie ,bo wiesz że ktoś to czyta .Wyrwane z kontekstu i nic nie znaczy .Ale słowa uznania i szacun jak ty wszystko zbierasz .
                                • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 23:44
                                  taniarada napisał:

> Ale kłamczucha .Zrobiła z feelkiem krucjatę wobec mnie . Tu jest Dany jak ją ośmiszała ta kreatura . forum.gazeta.pl/forum/w,654,174250789,174250789,Czy_jest_moderator_na_psychologii_.html
                                  Obydwa linki są do oceny tej kłamczuchy .Ten szczególny bo interweniował ktoś co nie ma nic wspólnego z Psychologią i dobrze mnie zna .Zapomina co pisała i gadała .Taka nigdy nie zniknie ,cały czas będzie mącić .
                            • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 12.07.23, 16:39
                              Dzięki, Haniu, pozdrawiam serdeczniesmile
                        • ta Re: Do Stasia 11.07.23, 20:54
                          Nie o tej kobiecie, Hanno wspomniałam. O osobie, która bywała na forum Psych i patrzyła na ten cyrk z boku.
                          Nie była zaangażowana w wasze rytualne tańce i gody, a sytuację oceniła po latach.

Wyjaśnienie napisałam tylko dlatego, że pomyliłaś się co do osoby, którą wymieniłam.

Topory trzeba odłożyć, bo pozostałe uprzedzenia i niechęci to plon chorej sytuacji i pośrednie łupy manipulatora. Dobrze byłoby, gdyby Panie spotkały się w miejscu bezpiecznym dla Was i przyjaznym, gdzie agresor nie ma wejścia. I przekonały się, że jesteście warte spokoju i relaksu i wzajemnego zrozumienia.
                          Może to nie utopia , a takie miejsce na Was czeka smile
                          Spróbujcie, proszę.

• taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 22:56
                            Może przyjdzie taki czas bo karma wraca i znikniesz z mojego życia nie wiem co ci zrobiłem .Masz tylko farta że udajesz niesamowicie grzeczną i wchodzisz w pakt z diabłem .Już trochę ludzi się ludzi na tobie poznało i pozna .Podła istoto . Gdybyś nie wiedziała to są prywatne kontakty i zawsze sobie można porozmawiać .Jeśli nie jarzysz . Nikt tu teraz nie będzie zakładał wątków ,wiec możesz sobie gadać .
                            • friend_of_women Re: Do Stasia 12.07.23, 10:25
                              >Masz tylko farta że udajesz niesamowicie grzeczną i wchodzisz w pakt z diabłem .

Więc miej to na uwadze bo pantoflarzy nie lubię, widły w du*ę wsadzę i siwy łeb oskubię wink
              • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:19

> ta napisała:
                >
                >
                > > Sk
                > smile
                >
                >
                > Coś mi się nie wydaje... A zawodowa administracja ma takie fora w d - byle licz
                > nik bił
                >
                >
                >
                > A to ja osobiście w d mam przeprosiny - liczy się postawa, a nie słowa.
                O czym ty człowieku piszesz ,przecież Ta będzie siedzieć póki ja nie zniknę .Co za brednie przychodzisz i pieprzysz jak nawiedzony .To samo było na innych forach .
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 15:26
                  To zniknij, a przynajmniej do mnie nie pisz.
      • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 13:11
        Dzięki, Asd, za zaproszenie, może kiedyś z niego skorzystam. Na razie pies 🐕 mi umila życie. Kopie ogromną dziuręsmile
        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 13:14
          W takim razie teraz to już musisz sama się zgłosić. Miłego z psem...
          • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 13:30
            Dzięki, u mnie od dawna jesteś dodanysmile Na pogaduchach u Danysmile
            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 13:35
              Otóż nie. Ale to i tak nie ma znaczenia.
              • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 13:43
                Może trzeba się przelogować wink
                tylko zapisz sobie ten zlepek liter, na wypadek wypadku wink
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 13:45
                  Dawno zapisany big_grin
              • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 13:44
                Dodałam Cię pod innym nickiem.
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 13:45

> Dodałam Cię pod innym nickiem.

?! big_grin
                  • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 13:46

> kochamzapachfrezji napisała:
                    >
                    > > Dodałam Cię pod innym nickiem.
                    >
                    > ?! big_grin

ożesz Ty trollu jeden big_grin
                    • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 13:58
                      ruda.replay napisała:

> asdzxcvfsrggxdfsd napisał:
                      >
                      > > kochamzapachfrezji napisała:
                      > >
                      > > > Dodałam Cię pod innym nickiem.
                      > >
                      > > ?! big_grin
                      >
                      > ożesz Ty trollu jeden big_grin
                      Bez Rudej to Asad się nie rusza lol
                      • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 14:19
                        taniarada napisał:

> Bez Rudej to Asad się nie rusza lol

Eeee, no nieeeeee....
                        to ja tu przyszłam za Nim dziś big_grin
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 14:29
                          Weź, wiadomo przecież wszem, że jesteś moim alter-ego big_grin
                          • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 14:32

> Weź, wiadomo przecież wszem, że jesteś moim alter-ego big_grin

hah big_grin
                            człek na różnych forach pisał, różnych ludzi spotykał, ale takich cyrków, to jeszcze nie było....
                            aż chce się zawołać....czy jest na forum lekarz smile)))
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 14:34
                              Było było.. Ale to inna opowieść.
                            • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 14:42
                              ruda.replay napisała:

>
                              > > Weź, wiadomo przecież wszem, że jesteś moim alter-ego big_grin
                              >
                              >
                              > hah big_grin
                              > człek na różnych forach pisał, różnych ludzi spotykał, ale takich cyrków, to je
                              > szcze nie było....
                              > aż chce się zawołać....czy jest na forum lekarz smile)))
                              No właśnie .Trzy pary na forum ,a Stasiek samotny 🤣🤣
                            • ta Re: Do Stasia 11.07.23, 14:47
                              Oj nie takie cyrki bywały, włącznie z zawiadomieniem policji o stalkującym zboku.
                              Pani kochana, 20 lat pisania to się człek naczytał i napatrzył i napisał.

Teraz parę rzutów okiem i wiesz, czy płatny troll, czy użyteczny idiota, czy obśliniony palant wink
                  • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 13:46
                    Zaproponowałeś inny na swoim forum, pod tamtym jesteś od dawna dodany.
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 13:48
                      I tak uważnie obserwując nie zauważyłaś, że nie został zaakceptowany i w ogóle go nie używam" smile
                      • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 13:51
                        Nie wnikałam w to, nie czytam dokładnie. Myślałam, że masz dwa.
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 13:57
                          Nie mam, proponowałem zmianę na skutek marudzenia, że ten taki trudny jest.
                  • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 13:48
                    22.06 byłeś dodany.
              • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 13:45
                Dodałam teraz ten asd
                • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 13:59
                  Zadziałało. No i co? Nadal tam bryluje Teodor/Boguś i jeszcze ktoś 3 pisze. Podobno z tym pierwszym tez się nie chcesz boksować. Ja Ci oferowałem forum z większa liczbą ludzi. Ale wybór należy do Ciebie.
                  • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 14:02
                    Po co tu piszesz, co tam się dzieje? Tylko plotki Cię interesują, dorośnij!
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 14:05
                      Po co mnie "tam" znowu dodałaś i napisałaś o tym publicznie?
                      Ty chcesz rozmawiać "normalnie" czy prowokować awantury? Usuń mnie znowu.
                      • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 14:06
                        Dobrze, już Cię usuwam, dzieciaku!
                        • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 14:11
                          Dobrze, dorosła kobieto
                          Ps - już możesz się do "mnie" nie zgłaszać. Opowiadaj innym bajki, że potrzebujesz spokojnej rozmowy....
                          • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 14:17
                            Krótko trwało to Twoje zaproszeniesmile
                          • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 14:23
                            Przegiąłeś z tym bajkami, bez odbioru!
                            • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 14:28
                              EOT to potoczne i raczej nieuprzejme wyrażenie stosowane w komunikacji internetowej, zwłaszcza na forach, mające wskazywać na to, że używająca go osoba uważa dyskusję za zakończoną i nie ma zamiaru więcej zabierać głosu w danym wątku.

dobryslownik.pl/slowo/EOT/224161/
                          • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 14:34

> Dobrze, dorosła kobieto
                            > Ps - już możesz się do "mnie" nie zgłaszać. Opowiadaj innym bajki, że potrzebuj
                            > esz spokojnej rozmowy....
                            Widzę że też nie jesteś normalny .Te fora GW to wszyscy chyba .Dorośli ludzi co mają już z górki i bliżej do orszaku anielskiego .A zachowują się jak dzieci .
                      • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 14:59

> Po co mnie "tam" znowu dodałaś i napisałaś o tym publicznie?
                        > Ty chcesz rozmawiać "normalnie" czy prowokować awantury? Usuń mnie znowu
                        > .
                        A po chuj tu przychodzisz?????
                  • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 14:06
                    Nie ufam ludziom z Twojego forum, więc nie mogę tam być.
                    • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 14:11
                      EOT
                    • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 14:15

> Nie ufam ludziom z Twojego forum, więc nie mogę tam być.

Danusiu smile czytam i czytam te Twoje wypowiedzi i zastanawiam się...po co Ci aż takie zaufanie na full...
                      ..żeby ufać, to trzeba beczkę soli z kimś zjeść...i to nie masz pewności, czy nie wywinie numeru....
                      po co Ci wiedza o ludziach z którymi wymieniasz literki na forum...
                      czego Ty tak naprawdę chcesz....
                      atencji? poklasku?....
                      Ciebie jest dwie? bo w jednej chwili jesteś miła, grzeczna, pozdrawiasz, życzysz udanego dnia
                      by za chwilę rzucić się do gardła....
                      Może wyprowadź pieska na spacer i przemyśl, czego chcesz....
                      • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 14:36
                        ruda.replay napisała:

>
                        > > Nie ufam ludziom z Twojego forum, więc nie mogę tam być.
                        >
                        >
                        > Danusiu smile czytam i czytam te Twoje wypowiedzi i zastanawiam się...po co Ci aż
                        > takie zaufanie na full...
                        > ..żeby ufać, to trzeba beczkę soli z kimś zjeść...i to nie masz pewności, czy n
                        > ie wywinie numeru....
                        > po co Ci wiedza o ludziach z którymi wymieniasz literki na forum...
                        > czego Ty tak naprawdę chcesz....
                        > atencji? poklasku?....
                        > Ciebie jest dwie? bo w jednej chwili jesteś miła, grzeczna, pozdrawiasz, życzys
                        > z udanego dnia
                        > by za chwilę rzucić się do gardła....
                        > Może wyprowadź pieska na spacer i przemyśl, czego chcesz....
                        Para na parę .Może Ty też idź na spacer ,dobrze ci zrobi .Po co te pierdolety .
                        • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 14:44
                          🐕 biega po podwórku a ja go pilnuję, miłego popołudniasmile
                          • friend_of_women Re: Do Stasia 11.07.23, 14:45
                            To masz odpowiedzialne zajęcie, byle się tylko nie przewrócił wink
                            • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:02
                              friend_of_women napisał:

> To masz odpowiedzialne zajęcie, byle się tylko nie przewrócił wink
                              Ty też masz fajne zajęcie .
                        • friend_of_women Re: Do Stasia 11.07.23, 14:44
                          Boguś, wyluzuj, pokręć bączki na ręcznym, ulżyj sobie dzieciaku wink
                          • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 14:55
                            friend_of_women napisał:

> Boguś, wyluzuj, pokręć bączki na ręcznym, ulżyj sobie dzieciaku wink
                            Ty to na czacie siedzisz. W nocy żeś buszował ,teraz nie może cię zabraknąć .Nie masz nic innego do roboty Zbysiu .
                        • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 14:48
                          Bo ci żyła pęknie z emocji wink
                          • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:00
                            ruda.replay napisała:

> Bo ci żyła pęknie z emocji wink
                            Ale pierdolisz. Specjalnie to robisz by to rozwalić .
                            • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 17:02
                              taniarada napisał:

>
                              > > Bo ci żyła pęknie z emocji wink
                              > Ale pierdolisz. Specjalnie to robisz by to rozwalić .

aleś się wspiął na wyżyny intelektu, aż zabolało, nie?
                              może specjalnie, a może nie....
                              nie dajesz już rady pyskować....big_grin
                              limit wyczerpany...
    • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 14:02
      To może być fajne forum .Tylko wystarczy stąd zabrać tą emerytkę ze skłonnością do stalkowania Ta ,bo ewidentnie ma problem i to już dawno .I tego znudzonego Fridena co tu siedzi od rana do nocy i będzie git.
    • friend_of_women Re: Do Stasia 11.07.23, 14:43
      Ja mam lepsze rozwiązanie, wystarczy tego pustaka Bogusia zamurować i po sprawie. Płacz i szloch ustanie, obsrywanie du*y również i włażenie bez mydła się skończy. Forum nabierze kolorytu, nam tanierady nie są potrzebne, a każda dobra rada mile widziana wink
      • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 14:49
        To forumowy kleszcz....
        Jest, ale nic nie wnosi...wink
        • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 14:57
          ruda.replay napisała:

> To forumowy kleszcz....
          > Jest, ale nic nie wnosi...wink
          Za to ty wnosisz siedząc non- stop popierdółko .
          • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 15:02
            Gówno cię pajacu obchodzi, co robię z własnym czasem...
            Gdzie i jak piszę...
            Więc zamknij swój prostacki, chamski ryj i wbijaj z takimi tekstami do koleżanki.
            • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 15:04
              Widzisz,Asd, nie chcę mieć z takimi ludźmi, jak ruda , do czynienia.
              • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 15:05
                Dobrze, że zaproszenie trwało tylko chwilęsmile
                • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:28

> Dobrze, że zaproszenie trwało tylko chwilęsmile
                  Przychodzą robią gnój i jeszcze odkręcają kota ogonem .Było tu tak spokojnie .To przyszło to czupiradlo .Ruda to jakiś byt co ma dużo czasu .
                • camella Re: Do Stasia 11.07.23, 15:53

> Dobrze, że zaproszenie trwało tylko chwilęsmile

I nadal trwa ,ja Ciebie zapraszam bo mam takie prawo.Bedziesz mile widziana przez wszystkich .

• asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 15:55
                    Przepraszam, ale nie masz w tym przypadku. Danuta zbyt wiele razy zawiodła moje zaufanie i na wisełce już nigdy jej NIE będzie. Takim dyktator.
                    • camella Re: Do Stasia 11.07.23, 15:58

> Przepraszam, ale nie masz w tym przypadku. Danuta zbyt wiele razy zawiodła moje
                      > zaufanie i na wisełce już nigdy jej NIE będzie. Takim dyktator.
                      Przeczytaj dokładnie co napisała Ta,ja to już dawno zauważyłam
                      Należy jej się braterska pomoc,tak uważam.
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 16:00
                        A ja uważam inaczej. Właśnie dzisiaj zaoferowałem tą "braterską pomoc" - wcześniej najpierw bywałem u Niej a potem Ona u mnie. W pewnym momencie jednak trzeba postawić granicę. Bo tak to się można ganiać w nieskończoność.
                        Nooo, trochę przesadziłem z tym NIGDY - jak zmieni postawę, to kiedyś może dlaczego nie. Ale nie teraz.
                      • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 16:13
                        Może Ty ,Camello, przyjdzie sz do mnie na prywatne forum. Możemy u mnie spokojnie pogadać, mogę Cię dodać, choć nic o Tobie nie wiem. Mam teraz dużo czasu, bo pół dnia spędzam na podwórku z powodu psa, woli być na zewnątrz. Mogę Cię dodać do Pogaduch u Dany. Zapraszam
                        • camella Re: Do Stasia 11.07.23, 16:31

> Może Ty ,Camello, przyjdzie sz do mnie na prywatne forum. Możemy u mnie spokojn
                          > ie pogadać, mogę Cię dodać, choć nic o Tobie nie wiem. Mam teraz dużo czasu, bo
                          > pół dnia spędzam na podwórku z powodu psa, woli być na zewnątrz. Mogę Cię doda
                          > ć do Pogaduch u Dany. Zapraszam

Dziękuję bardzo za zaproszenie,ja wolę pisać na Wiśle ,tam Ciebie widywałam i mam nadzieję że znów zobaczę.
                          Co chcesz o mnie wiedzieć ,pisze tu wystarczająco długo żebyś widziała czy można że mną wymieniać poglądy.
                          • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 20:53
                            Ja tam nie będę pisać, życzę udanego wieczoru.
                    • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:59

> Przepraszam, ale nie masz w tym przypadku. Danuta zbyt wiele razy zawiodła moje
                      > zaufanie i na wisełce już nigdy jej NIE będzie. Takim dyktator.
                      Człowieku mamy dwa fora prywatne i jeszcze inne ogólne idż ty w cholerę .Tu chodziło Danucie o swoje zaproszenie na swoje forum .Do widzenia wszystkim .Zabierz Rudą ,Fredkę i Ta .Camila jest spoko .
                      • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 16:02
                        Zabierz się sam.
                        • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 16:16

> Zabierz się sam.
                          Acha w tym linku co zapodałem to fajne są komentarze .Przeczytaj .Ta miała trumę ze stalkerem i teraz sama się nim zrobiła .Tu są ludzie dorośli i odpowiadają za swoje czyny .Był spokój i teraz tu przylazła .Miłego .
                          • asdzxcvfsrggxdfsd Re: Do Stasia 11.07.23, 16:24
                            taniarada napisał:

Ta miała trum
                            > ę ze stalkerem

tak - tobą Dowody istnieją więc morda w kubeł.
                      • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 16:25
                        taniarada napisał:

>
                        > > Przepraszam, ale nie masz w tym przypadku. Danuta zbyt wiele razy zawiodł
                        > a moje
                        > > zaufanie i na wisełce już nigdy jej NIE będzie. Takim dyktator.
                        > Człowieku mamy dwa fora prywatne i jeszcze inne ogólne idż ty w cholerę .Tu cho
                        > dziło Danucie o swoje zaproszenie na swoje forum .Do widzenia wszystkim .Zabier
                        > z Rudą ,Fredkę i Ta .Camila jest spoko .

Innych życzeń nie masz?
                  • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 16:01
                    Dzięki za zaproszenie, ale nie skorzystam. Możemy rozmawiać na innych forach.
                  • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 16:17
                    Nie pisz, Camello, za wszystkich, tylko za siebie. Inni dziś pokazali, na co ich stać.
              • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 15:38

> Widzisz,Asd, nie chcę mieć z takimi ludźmi, jak ruda , do czynienia.

No chybabig_grin
                Lepiej rwać obcych facetów w necie i żądać fot...
                Kusicielka po taniości...
                Ładnie starego walisz po rogach...
                Zakłamana jesteś do bólu...
                • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:46
                  ruda.replay napisała:

>
                  > > Widzisz,Asd, nie chcę mieć z takimi ludźmi, jak ruda , do czynienia.
                  >
                  > No chybabig_grin
                  > Lepiej rwać obcych facetów w necie i żądać fot...
                  > Kusicielka po taniości...
                  > Ładnie starego walisz po rogach...
                  > Zakłamana jesteś do bólu...
                  Grunt że ty cnotka jesteś .Nie robisz loda Asadowi 🤣🤣🤣
                  • ruda.replay Re: Do Stasia 11.07.23, 16:00
                    taniarada napisał:

> Grunt że ty cnotka jesteś .Nie robisz loda Asadowi 🤣🤣🤣

Jakiś ty durny i prosty chłop, jak dyszel.
                    Ale fizyczni tak mają... może być głupi, byle silny był....
                    Hah...
      • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:01
        friend_of_women napisał:

> Ja mam lepsze rozwiązanie, wystarczy tego pustaka Bogusia zamurować i po sprawi
        > e. Płacz i szloch ustanie, obsrywanie du*y również i włażenie bez mydła się sko
        > ńczy. Forum nabierze kolorytu, nam tanierady nie są potrzebne, a każda dobra ra
        > da mile widziana wink
        Załóż swój wątek nierobie to pośmiejemy .
        • friend_of_women Re: Do Stasia 11.07.23, 15:31
          Z tego co wiem to pracujesz dorywczo, ja mam firmę i stałe zajęcie. Gdybyś chciał dorobić to mam ofertę dla ciebie, malowanie krawężników, liści na drzewach, zbieranie szyszek, czy choćby koszenie trawnika przed moim biurem...przemyśl to, zarobisz, a praca nie jest ciężka, to nie to co na budowie wink
          • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 12.07.23, 18:26
            Jesteś, Friendzie, cham, burak i prostak!
      • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 12.07.23, 18:30
        Nie chcę od Ciebie niczego! Sio!
        • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 12.07.23, 18:31
          Nie chcę od Ciebie niczego, Friendzie! Sio!
    • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 14:50
      Stasiu, następnym razem zapytam na priv, co u Ciebie słychać i jak tam parowanie skarpeteksmile Pozdrawiamsmile
      • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:30
        Ale to jest Twoje forum .Niech ci starcy spadają ,a nie włóczą się za innym .Jak nie tu to na auto Moto .
        • friend_of_women Re: Do Stasia 11.07.23, 15:34
          To jest dziecino forum publiczne, więc nie pij piwa, od piwa głowa się kiwa i nie próbuj pić wódki, bo i tak masz rozum krótki wink
        • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 15:40
          To nie jest moje forum i nigdy nie było. Na tu tylko pasuje wiekowo.
          • taniarada Re: Do Stasia 11.07.23, 15:45
            Ale pisałaś tu .Zanim zaczął się wlóczyć ten co wyjść nie może .
            • kochamzapachfrezji Re: Do Stasia 11.07.23, 16:14
              No tak, pisałam, ale był spokój.
              • friend_of_women Re: Do Stasia 11.07.23, 19:46
                I przyszedł Boguś, ferment zasiał i czar prysł sad
      • taniarada Re: Do Stasia 15.07.23, 15:40

> Stasiu, następnym razem zapytam na priv, co u Ciebie słychać i jak tam parowani
        > e skarpeteksmile Pozdrawiamsmile
        Napisalaś do Stacha ,ale ani razu zabrał głosu ,za to inni bardzo chętnie..Milczał jak zaklęty .Mógł by raz odpowiedzieć .Nie jest odporny na hejt? Na forum Kraj raczej ostro walczy .Czytał i milczał .Niech kopią kobietę z którą tyle wymieniłem informacji .Dzisiaj mam czas poczytać .
    • hana2 Re: Do Stasia 12.07.23, 16:24
      Melduję, że wątek śledzę, ale nie mam ochoty odbijać piłeczki.
      • ta Re: Do Stasia 12.07.23, 16:35
        Moja niechęć jest większa…smile

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka