regine 13.10.06, 16:36 Zakładam Ci nowy wątek Huorku, bo nasza Adminka coś się nie wyrabia. A w poprzednim ciasnawo miałeś troszkę Tu link do części I: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=31810831 Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
yoanna Re: Czarny Humor - część 2 -ga 13.10.06, 18:34 Humorku...ja Cię przepraszam,że zapchałam Twoją skrzynkę...ale tak jakoś wyszło)) Oglądaj spokojnie Odpowiedz Link
czarny.humor Masz rację Reginko! Ale trochę szkoooda ! 13.10.06, 18:51 Trudno - taka jest kolej rzeczy! Ale szkoda, bo jest tam parę moich własnych wpisów, które są bardzo osobiste i - jak sadzę - nieźle mnie charakteryzują, a w tej sytuacji nikt raczej już do nich nie dotrze. A może dobrze by było, aby w takiej sytuacji, robić krótki wybór istotnych tekstów z wątku archiwizowanego i wklejać w pierwszym poście wątku nowego?? Wtedy każdy mógłby szybko się zorientować, kto zacz ten delikwent i od kiedy tu jest nie?? Yoanno!! Skarbie!! Ja Ci dziękuję za przesyłki, a Ty mnie za to przepraszasz?? Uważaj, bo będę Cię przepraszał za to, że dziękuję!! )) Ślij, ślij! Ja może za mało się tym chwalę, ale wszystko przeglądam i naprawdę się cieszę. )) Odpowiedz Link
natla Re: Masz rację Reginko! Ale trochę szkoooda ! 13.10.06, 19:57 Humorku, to ja zrobię tak: skasuję ten wątek, przekopiuję to co tu jest do starego, a Ty kiedy uznasz za stosowne (byle w okolicach 300, bo wielu osobom się już źle otwiera), założysz nowy wątek. Wpiszesz link do starego i skopiujesz ze starego to co uważasz za najważniejsze, bo dobrze by było, gdyby to było w pierwszym poście. Gra? Odpowiedz Link
natla No i wyszło mi, że musielibyśmy to zrobić dziś.... 13.10.06, 19:58 ...bo już tam jest 297 Odpowiedz Link
czarny.humor Re: No i wyszło mi, że musielibyśmy to zrobić dzi 13.10.06, 20:20 JJak ja wybiorę, to będzie trochę jak autoreklama. Jak ztobi to ktoś z froum, to będzie to cenna nie tylko dla mnie informacja i ocena. Ale jak uważasz. )) Tylko Natluś - zrobimy to jutro dobra?? Ja już dzisiaj pomaleńku padam, a to musi trochę potrwaC. )) Odpowiedz Link
natla Re: No i wyszło mi, że musielibyśmy to zrobić dzi 13.10.06, 20:23 Jasne Humorku. Kichaj autoreklame, albo przyslij mi na pocztę linki do właściwych postów, a ja juz załatwię resztę. Odpowiedz Link
natla albo jeszcze inaczej 13.10.06, 20:25 ja sie przelecę po wątku i sama Ci zaproponuje które, a Ty najwyżej poprawisz. Ok? Tak więc zaglądaj na poczte gazetową. Śpij dobrze. Odpowiedz Link
tofika Re: Humorku.... 17.10.06, 21:26 Naklikales , naklikales))) Bywaj tam gdzie trzeba byc, zdrowia lap coraz wiecej... i wracaj jak najszybciej uzdrowiony, wyhospitalizowany, bo choc to Klinika.. to Domek jest wiadomo naj i naj i Najblizsi czekajacy tam w domku... Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki Tofiko!! A teraz fiikam do wyrka, ... 17.10.06, 21:31 ... bo nie wyfikam się o pierwszej i nie zdążę. )) Odpowiedz Link
regine Re: Dzięki Tofiko!! A teraz fiikam do wyrka, ... 17.10.06, 21:34 Humorku, a w którym szpitalu bedziesz leżał w W-wie ? Może pozwolisz się komuś odwiedzić ? Czy sobie nie życzysz ? Pozdrawiam i wracaj szybko )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Dzięki Tofiko!! A teraz fiikam do wyrka, ... 17.10.06, 21:43 Moj dom, to szpital Dzieciątka Jezus na ul. Lindlleja. Ale jutro jadę tylko na kontrolne badania - bez hospitalizacji - do przychodni i po leki immunosupresyjne. Te leki są wyłącznie do odbioru w aptece szpiitalnej i trzeba to zrobić osobiście. Ledwo się skóry trzymasz, ale jechać musisz. Dooobrze, bo masz ćwiczenie fizyczne zagwarantowane, choćbyś nie chciał. )) Odpowiedz Link
regine Re: Dzięki Tofiko!! A teraz fiikam do wyrka, ... 17.10.06, 21:45 Dzięki i szybko wracaj . Pamiętaj tylko po leki i do domu ) Odpowiedz Link
natla Re: Dzięki Tofiko!! A teraz fiikam do wyrka, ... 23.10.06, 21:34 Otwórz skrzynkę. Odpowiedz Link
regine Re: Tak to czasami bywa... 27.10.06, 21:17 Ze poza granicami trzeba chrustu szukac Lasow tu mnostwo roznych, wiecej niz w Polsce. Tak ze uzbieram co nieco, juro odpisze jak mi szlo "nieskladnie" to zbieranie...Ale na zielonej Ukrainie juz raz bylam, sciezki swoje wydeptalam, wiec i do domu i do Gawiarenki do kominka doniose co nieco Jestem u corki juz po raz drugi w tym roku. Wroce przed swietami do kraju. Tak mnie nosi ostatnio wszedzie. Nie moge usiedziec w domu. Ciesze sie, ze moge wyjezdzac dzieki dzieciom. Caly rok ten mam taki w rozjazdach. Ale wiem, ze zyje.. Odpowiedz Link
tofika Re: Tak to czasami bywa... 27.10.06, 21:50 Humorku pomoz mi.... podpowiedz, co bys zrobil na moim miejscu... 4,5 tyg na antybiotyku, nadal pol godzinki tylko moge byc na spacerze, bo dluzej .. grozi mi niegojeniem stopki,, moze wiesz czym po tych antyb... wesprzec organizm.. nie mam sil... co ty mi bys podpowiedzial? Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Tak to czasami bywa... 27.10.06, 22:45 Niestety - też mnie tym faszerują i nie mam sposobu. Trza pewnie odcierpieć. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Tak to czasami bywa... 27.10.06, 22:56 humorku poszukalam troszke ... i jak zwylke radza,, warzywa i owoce... powietrze... hm.. ja biore w tabletkach geriawit, bralam dawno temu po radioterapi,, nie kupuje 60tbl, bo drogo.. naraz 60 szt.. ale kupuje czas od cza\su 15.. i jeszcze jeden wzmacniajacy, tylko musze synowa zapytac, bo ona mi dala w prezencie.. 4l .. temu,nie pamietam,ale bylo dobre... tak orzechy i tam jakies... skl... wzmacniajace Odpowiedz Link
tofika Re: Dzięki Tofiko!! A teraz fiikam do wyrka, ... 17.10.06, 21:35 Jasne ze tak... fikaj , a predko do lozeczka... Jak , juz bedziesz to opwiem kiedys Ci w jakim tepie ubieralam do autobusu do Warszawy jak .. zaspalam... wazne ze zdazylambo kontroli nie moglam absolutnie odlozyc..absolutnie Milej krotkiej Nocki... ale jakiej... bedzie wszystko dobrze..obudzisz, obudziszszczesliwie jedz i wracaj.......... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Humorku.... 17.10.06, 21:34 A wracaj szybko do nas Humorku,trzymam kciuki za Ciebie mocarzu kochany) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Humorku.... 17.10.06, 21:36 Dzięki kobitki!! )) Teoretycznie jadę tylko na jutro - no, ale któż to przewidzi??!! Teraz już na pewno znikam!! )) Odpowiedz Link
tyrtyr Re: Czarny Humor - część 2 -ga 29.10.06, 09:31 No mnie też nie ...a myślałem ... No i Giertychowi się upiecze . Odpowiedz Link
dankarol Re: Czarny Humor - część 2 -ga 30.10.06, 13:02 A wróciłam, wróciłam, bo gdzież by sie tak dobrze na rolkach jeździło )) Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny Humor - część 2 -ga 01.11.06, 05:56 Humorku.... oto emerytka.. ja Ci ... wklejam... "Oglądanie meczu ze swoją ukochaną, to pikuś. Babcia w kuchni czekająca z herbatką to też pikuś. Teksty dobiegające z sąsiedniego pokoju to także pikuś. Prawdziwy hardcore to skorzystanie z propozycji śniadania, jaką daje Pan Leszek! Oglądamy sobie z Moją Ukochaną legendarny już mecz Polska - Portugalia. Tzn. ja oglądam i z każdym kwadransem rosnę o kilka centymetrów, a Moja Ukochana nawet (o dziwo) zerka od czasu do czasu w stronę telewizora. Po drugim golu, niesiony magią chwili, precyzuję niesprecyzowaną myśl Darka Szpaka: - Bo wiesz, Ebi jest synem piłkarza, który kiedyś w reprezentacji tez takie bramy dla Polski walił... - Wiem przecież - irytuje się kibicka - oglądam z tobą te mecze od X czasu, to wiem! - po czym, spokojnie i pewnie (jak prezydent w trakcie orędzia do narodu), puentuje: - Bońka. by Krrris * * * * * Z moim byłym, po imprezie, nocowaliśmy w domku babci mojej przyjaciółki. Poszliśmy późno spać, ale jakoś tak wyszło że rano koło 7 obudziliśmy się i przyszła nam ochota na amorki. Postanowiłam, że skoczę jeszcze do łazienki, a że nie chciało mi się ubierać, owinęłam się tylko byle jak poncho (trochę mniejsze od koca), na wypadek gdybym natknęła się na przyjaciółkę, jej faceta, itd. I kiedy tak niedbale owinięta wparowałam do kuchni (przechodziło się z niej do łazienki) natknęłam się na babcię krzątającą się przy kuchence Ja zdębiałam, a babcia jak gdyby nigdy nic podaje mi herbatę na tacy i mówi, żebym zaniosła swojemu ukochanemu. Wolę nie myśleć, skąd wiedziała, że nie śpimy. Wzięłam herbatkę i wracam do pokoju, żeby opowiedzieć o całej sytuacji. Uśmialiśmy się i jakoś przypomniało nam się co zaczęliśmy a nie dokończyliśmy. I kiedy już leżeliśmy na łóżku oboje nago, usłyszeliśmy pukanie i dźwięk otwierania drzwi. Co się okazało? Babcia pomyślała, że do herbatki przyda się ciasto. Na szczęście w porę zorientowała się, co się kroi, i tylko zostawiła ciasto przy drzwiach. Nie macie pojęcia jak trudno zakryć się w panice kołdrą, na której się leży... by Missteeq * * * * * Późny, jesienny, romantyczny wieczór, siedzimy z ukochanym i oglądamy telewizję. Ja siedzę na kanapie, on leży z głową na moich kolanach. Przerwa w serialu, naszym oczom ukazuje się reklama futer. Pytam go: - Kochanie, kupisz mi futro? A on na to z błogim wyrazem twarzy: - Se zapuść... by Molek z czasopisma Joe Monster... Odpowiedz Link
natla Hymorku, jesteś niepoprawmy :( 03.11.06, 19:45 Nie wypełnłeś druczka, a znów Cię nie widać..... Odpowiedz Link
regine Re: Hymorku, jesteś niepoprawmy :( 03.11.06, 19:51 Poprawny jest ) Co sie czepiasz o 17:30 powiedzial "Dzien Dobry", a ze na sniadanie pore sobie obral taka a nie inna... Coz czasami tez nie patrze na zegarek, gdy glodna jestem Dobrze, ze choc pisze, ze sniadanie, pozno to pozno, ale mial zamiar zjesc W nocy na obiad nas zaprosi pewnie Tak Humorku ? Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki Wam za troskę kobitki. :))) 05.11.06, 17:01 Prawdę mówiąc nie jestem ostatnio w formie i te przerwy są nieplanowane. Aaaaa co tam! To się nadrobi!! Tofiko dzięki za pomysł - żoneczka juz zaczyna zapuszczać. )) )) Odpowiedz Link
mania1119 Re: Czarny Humor - część 2 -ga 05.11.06, 19:53 Wiesz,jak to jest:"szczyt szczęścia musi byc straszny.Stamtąd można tylko spaść.".Więc moze lepiej dążyć niż osiagac.Ale chyba nie zawsze... Odpowiedz Link
regine Re: Czarny Humor - część 2 -ga 08.11.06, 19:43 Dziekuje Andrzeju Odpisalam krociutko. Pozdrawiam serdecznie No i zagladaj na ta poczte czesciej. A moze niech Ci listonosz do domu przynosi... Odpowiedz Link
graga211 Humorku, coś Ci opowiem. 09.11.06, 11:28 Wczoraj robiłam ostatnie porządki w ogrodzie, tzn. przycinałam wrzosy, którym przez 3 lata pozwoliłam rosnąć swobodnie i wyrosły na obrzydliwe krzaczyska. W tym roku powiedziałam basta! A ponieważ mój najukochańszy kupił sobie elektryczną piłę do przycinania żywopłotów i uwielbia nią machać, od razu złapał za nią i przypiął się do ozdobnego klonu, który także wybujał. Gdy skończył, zapytał: -Co jeszcze? Odpowiedziałam, że o tej porze roku przycina się tylko klony, brzozy i wiciokrzewy. Brzozę już mi skrócił w ub. roku i mało zawału serca nie dostałam, wiciokrzew owszem, jest bałaganiarski, ale trzeba sekatorem wybrane gałązki, co go nie interesowało. Dzisiaj rano robię sobie kawę i patrzę przez okno i... jezumaryjo!!!! Zamiast dorodnej wierzby mandżurskiej z pięknie skręconymi gałązkami, stoi goły pniak! img220.imageshack.us/img220/4545/wierzba001aqy0.jpg Zapowietrzyło mnie tak, ze tchu nie mogłam złapać, a kiedy już złapałam, zaczęłam wrzeszczeć, ze niech wszystko wyrżnie do pnia, najlepiej do darni, niech nic nie zostanie, bo...i... przypomniałam sobie Twój wpis do wątku ‘Dwa obozy w domu’ i zrobiło mi się ogromie wstyd... Jak widzisz, Twoje mądre uwagi są potrzebne. Nie chowaj ich dla siebie. Cieplutko pozdrawiam. Odpowiedz Link
marinka52 Re: Humorku, coś Ci opowiem. 11.11.06, 09:33 Humorku, Ty schodz z pediestalu co w "dziendoberkach "Cie Natla za poranne wstawanie nagrodzila)na chwilke zejdZ i bież za > Marcinowe rogaliki poznanskie--najlepsze na calym swiecie.. taskaj do gawiarenki a wartko.. bo mocno sie chce.. do kawy, moj torcik poobiednio pojawi bo jeszcze dopiero w obliczeniach skladnikow trwam.. Odpowiedz Link
natla Historia z długiem.... 11.11.06, 11:49 Przeczydałam na Gradze. Ja na ogół tak postępowałam całe życie, chyba że po prostu *musiałam* wybuchnać. Taki zawór bezpieczeństwa i oczyszczająca draka. Potem juz nigdy do tematu nie wracam, nie wymawiam, staram sie nie mieć satysfakcji, a przynajmniej o niej nie mówić. Tylko jeszcze jedna rzecz, musisz mieć pewnosć, ze partner widzi swój błąd, bo jeżeli wiesz, ze nie, to trzeba go wskazać. Przecież są ludzie którzy bazują na takim zachowaniu, czyli prześlizgują sie i znów robią to samo, bo przecież mozna. Oczywiscie mam na mysli duże sprawy , a nie rozbicie flakonu czy ulubionej filiżanki, z czego ludzie potrafia robić karczemne awantury. Natomiast podziwiam Cie, jeżeli chodzi o zdarzenie opisane przez Ciebie. Nie ma chyba nic ważniejszego jak pozbycie sie długu. Ja juz z tego wzgledu byłabymm ciekawa na co te pieniadze poszły. Dla własnego zrozumienia i uspokojenia, bo zapewne w takiej sytuacji byłabym wewnętrznym wulkanem. Jasne, ze awantury nie było sensu robić, fakt nastąpił i awantura by go nie zmieniała, ale byłabym spokojnie dociekliwa. Odpowiedz Link
czarny.humor Rozumujesz zupełnie jak ja!! :)))) 11.11.06, 12:57 A na co poszła kasa? Oczywiście wiem. Żoneczka była przy rozmowie z panią i od razu wyjaśniła sprawę. Najważniejsze okazało się to, iż nie zdawała sobie sprawym, że ten dług już nie mógł dłużej czekać - dlatego trochę go zlekceważyła. No i wyszło, że trochę winy było po mojej stronie. Jak bym wyglądał i się czuł, gdybym robił wymówki, a potem wszystko wyszło na jaw?? )) Odpowiedz Link
natla Re: Rozumujesz zupełnie jak ja!! :)))) 11.11.06, 13:08 Grunt to zdrowe podejście o problemów )) Odpowiedz Link
czarny.humor Noo!! A Ty Natla w poprzednim życiu to kim byłaś?? 11.11.06, 13:15 Bo może my jakieś tam wspólne cóś, kiedyś tam przeżyli i w podświadomości zachoowali?? )) Odpowiedz Link
natla Re: Noo!! A Ty Natla w poprzednim życiu to kim by 11.11.06, 13:24 No tyż mi tak wychodzi, od dawna Możeśmy bliźniakami jednojajecznymi byli.....a tfu!!! ))) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Noo!! A Ty Natla w poprzednim życiu to kim by 11.11.06, 13:27 Cholercia!! To może już lepiej nie dochodzić sedna??!! )) Odpowiedz Link
graga211 Chylę czoło... 11.11.06, 16:21 ...reagujesz jak moj ślubny i dlatego bardzo go sznuję. Ale wściekłam się, bo juz w ub. roku ściął mi cudowną brzozę, smukłą i delikatną jak młoda dziewczyna i już wtedy zwróciłam mu uwagę - bez krzyku, lecz konkretnie - że kaleczenie drzewa odbieram jak kaleczenie człowieka i więcej niech tego nie robi. Powiedział "zgoda", a tymczasem... Ścięcie trwa 5 min, a rosło 6 długich lat! Ale nic. Stało się i myślę, że po tym krzyku nie powtórzy się już podobna sytuacja. Dzięki. Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Chylę czoło... 11.11.06, 17:02 I ja chylę przed Wami. )) Jak widać wystarczy próbować się rozumieć i nie robic samemu problemów, tam, gdzie ich nie ma, żeby się szanować. PS Drzewko na zdjęciu wygląda dość nieciekawie, ale może się właśnie jeszcze piękniej odrodzi wiosną. Szkoda, że nie przeprowadziliśmy tej rozmowy na wątku Janielicy - może by skorzystała, a tak nie wiadomo, czy nas tu znajdzie. ?))) Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny Humor - część 2 -ga 14.11.06, 07:57 Humorku to nie ja! to Malwinka wypatrzyla)) www.ewa.bicom.pl/humor/h27.htm humorzaste: nie wiesz ile CI zawdzięczam... meilik tak mnie podubowal bym byla jaka jestem()()()())...hurrraaa Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny Humor - część 2 -ga 15.11.06, 08:13 Humor, jak to sie stalo? no jak?nie wolasz"Pobudka"? Sagi niby cos tam pod wąsem wspomniał ale tak wystraszyl zadan podanych przez min osw,ze pobiegł krecic sie i wiercic pod kolderke... W gawiarence Ciebie Humorku ni ma..spr przed chwilką.. Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny Humor - część 2 -ga 16.11.06, 20:30 Humorku ach to .. taaaaaaaaak? My tez!!!dobrze . zes wybrnal z "Gawry", tzn -mlodziez nie puscila do kompa pobudki beda juz od rana Odpowiedz Link
czarny.humor Nie - to nie młodzież - były inne przyczyny. :))) 16.11.06, 20:52 Ale już minęły! )) Tofiko! Co do Twojego wpisu sprzed dwóch dni - jeśli mogłem pomóc, to się cieszę. )) Odpowiedz Link
natla Re: Nie - to nie młodzież - były inne przyczyny. 16.11.06, 21:08 No tak, w czwartek wieczorem przyczyna sobie odchodzi. No to poproszę nas teraz przez kilka dni bawic )) Odpowiedz Link
tofika Re: Nie - to nie młodzież - były inne przyczyny. 17.11.06, 09:53 Humorek , nie daj sie bolowi.. trzymam kciuki ,zeby minal ten bol lobuz Odpowiedz Link
tofika Re: a poczta? czynna? 19.11.06, 20:18 puk,puk tu listonosz gazetowy.. czlapkaj mimo zakwaskow Odpowiedz Link
del.wa.57 Humorku kochany:)) 19.11.06, 20:48 Wspaniale napisałes do Augusta,Qrcze,ja naprawde Cię lubie Humorku)) Wiesz,lece do mego syna na swięta do Nowego Yorku i postaram się ''sięgnąc''tam Augusta,troche daleko do niego z tego Yorku,ale jak dobrze rekę rozbujam to.....kto wie może trafie w Augusta))) Humorku napisz mi jak sie do Ciebie na poczte dostać,jasny gwint ni jak nie mogę,co chce Ci coś wysłać to mi wraca,albo taka /niekumata jezdem/))))) Odpowiedz Link
ania091951 Re: Humorku kochany:)) 19.11.06, 21:30 Helenko ja Tobie pomoge reke rozbujac ,a tak nawiasem - mysle ze August do Nas wroci na Thanksgiving Day a to juz w ten czwartek Prawda Auguscie Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Humorku kochany:)) 19.11.06, 21:39 Humorku zajrzyj do skrzynki to odemnie,tylko inna poczta,myslę,że mi się wreszcie udało,dzięki za szybką reakcję kochany jesteś,buziaczki)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Humorku kochany:)) 19.11.06, 22:44 Dzięki Humorku za maila,wysle Ci jeszcze raz to samo co sie nie otwiera,musi sie otworzyc kurza twarz!! Dzisiaj juz padam na twarz i życzę Ci spokojej nocki Humorku) Odpowiedz Link
tofika Re: Humorku ...czy?przyjdziesz dzis???/ 22.11.06, 10:36 Ja rozumiem kompozycje fotograficzne.. stosy zdjec, ale zakopac i nie wylezc juz kolejny dzien.. Czy wygrales w lotto i szalejesz? --wiesz dobrze, jak my .. sobie mozemy.. pomysly mamy..ale niektore niestety trzeba puscic miedzy palcami.. tak !dbac o siebie--piorytet! Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Humorku ...czy?przyjdziesz dzis???/ 23.11.06, 19:16 W totka zagrałem dziś Tofiko! Jutro wieczorem losowanie, więc szaleństwo planuję na niedzielę!! Po kościele!! )) Odpowiedz Link
tofika Re: Humorku ...-jestes! 23.11.06, 19:31 Humorku, brawo brawissimo.. mowisz w niedziele..hm oj bedzie bal, oj bedzie bal...)) Odpowiedz Link
natla A żeby Wasze słowa..... 23.11.06, 20:06 ....we właściwym momencie wypowiedziane były... Odpowiedz Link
marinka52 Re: A żeby Wasze słowa..... 23.11.06, 20:23 Natla, ciutke na Bal, reszta, na "Ocalic od zapomnienia.". odrestaurowac i miec nasz raj .. zjady, zajazdy spotkanka , wypoczynek .. luz blues... Humorku, patyrz rozpedzilam.. juz dziele skore na niedzwiedziu,skad mi taka cecha natury wymyslila.. eh,, to wszystko przez marzenia... Odpowiedz Link
czarny.humor Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 23.11.06, 20:46 images3.fotosik.pl/259/f13424f6719d9f34.jpg )) Odpowiedz Link
natla Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 23.11.06, 21:15 Chuchnęła (naprawdę), pozbierałam wszystkie domowe słoniki, w tym jeden taki jak Twóy i chuałam każdego osobno oraz wydałam jeden porządny chuch na wszystkie. Zauważ, ze zarabiam na %. )) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 23.11.06, 21:45 Procencik!! Co najwyżej procencik!! Dziewczyny. Chuchać trzeba było przed lekturą w Gawiarence!! Jutro rano do poprawki z nieskazitelnym chuchem zaraz po umyciu ząbków! )) Odpowiedz Link
tofika Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 23.11.06, 22:07 Humor! dzisiejszy chuch WAZNY! bo dwa slonie, z trabami w gore, i myszka miki szczesciara, a przeciez nikt w gawiarence dzis nie byl, wazny chuch..jesli chcesz rano lootto frunknie ..taki bedzie chuchniecie Odpowiedz Link
ania091951 Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 05:34 Jestem jeszcze ale za moment uciekam Odpowiedz Link
tofika Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 07:45 Humorku, odslon totkowe papsiurki .. mocno chucham!!!!!! chuch.................................................koniczynki czterolistne moje szczesliwe tez tu bliziutko mam ..posylam ich wartosc ku TOBIE.. graj skreslaj- nadzwyczajnie... Odpowiedz Link
natla Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 09:30 O Ty kutwo! Zastanawiam sie czy się fatygować po raz drugi z chuchaniem po umyciu zębów, a przed kawą.....dla procencika? Phi!!! Odpowiedz Link
malwina52 Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 09:34 posniadaniowy porzadny chuch na porzadne szczescie pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 09:47 Malwina kurcze! To miał być przedśniadaniowy, mietowy chuch! Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 10:02 Każdy chuch jest dobry Natluś. )) Byle nie był kacowy, bo ten działa odwrotnie! A procencik też może być korzystny - zwłaszcza, jak zrealizujemy pomysł Tofiki. )) Odpowiedz Link
natla Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 10:05 No dobra, chuchne, ale za procent, nie procencik ) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 10:18 Ty to dopiero potrafisz prowadzić negocjacje!! Begerowa to do Ciebie na nauki może chodzić. Niech będzie procent! Ale chuch musi być gorący i z wiarą w sukces!! )) Odpowiedz Link
dankarol Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 25.11.06, 00:36 Ja to nawet mogę chuchnąć bezinteresownie, tak na szczęście, na zdrowie na ten nowy rok. Tak chuchnęłam, że aż kartki poleciały Odpowiedz Link
tofika Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 27.11.06, 10:58 Humor, pobudka, a juz szybciutko rozwaznie obmyslac.. liczby A masz pomysl, jak??? poprosic innych zeby sprobowali tego szczescia...? i wtedy spoleczka by sie przydala... czyli kazdy "SWOJE"w garsc i .. kazdy sobie rzepke skrobie.. nie mow ze przynudzam..no no))))))))) Odpowiedz Link
czarny.humor Co?! Już pobudka?? Jakieś liczby? Gdzie ja jestem? 27.11.06, 13:23 34 i 35!! Koniecznie razem!! Aaaa-aaa-aa!! )) Odpowiedz Link
mania1119 Re: Dzis:Andrzeja!!!!! 30.11.06, 09:04 Nie ukrywam,ze to Maladanka,jak zwykle bardziej ode mnie pozbierana,uswiadomila mi ,jaki to dzis dzien,ale bardzo serdecznie zycze:najlepszego! Odpowiedz Link
natla Re: Dzis:Andrzeja!!!!! 30.11.06, 09:11 Tak, tak, Jędrek! Duża imieninowa buźka i życzenia jak najlepszych wtorków. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Dzis:Andrzeja!!!!! 30.11.06, 09:16 dni, miesiecy i lat pelnych milosci i radosci a tak od serca to duzo wiary i sily Odpowiedz Link
maladanka Re: Dzis:Andrzeja!!!!! 30.11.06, 09:30 img297.imageshack.us/img297/3589/kartka8631wl2.jpg Czarny Andrzeju! Przyjmij życzenia z ciemnego Beskidu - zyczenia są różowe, wesołe - po prostu ZDROWIA i STO LAT na forum! i w sobotę - numerków udanych!I jeszcze czarną anielicę podrzucam img208.imageshack.us/img208/7348/z3741462xvi3.jpg Odpowiedz Link
tofika Re: ANDRZEJ:) 30.11.06, 09:52 Andrzeju, przezwany --"czarnym humorem" nie wstawaj(Staraj przynajmniej)lewa nogą , odpukuj w niemalowane drzewo, Szczęśliwosci Cie niech nie opuszczają, same dobra zyczonka niech do Ciebie trafiaja...@@@@@@@----->>>>>>----------- Wysokich lotÓw w każdej dziedzinie Życia)))))))))))) aha i jeszcze ()()()()()()...a co mi tam ..wirtualnie to można Ps,Andrzej.. fajnie.. zrobilam "kopi" z ubieglego roczku i fiuuuuuuu zyczonka polecialy do Naszego Dzisiejszego Solenizanta..biegne spr Lotto Odpowiedz Link
dankarol Re: Dzis:Andrzeja!!!!! 30.11.06, 10:07 img213.imageshack.us/img213/8091/399ay9.jpg Odpowiedz Link
tofika Re: Dzis:Andrzeja!!!!! 30.11.06, 11:10 Pobudeczka... teledyski.onet.pl/10172,881144,teledyski.html Odpowiedz Link
graga211 Re: Dzis:Andrzeja!!!!! 30.11.06, 15:29 Zycze Ci pomyslnego zakonczenia wszelkich leczen, powrotu zdrowka, a takze pelnego kufereczka. Gr. Odpowiedz Link
malwina52 Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 10:23 nie wierze w miete, za to taki ogoreczkowo-serkowy to wrozy 100 szczescie e tam dla pewnosci doloze jeszcze kawkow- papierosowy powodzenie murowane a od przybytku nic nie boli Odpowiedz Link
natla Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 10:34 Wszystkie chuchy były upalne!!! Ale Ty se uważaj z tymi porównaniami, jasne? Dla pewności posłucham i malwiny......wykonałam chuchy papirosowo-kawowe..... no tak na wszelki wypadek, żeby potem nie było, że coś nawaliłam. Rozumiem oczywiście, że będzie PROCENT, a nie jakiś nieważny procencik... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Niech każdy chuchnie w tego linka. :))) 24.11.06, 17:41 No to tez Ci chuchnę Humorku,nic nie piłam-słowo!!! Moje chuchy tez papirosowo-kawowe jak Natli))))))))))) Humorku nie będę Ciebie odzierać z kasy,najwyżej jakąs nowelke do gawiarenki podrzucisz to se poczytamy Odpowiedz Link
czarny.humor Dziś Andrzejki?? Naprawdę?? 30.11.06, 16:40 Wiem, wiem!! )) Trochę się z Wami droczę. Dopiero teraz wchodzę, bo przed południem byłem u koleżeństwa zawodowego, a po powrocie do domu okazało się, że żoneczka piecze mi pyszne ciasto i musiałem jej pilnie pomagać, wyjadając krem. To zajęcie znakomicie wpłynęło na moją kondyzcję fizyczną i refleks, bo musiałem cały czas być spięty i przygotowany na cios łyżką po łapach. Dałem się trafić tylko 34 razy! Łapy mi trochę spuchły, ale żoneczka musiała dorobić kremu, dzięki czemu mogę go dostarczyć z galaretką do Gawiarenki. Że też żaden rehabilitant nie zaleca takiego wyjadania kremu w ramach terapii?! )) Dzięki Wam dziewczynki za życzenia i pamięć! )) )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Dziś Andrzejki?? Naprawdę?? 30.11.06, 18:27 Andrzeju , wszystkiego najlepszego, zdrowia, szczęścia i pomyślności .) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Dziś Andrzejki?? Naprawdę?? 30.11.06, 18:33 Andrzejku kochany samych rodosnych dni w życiu,pogody ducha i spełnienia wszyskich marzeń)))))) img418.imageshack.us/img418/4377/wijn09kp1.gif img153.imageshack.us/img153/5977/flower3yc3.gif Odpowiedz Link
wiktoria53 Re: Dziś Andrzejki? Tak!!!! 30.11.06, 20:23 Andrzeju, wszelkiej pomyślności w życiu, a szczególnie pomyślnego zakończenia Twoich zdrowotnych problemów, dużo przyjaciół i radości. teledyski.onet.pl/10172,796539,teledyski.html Odpowiedz Link
czarny.humor Ale prezenty dostałem!! :))) 30.11.06, 21:15 Dzięki Delwo za kwiatki, a jeszcze większe za flaszeczkę! Pełna?? bo jeszcze nie sprawdzałem?! Sama jedna tak stoi bidula, aż żal ją ruszać. Ale co tam!! Dawać kieliszki! Polewam!! A od Wiktorii do kompletu Justynę dostałem!! Kwiatki, wino i dziewczyna. Może być niezapomniany wieczór. )) Odpowiedz Link
vogino55 Re: Dziś Andrzejki? Tak!!!! 30.11.06, 23:02 Andrzeju ZDROWIA po trzykroć zdrowia,reszta przyjdzie sama,,,,,,,,, Wojciech ściska mocno prawicę...... Odpowiedz Link
wiktoria53 Humorku, Andrzejku :) 30.11.06, 23:23 Od Wiktorii dostałeś Annę Marię Rozumiem Twoją dziś pomyłkę ))) Tyle życzeń, prezentów, gości w realu.... Pozdrawiam imieninowo Odpowiedz Link
czarny.humor Wiktorio!! Dziiś faktycznie otwiera się Anna Maria 01.12.06, 15:19 Jopek!! Ale wczoraj, za pierwszym razem, była Justyna Steczkowska!!! Jakieś czary-mary?!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Ja chyba osiwieję już do końca. 30.11.06, 22:17 Tak mi dziś stronki się otwierają, że mógłbym w międzyczasie duuużo przeczytać pożytecznych książeczek. Ale wtedy bym nie widział co piszę. Spróbuję wstąpić do Gawiarenki - zobaczę ile czasu mi to zajmie. )) Odpowiedz Link
natla Re: Ja chyba osiwieję już do końca. 30.11.06, 22:30 Proponuje przenieść cd. imprezy na jutro! Za to od rana) Trzym się. Odpowiedz Link
e-baba Re: Ja chyba osiwieję już do końca. 30.11.06, 23:39 Uff, zdążyłam. Humorku, i baba najlepsze życzenia imieninowe Ci składa. Niech każdy dzień zadowolenie Ci przynosi. Odpowiedz Link
takanietaka Zagapiona , 01.12.06, 10:29 ale z całych sił zycząca ZDROWIA oczywiście -reszte sam sobie załatwiaj! * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
czarny.humor Serdeczne dzięki dla wszystkich za życzenia. :))) 01.12.06, 15:17 Było mi bardzo miło! Szkoda, że połączenia z serwerem były takie kiepskie. Dziękuję także tym wszystkim, którzy chcieli się dołączyć, ale nie mieli na to szans - szczególnie Aajce, Axsie i Augustowi. Wracajcie na forum. Czekamy. )) Odpowiedz Link
kryzar A ja dziś dołączam do życzeń imieninowych. 01.12.06, 19:24 wczoraj niestety nie mogłam się dostać na forum, a i z gazetą też miałam trudności. Sto lat w zdrowiu i radości i z dotychczasowym poczuciem humoru kr Odpowiedz Link
tofika Re: A ja dziś dołączam do życzeń imieninowych. 02.12.06, 09:55 HUmorku zobacz jak ten Slon ma Trabala do GORY!Specyjalnie uniósl dla Ciebie www.bank-zdjec.com/foto/2488/ Odpowiedz Link
ania091951 Re: Spoznione zyczenia 02.12.06, 16:17 Andrzeju spoznione lecz serdeczne zyczenia imieninowe Duzo zdrowka zycze-Przez 4 dni bylam bez gazety pl Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Spoznione zyczenia 02.12.06, 16:57 Ależ nic sie nie stało dziewczyny!! Ja życzenia przez cały rok przyjmuję!! )) I wszystkim równie gorąco dziękuję za pamięć. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Spoznione zyczenia 08.12.06, 16:05 Humorku, Hmorzasty .. wez juz wroc.. czy ja ci za cicho mowilam , ze od trzech dni juz moj lezaczzek, nawet nie patrz w jego kierunku.. bo bedzie nam dwojeom zacisno) , przyjdz poklikaj .. rozsiadz wygodnie w fotelu odrestaurowanym przeswiatecznie ..P Witek w gawiarence ma na wszystko wglad, kominek tryska iskierkami przy ktorych pomarzyc.. w brod mozna... hejze hej hej Humorkuuuuuuuuuuuuuu!Chodz wsrod Nas pobadz..chodz Odpowiedz Link
tofika Re: Spoznione pobudki:))Humorku.. 09.12.06, 09:29 Juz sama nie wiem gubie sie w tym wszystkim.. gdy nauczylam budzic o 5rano, bo Humorku tak wrzeszczales ,ze nie bylo mocnych by nie uslyszec.. to teraz od wielu dni, spioszku jeden zapomniales .."budzikom za okno , czy cos? umiemy , potrafimy na Ciebie poczekac.. ale juz mogbys dwa slowka piknac... "np.. to ja wielce Humorzasty,, czy tam jak inaczej...bo Ciebie zagilgotamy w piety,, nie mow ze nie chichrasz..a masz! a masz! Odpowiedz Link
natla Znowu Cię muszę....... 15.12.06, 23:29 ....za ucha wyciągać na forum? Myslisz, ze mam tyle siły? Mała, drobna kobitka? Zlitowałbyś się....)) Odpowiedz Link
krista57 Re: Znowu Cię muszę....... 15.12.06, 23:35 ...ale sie obsmialam..tą malą drobna kobitką... Humorku,dlaczego wraca poczta od Ciebie,masz tak przeładowaną. Martwię sie.Mógłbys dac głos...proszę. Odpowiedz Link
czarny.humor Witam dziewczynki. Kłaniam nisko. :))) 16.12.06, 15:02 Dzięki za fore słowo. Powody nieobecności wyłuszczyłem krótko na wątku "Jest pięknie." Nie zostanę pewnie za długo, ale dopóko mogę posiedzieć, to głównie sobie poczytam zaległości. )) Odpowiedz Link
natla Re: Witam dziewczynki. Kłaniam nisko. :))) 19.12.06, 20:04 Co z Twoim zaangażowaniem....chyba nie pieczesz ciast...)) Trzymaj się. ps. jesteś bardzo potrzebny forum...... Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Witam dziewczynki. Kłaniam nisko. :))) 19.12.06, 20:09 Dzięki Natelko! W miarę sił - zaczynam się jakoś ruszać żwawiej. )) Coraz bliżej wyjadania kremu, więc muszę jakąś sprawność odzyskać, żeby do kolacji wigilijnej nie siadać z posiniaczonymi wierzchami dłoni! )) Odpowiedz Link
tofika Re: bardzo... duzo .... dobrych ...:)))))Zyczen! 31.12.06, 01:44 Humorku,tu zloze Ci zyczenia..na 2007r ma byc dobrze, super dobrze i juz! Dziekuje za pocztowa niespodzianke i dziekuje za zyczenia. Odpowiedz Link
e-baba Czarny Humorze... 02.01.07, 23:14 Kiedyś e-baba napisała: > Czy taka jedna baba może też prosić Humora o utwór, o którym mowa? > To jak, Humorze, może ta baba mieć nadzieję? czarny.humor napisał: > Nadzieja to za mało Babeczko!! > Masz pewność, że już jest w Twojej poczcie!! No, niestety, „proszalna baba” dalej posiada jedynie nadzieję. Może bowiem i „pooszło” jak piszesz, ale chyba w tej dalekiej drodze gdzieś zaginęło. Pozdrawiam Odpowiedz Link
natla Re: Czarny Humorze... 02.01.07, 23:29 A ja zapytowywuję co ze szkłem kontaktowym? Co Tomaszek witał, to ja nasłuchiwałam....i co? i nic Odpowiedz Link
regine Re: Czarny Humorze... 03.01.07, 15:59 Wysłałam o co prosiłeś. Dołączę potem jeszcze coś. Odpowiedz Link
regine Re: Czarny Humorze... 03.01.07, 22:17 Tak jak obiecałam. Już poszło. Pozdrawiam i miłego.. Odpowiedz Link
natla Re: Czarny Humorze... 04.01.07, 00:19 Humorku, jutro odpiszę, dziś juz niedam rady. Też czekałam w szkle.....moze jutro... Odpowiedz Link
kryzar Pisz, Humorze, pisz 04.01.07, 09:35 ja bardzo chętnie poczytuję, a szkiełko jest nastawione bardziej na krótkie SMS-y lub "żywy" głos. Ktoś coś powie i nie ma śladu, natomiast do słowa pisanego można wracać, co z przyjemnością robię. Pozdrawiam i twórczej weny życzę, bo tematów mamy w nadmiarze kr Odpowiedz Link
e-baba Re: Czarny Humorze... 04.01.07, 18:41 Humorze – listonosz przy Twojej furtce stoi. Otwórz mu, bo chłop marznie, w końcu przecież to kalendarzowa zima. czarny.humor napisał: > W pierwszej chwili - żeby Cię udobruchać i przeprosić - chciałem się do Ciebie > zwrócić jeszcze bardziej zdrobniale per "Babuniu", albo "Babusiu", "Babulu", a > nawet "Babolku", ale ostatecznie w trosce o całość swojej czaszki wolałem z teg > o pomysłu zrezygnować. )) > A może sama wybierzesz sobie miano do użycia w ramach przeprosin?! > Wtedy wystarczy powiedzieć np. "Eee! - Babucho" i już! Masz rację, że pomyślałeś o całości swej czaszki, zanim myślenie z uwagi na jej popękanie byłoby niemożliwe. Baba bowiem jak to baba – najpierw przyłoży, a później dopiero wyrazi skruchę. Nie po to ma ona taki ładny nick, aby jakieś kulawe zdrobnienia od niego tworzyć. Owszem, z baby dojrzała kobieta jest, ale żadna z niej babunia, babusia, czy jakaś babula. Baba to baba – mądra, głupia, naiwna, przy nadziei, proszalna, forumowa lub po prostu taka jedna, ale zawsze po prostu baba (albo jak niektórzy do niej zdrobniale piszą – babeczko, a nawet babiszcze lub ty babo jedna itp.). Rozmaitość spora, ale nie w babcinym kierunku. Babunia, babusia - to wobec baby chyba przejawy wyjątkowo czarnego humoru. PS. „Babolek” rozbawił mnie do łez ))) W zyciu bym nie wpadła na takie słowotwórstwo. Rozbawiona humorzymi przeprosinami taka jedna baba Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny Humorze... 04.01.07, 21:54 Humorku!!!!trafiles liscik 112211..brawo!!!! Odpowiedz Link
czarny.humor Wow!! Ale mi się ma!! :))) 04.01.07, 22:47 Muszę się zastanowić, co zrobić z takim pięknym numerkiem. Hmmm?! Może sobie tyle wygram w totka? Zobaczę. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Wow!! Ale mi się ma!! :))) 04.01.07, 23:13 Humorku, jesli to tak nie chowaj jak Sagi, bo zdal --napisal 32 zaklady i zobacz nima go graj .. och jak byloby super ..graj i wygraj! Odpowiedz Link
regine Re:Chciałam zapytać:))) 08.01.07, 15:17 Czy jesteś obecny na forum, bo mam sprawę ???? Odpowiedz Link
mania1119 Re:Chciałam powiedziec. 08.01.07, 16:50 A jednak osiagnales cel w dyskusji.Gratuluje.Bo nie wierzylam w sens Twoich poczynań. A przy okazji wreszcie znalazlam wlasciwa dla siebie sygnaturke.Kluła sie niejako w tle mojego myslenia,kiedy czytalam Twoje posty w temacie jakze rozgrzanym ostatnio.I wreszcie ja mam!Wiec dzieki. Odpowiedz Link
regine Re: Od nowej linijki proszę. Tak lepiej widać.:)) 08.01.07, 18:42 Już Humorku, dzięki. Poradziłam sobie ) Dobry chłopisko z Ciebie. I też Cię lubię )) Odpowiedz Link
graga211 Zgłaszam się 10.01.07, 11:12 Witaj. Wieczorkiem nie znalazlam czasu. Chyba najbezpieczniej mi jest przy porannej kawce, gdyż wtedy jakoś nikt nieczego ode mnie nie chce. (Aaa, jest jeszcze jedno takie bezpieczne miejsce… tam moja corka zaszywa się z prasówką, a i wnuk odkrył to miejsce, tylko że on zanim zacznie czytać, rozkłada ręcznik na swoich gołych kolanach, hihihi! Ciekawe byłoby zaszycie się tam z komputerem, nieee???) Wiesz? Jakoś mnie popuściło, chyba „wzleciałam ponad poziomy” i wszystko zobaczyłam malutkie i takie nieważne. Bo też ile jeszcze zostało nam życia? Szkoda trawić go na czcze gadania... Właśnie wykonałam portret mojemu Skrzycznemu, z którego ta odrobina śniegu z biedą naprószoneo, spływa „wiosenną” strugą. img80.imageshack.us/img80/3029/skrzycznewx7.jpg Ale nic to, takie widoki i obfotografowywanie ich cieszy mnie bardziej niż wątpliwe filozofowanie. A jak sprawuje się twoja cyfrowka? Czy nadal sprawia radochę? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Hej,hej Humorku:))) 11.01.07, 18:27 Dzięki wielkie Andrzeju za powitanko,jestes bardzo,bardzo miły a przesiadek nie było z Newarku do Hamburga dalej autkiem na ''chate'')))) A i tak Cie lubię))) Życzę Ci zdrówka Humorku nasz kochany i bez zadnych tam niedyspozycji więcej no!!!!! Dostałeś odemnie pocztę? cos mi figle płata ta bestyja. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Hej,hej Humorku:))) 11.01.07, 20:01 Byli,byli szampańskoje schowaliśmy pod stół,coby nie wygladało,że z nas takie opoje hi..hi..hi.. A zabawa była naprawde udana,siedzieliśmy przy stole z ''rodziną''italiańców jak u ''Soprano'' ))) Odpowiedz Link
graga211 Re: Zgłaszam się 12.01.07, 14:20 Humorku, Ja również pamiętam, tylko nie zawsze jest mi „po drodze”, bo albo inne zajęcia, albo goście, albo ja w gości, albo zniechęcenie, albo optymistyczne nastawienie (również do robactwa wszelakiego), albo...itd., etc. Zgadzam się we wszystkim co napisałeś, dlatego nie będę biła piany już ubitej. Jednak czasami dobrze jest, jak sam piszesz: wykrzyczeć swój protest, inaczej człowiek przestaje siebie szanować, gdyż milczenie jest przyzwoleniem. A co z tego, że potem zostanie wyrażona skrucha, skoro wcześniej nie było żadnej reakcji?! Dobrze, że Ty potrafisz ze śmiechem wykrzyczeć protest. Ja nie, dlatego muszę bardzo uważać co mówię, a tym bardziej - co piszę. Wiesz, co mnie wkurza? Tchórzostwo wymieszane z brakiem odpowiedzialności za głupie, nieprzemyślane, zbyt pochopne decyzje! Przed wyborami usilnie przekonywano mnie, dlaczego należy głosować na PIS. Po powrocie od urn wyborczych dumnie ogłaszano swój wybór, a dzisiaj tylko 1 znana mi osoba przyznaje, że głosowała na PIS. Wszyscy inni twierdzą, że na PO. A gdy przytaczam ich argumenty z czasów wyborów, to w żywe oczy wmawiają, że źle pamiętam, albo ktoś w porę ich przekonał. No to pytam dalej: w takim razie dlaczego PIS zwyciężył?! I nikt nie potrafi odpowiedzieć, gdyż to jest ta jedna z wielkich zagadek zaliczanych do polskiego fenomenu. Za to bardzo chętnie huzia na Józia! - na wzór stada baranów. A zagranica ma uciechę, bawi się niewybrednymi dowcipami na temat głupich Polaczków, robi z nas niewolników w swoich pubach, na plantacjach, w burdelach… Nawet Misza z nas drwi: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=29137&w=51682241 Ale, ale! Gdzie Ty piszesz „Aktualne komentarze”? Bardzo chętnie poczytałabym. Zdjęcia, które podsyłam, zawsze są moje, inaczej musiałabym szukać ich autora i prosić o zgodę, co zresztą często jest niewykonalne, a ściąganie gotowców nie należy do moich ulubionych zajęć... Kiedy następny zastrzyk? Ile ich jeszcze będzie? I jak Ty wyrabiasz finansowo z w tą nietanią kuracją??? Serdecznie współczuję... Odpowiedz Link
natla Nie za długie to wolne? 20.01.07, 20:09 No co jest....sierotki czekają na komentarze i w ogóle Odpowiedz Link
regine Re: Nie za długie to wolne? 24.01.07, 18:36 No właśnie, coś Cię za długo nie widać Humorku...Gdzie się podziewasz? Chyba Cię zima nie zaskoczyła? Daj znać co u Ciebie... Odpowiedz Link
czarny.humor Pomaleńku, pomaleńku powracam skarbeńku. :))) 29.01.07, 13:32 Dzięki za troskę dziewczyny!! )) Ano - niestety - wyniki badań mam coraz lepsze, a czuję się coraz gorzej i słabiej. Prawie nie wychodzę z domu i nie mam siły nawet za długo siedzieć przed kompem. W ubiegłym tygodniu, w środę miałem termin wizyty kontrolnej w Warszawie i oczywiście pojechałem, bo poczułem się trochę lepiej. Środa to był pierwszy dzień śnieżyc, więc powrót miałem niesamowity i dopiero dziś trochę dochodzę do siebie. Mój lekarz chciał mnie zatrzymać na oddziale, ale się nie dałem. Chyba jednak ostatni raz pojechałem sam - muszę zabierać ze sobą kogoś w chakterze opiekuna. Staram się po kilka razy dziennie ćwiczyć na rowerku treningowym i wykonywać inne ćwiczenia zalecone przez terapeutkę, ale efektów tych ćwiczeń jakoś nie widać. W połowie lutego jadę ponownie na badania i mam zabrać ze sobą od razu rzeczy do ewentualnego zostania w szpitalu. Ale nic to!! Nie dam się!! )) Musi być lepiej!! Tylko czasami, będę pewnie musiał robić sobie przerwy na forum! )) My nie, my nie! My nie, my nie! My nigdy nie poddamy się!!! O le!! )) Odpowiedz Link
fleur1 Jesteś w porządku facetem Humorku, lubię Ciebie!!! 29.01.07, 14:54 Dziękuję za serdeczny wpis, a byłam już zniechęcona, jednak na mężczyzn można liczyć. Pozdrawiam serdecznie z Jeleniej Góry i życzę abyś wracał do sił, nie będzie to łatwe i potrzeba czasu, ale walczysz, a to najważniejsze. Głowa do góry, niedługo będzie wiosna i więcej słoneczka, a wraz ze słońcem wracają siły do życia. <<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<<< amor vincit omnia - miłość zwycięża wszystko Odpowiedz Link
czarny.humor Bardzo się cieszę Jolu! :))) 29.01.07, 16:15 No! Jednak parę dziewczyn też się tam wpisało całkiem sympatycznie. )) I ja niedawno przeżywałem podobne chwile zniechęcenia na wątku "Aktualny komentarz polityczny", ale juz mam to za sobą. Tam mało kto wchodzi, bo zapewne słówko "polityczny" mocno ludzi odpycha. )) Trudno się temu dziwić. Dobrze, że jesteś już w domu - będziesz więcej pisać i jak zwykle ciekawie opowiadać. Trochę się nawojażyłaś nie?!! )) Odpowiedz Link
regine Re: Pomaleńku, pomaleńku powracam skarbeńku. :))) 29.01.07, 16:17 Dobrze, że pomaleńku, że jesteś ) I dobrze, że dotarłeś do nas. Już się zdarzyłam roześmiać. A juz dawno się tak serdecznie nie śmiałam. Dziękuję )) ----------------------------------------------------- ~~Gdy nie masz nic do ofiarowania, ofiaruj uśmiech ~~ Odpowiedz Link
tofika Re: powitanko:) 29.01.07, 16:52 Humorek napisał... "Ale nic to!! Nie dam się!! )) Musi być lepiej!!" Humorku!!! I właśnie nie ma innych wresji, ma być dobrze i coraz lepiej i lepiej! Mocno popieram Twoje zawadiactwo(od zawadiaka) do pozytywnych mysli--tak trzymaj!!! ps--raz rowerek rowerowy..raz rowerek dywanowy .. a aerobik wchodzi też w rachubę? Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
czarny.humor Re: powitanko:) 29.01.07, 20:15 Dzięki Tofiko!! Aerobik? - jasne!! Ale na leżąco i nie forsowny, czyli raz na pół godziny zmiana boku. )) Hi, hi, hi! Nie jest źle, skoro można się jeszcze z siebie ponabijać nie?! )) Odpowiedz Link
tofika Re: aha...:)bylo spotkanko dwa chlopa:) 29.01.07, 21:52 Humorku, to takie sportowe wyczyny rodzaju pantonimy czy cóś? A własnie gdyby tak przyszlo komus do glowki ponagrywac kamerka "nas "dziarskich forumowiczow.. "jak my dbamy o siebie.". codziennie żmudnymi koniecznymi "pieszczotami" czyli aha.. bralam czy ??? jasny gwint moze nie bralam tableteczki tej o tej tej i tamtej nastepnej?? dostalam w aptece pudeleczko( za darmo no przeciez wzmacniam apteki niemałymi kwotami) i to pudelczko jest specjalnie na ulozenie lekow na caly dzien... O cw reki nie zapomne bo odrazu mi ona sama alarmuje.. Humorku ... tak , tak ponabijajmy ze siebie.. i nie damy sie nabic w butelke))))) bo bedzie tak"" kazimierz wielki wlazl do butelki butelka trzeszczy kazimierz wrzeszczy!hihihi.. chyba tu zrobie blad.. siedzi Jerzy na wiezy i nikomu nie wierzy że do wieży idzie sto jeży..." raz dwa trzy Humorek piszesz TY)))moze byc nawet pantonimowym krokiem ,Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
fleur1 Tofiko ja o pudełeczkach sie wtracam 30.01.07, 09:28 Widziałam u mojej niemieckiej przyjaciółki pudełeczka na babci tabletki na cały tydzień. Raz w tygodniu wnuczka układa w niej menu na caly tydzień dzieląc na pory dnia. Babcia ma przygotowane, wie że nie może się mylić i bohatersko łyka tabletki, które pozwalają jej żyć. Slicznie napisas wierszyk o Jerzym, nie ma bledow, nie doceniasz siebie forumowa kolezanko. Odpowiedz Link
tofika Re: Humorku o pudełeczkach i żabkach:) 30.01.07, 10:14 Humor, to przeciez nic nam !zobacz... tylko 150cm żabką))) --www.youtube.com/watch?v=7vL19q8yL54 My z Jola juz czekamy w Twoim Kąciku.. kiedy spioszku obudzisz ..))) Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
regine Re: Humorku :) 30.01.07, 18:16 Pięknie dygając, DZIĘKUJĘ Odpowiedziałam na pocztę. Odpowiedz Link
natla Re: Pomaleńku, pomaleńku powracam skarbeńku. :))) 29.01.07, 17:59 Najpierw oberwiesz za milczenie (miałe chociaż pusty liscik kliknąć..... A tera Cie mogę powitać. Jak wyniki dobre, to mi wytłumacz po co szpital? To że jesteś słaby, to moze niekoniecznie wina choroby. Większosć z nas sie na to skarży. Myśle, że przydałaby Ci sie codzienna rehabilitacja pod okiem dużej, silnej mężczyzny. Odpowiedz Link
czarny.humor Rany!! Zawsze mam stracha, kiedy czekam na Twoją 29.01.07, 20:34 reprymendę po przeskrobaniu czegoś. )) Ufff!! Tym razem udało się bez dywanika!! Po co szpital, po co szpital - też mi pytanie!! No żeby poleżeć sobie trochę!! Chyba jasne nie??! Ja tam nie będę opisywał co mi jest! Lepiej napiszę, co mam zdrowe - będzie krócej. Serducho mam zdrowe!! Jak dzwon!! Koronografia i inne badania nie wykazały nawet śladu miażdżycy!! Jest radość?! Jest!! )) No!! A poważnie, to te odstawione zastrzyki, sterydy i inna chemia narobiły mi tyle dobrego, że jeszcze długo będę to czuł. Osłabienie? - nie wiadomo czemu tak wielkie i to też trzeba wybadać. W szpitalu nie obejdzie się bez próby wysiłkowej. Ale spoko - próba będzie krótka, a pacjenta szybko przewiozą na oddział i rzucą na łóżko bez czucia i świadomości. Taka niespodzianka z mojej strony ich czeka. )) Odpowiedz Link
tyrtyr Re: Czarny Humor - część 2 -ga 29.01.07, 21:17 Mówisz dwóch na schwał? Ale wybacz mi dzisiaj , że odpowiem zdawkowo , mam piasek w oczach i zaraz lecę dopieśćić się do poduszki ostatnią częścia "obcego " lubie takie krwawe opowiastki ąż mi paluszki się rozgrzały )) Czyli działamy , my we dwóch , dobra .... ale dlaczego dwóch a gdzie Wojtek? Rower mu zabrali i już nie dojeżdża na forum ? A może my też poszukamy starszej tylko do czego ? Po co nam starsza ? A nie wystarczy usmiechnięta , z błyskiem w oku , ciętym jężykiem i dlaczego Was tak mało , to od lutego wogóle nie opłaci mi się znów prowadzić statystykę , o dalej już nie mogę bo akcja się rozwija .... To narki trzymajcie się )))) Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny Humor - malusie sprostowanko:) 29.01.07, 22:14 Wszystko juz jasne)))chcieliscie sie juz tak Dwaj rozpanoszyc.. nie Dwoch , nie Dwoch tylko az cziech)) dowod mam..tu forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=50294662&a=56333571 Odpowiedz Link
tofika Re: Czarny Humor - malusie sprostowanko:) 02.02.07, 19:35 Humorku , wiem! Obmyslasz .. i kombinujesz Szkielkowe conieco? juz za chwileczke juz za momencik cos pojawi juz nie obmyslaj tych poprawek ,,daj poczytac.. daj kliku kliku i juz zaraz bedzie na naszym forumiku Odpowiedz Link
regine Re: Czarny Humor !!! 10.02.07, 14:07 W nocy narobiłeś rumoru, przewracając psa, który smacznie spał) No i gdzie się teraz ukrywasz ? Boisz się ? Nie bój żaby, "Góra" wrzeszczy ale serce ma dobre i wybacza )) Odpowiedz Link
czarny.humor A któż mnie tu wzywa!! 10.02.07, 14:52 Witaj Reniu. Naczelna mi dzisiaj uszy poobrywa pewnie, ale co tam - juz się ujawnię. A jeszcze jak Wam powiem, że mam dla Was cudowną, wspaniałą, zachwycającą, nadzwyczajną, fantastyczną, wyjątkową, niepospolitą niespodziankę, to może jei trochę przejdzienie co?? Tylko nie mam pojęcia jak Wam ją przesłać, bo zajmuje prawie 200 MB na dysku. Macie tyle miejsca?? )) Odpowiedz Link
tofika Re: A któż mnie tu wzywa!! 12.02.07, 18:05 czarny.humor napisał: > Witaj Reniu. > Naczelna mi dzisiaj uszy poobrywa pewnie, ale co tam - juz się ujawnię. > > > A jeszcze jak Wam powiem, że mam dla Was cudowną, wspaniałą, zachwycającą, nadz > wyczajną, fantastyczną, wyjątkową, niepospolitą niespodziankę, to może jei troc > hę przejdzienie co?? > Tylko nie mam pojęcia jak Wam ją przesłać, bo zajmuje prawie 200 MB na dysku. > > Macie tyle miejsca?? > > )) ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Humorku, takie dobre rzeczy masz! a ja nie wiem czy mam 200 MB??,JAK DOWIEM TO POPROSZE.. ALE GDYBY NIE ,TO I TAK DZIEKUJE ZE MASZ PRZYGOTOWANE COS NAM.. POZDRAWIAM . PRZEPRASZAM JA NIE KRZYCZE TYLKO SPIESZE MOCNO Odpowiedz Link
czarny.humor Re: A któż mnie tu wzywa!! 12.02.07, 20:36 Witaj Tofiko. Jak tylko będziesz wiedziała, czy masz miejsce, to daj znać. Nadal wprawdzie nie wiem jak to przesłać i w dodatku jutro w nocy jadę do Warszawy do szpitala, ale jak wrócę (jeśli wrócę - hi, hi, hi!), zaraz spróbuję coś pokombinować. Jak widzisz nie ma zainteresowania moją niespodzianką. Chciałem ją przesłać właśnie Tobie, Malusiej Danusi, Regince, Natli, Kriście i Dance na rolkach, bo wiem (z wątku o muzyce), że lubicie śpiew Marii Callas. Ale wyślę temu, kto zechce i dodatkowo - bez pytania - Augustowi, Axsie i Aajce. Co jest w niespodziance? Rarytas!! )) Oryginalne nagranie „Nabucco” Verdiego z Marią Calles w roli Abigaile!!! Nagranie pochodzi z 1949 roku i to właśnie też wyraźnie słychać, bo technika nagrań oczywiście miała wówczas wiele do życzenia, a nagrano nie w studiu, tylko prosto w teatrze - na żywo!! Nie wiem, jaki macie sprzęt do odtwarzania muzyki z kompa, ale radzę nie puszczać tego przez głośniczki komputerowe. Ja mam komp podłączony przez bardzo dobrą wieżę i odtwarzam na dobrych głośnikach, lub słuchawkach. Wrażenie jest niezwykłe!! Spektakl nagrano w Teatro San Carlo Napoli w 1949 roku. Trwa 2 godz. i 7 min. Nagrane jest dokładnie wszystko, co działo się na scenie i na widowni, łącznie z bisem chóru niewolników i ze spontanicznymi reakcjami publiczności. Kiedy je sobie włączam, to w nocy. Siadam w fotelu, gaszę światła, zakładam słuchawki i znikam. Nie ma mnie. Wyobrażacie sobie??!! Maria miała wtedy 26 lat!! Tego roku wyszła pierwszy raz za mąż. Była szczęśliwa i pełna wiary w przyszłość!! A ja nie wiem, czy chcecie i jak Wam to przesłać!!! Eeech żizń, żizń!! )) Odpowiedz Link
regine Re: A któż mnie tu wzywa!! 12.02.07, 21:08 Ej, dziś przeczytałam o tej niespodziance. Nie mam pojęcia jak ją możesz przesłać i co to za niespodzianka. Łazisz po forum o tak dziwnych porach ) Możesz zgrać na CD i na prywatne adresy prześlesz. Oczywiście za zaliczeniem pocztowym. Co Ty na to Andrzeju ? Powodzenia życzę w W-wie. Nie daj się. Ale jak będzie mus, to się kładź w szpitalu. Nie wygłupiaj się, gorzej może już nie będzie, a jest coraz lepiej ) Pozdrawiam i powodzenia życzę. Mrozik trzyma w W-wie, gatki ciepłe ubierz i czapkę z nausznikami )) Odpowiedz Link
krista57 Re: A któż mnie tu wzywa!! 12.02.07, 21:31 Nabucco...to moja ukochana opera a Maria Callas..prawie miłością. Jak nigdy do tej pory będę oczekiwała Twojego powrotu! Niestety nie mozna tak wielkiej przesyłki przesłac mailem. Tylko tak jak pisze Renia.....wysyłka do nas za zaliczeniem pocztowym. Pozdrawiam. Odpowiedz Link
krista57 Re: A któż mnie tu wzywa!! 12.02.07, 21:42 Andrzeju jesli masz dostęp do jakiegos serwera ftp to przegraj tam i podeslij nam login i hasło na e-maila. Wg. mojego domowego informatyka jest to najszybszy sposob na rozsylanie tak duzych plikow. Prosze nie pytaj mnie o szczegoly. Informatyk zza plecow mowi, ze jesli nie wiesz o co chodzi to nie klopocz sie tym pomyslem. Odpowiedz Link
goskaa.l Re: A któż mnie tu wzywa!! 14.02.07, 11:28 Ja też się dołączam do prośby Kristy - jak Ona będzie miała, to i ja mogę mieć (od Niej) Odpowiedz Link
krista57 Re: A któż mnie tu wzywa!! 14.02.07, 15:11 Humorku ,Twoja poczta nie przyjmuje korespondencji. Zrób cos! Odpowiedz Link
natla Re: A któż mnie tu wzywa!! 14.02.07, 16:18 Duza walentynkowa buźka dla kolejnego zdechlaka. Odpowiedz Link
tofika Re: MY !my wzywałysmy:)))) 12.02.07, 21:42 Humorku, to super, ze odbywasz sobie takie nocne słuchania,jestes w domowym fotelu a jednoczesnie Twoje mysli wedruja daleko daleko ...scena tuz tuz, a na scenie --co tam sie dzieje... I teraz wiadomo co to za niespodzianka o wyslaniu takiego pakuneczku pojemnego ???, to poprostu nic nie wiem, PEWNIE ZNAJDZIE SIE JAKIS SPOSOB, po powrocie ze stolicy Zycze Ci wlasciwych metod i srodkow dla Twojej zdrowotnosci , mają się Tobą opiekowac i to mocno należycie, jakby co, powiedz ze poskarżysz koledze(Sagi), przyjdzie i wszystkich porozlicza jako miejscowy mieszkaniecpozdrawiam , na muzyczne udoskonalenia poczekam.. ile trzeba..paniatno Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
maladanka Re: Zdrowia i wracaj! 14.02.07, 10:49 img225.imageshack.us/img225/663/45ac0463e5b246a0c87e1cfmn5.gif macham taką różą bo nie zwiędnie czekamy na Twój powrót - wyremontuj się cudnie Odpowiedz Link
natla Re: A któż mnie tu wzywa!! 12.02.07, 21:31 Też nie czytałam. O co Ty w ogóle pytasz!!! Mam na obu dyskach wolnych 130 GB...to cheba wystarczy )Dawaj, moze sie nic nie rozleci ze szkrzynka na czele. Odpowiedz Link
czarny.humor Szykujcie miejsce w poczcie!! 20.02.07, 10:47 Dziś zacznę przesyłać obiecany prezent. Trochę to potrwa, bo po kawałeczku, ale pójdzie wszystko. Z Natlą nie będzie problemu, bo poślę na iej adres Gmailowy, ale pozostali muszą mieć albo dużo miejsca, albo na bieżąco kopiować na dysk i usuwać z poczty. Zacznę po południu, więc troche czasu jest jeszcze na porządki. Nara! )) Odpowiedz Link
takanietaka Re: Szykujcie miejsce w poczcie!! 20.02.07, 11:01 mozesz umiescic plik duzy pod tym linkiem ponizej,potem ! podasz link w liscie lub na forum i kazdy sobie weźmie..ja czekam z zaciekawieniem i niecierpliwie www.wyslijto.pl/ Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Szykujcie miejsce w poczcie!! 20.02.07, 11:12 Dobra Taktaka. )) Spróbuję, ale po piętnastej, bo teraz muszę juz lecieć do osobistego lekarza zdać relację z pobytu w Warszawie. Jak wrócę, będę bardziej aktywny. )) Odpowiedz Link
tofika Re: Szykujcie miejsce w poczcie!! 20.02.07, 11:17 Humorku, jestes , super! pedze ogolocic gazetowy,bys nie mial zwrotow Szczęście to nie tylko to, co los daje, ale i to, czego nie zabiera..." Odpowiedz Link
natla Re: Szykujcie miejsce w poczcie!! 20.02.07, 12:02 No! My też prosimy o relacje, nie tylko pan dr jest ważny. Odpowiedz Link
regine Re: Szykujcie miejsce w poczcie!! 20.02.07, 12:12 Witaj Andrzeju Gdy wrócisz od lekarza, zajrzyj na pocztę, podałam Ci mój nowy adres, cobyś nie miał problemów z wysyłaniem a ja z odbiorem przesyłki. Pozdrawiam No i właśnie też czekamy, na same dobre wiadomości, te od doktorów ) Odpowiedz Link
czarny.humor Zaczynamy! 20.02.07, 18:23 Będę Wam przesyłął wszystko po kolei, bo w "Wyślij to" jest ograniczenie wielkości plików i tak, czy owak nie przeszłaby całośc, a byłby kłopot z podzieleniem i później połączeniem. Na początek zdjęcia okładek albumu i spis treści oraz opis po włosku i angielsku. Jak się zmieści, to będzie tez uwertura, ale proszę Was - nie odtważajcie pojedyńczych utworów, tylko poczekajcie, aż będzie całość. Jak już pisałem, nagranie jest na żywo z teatru i na pewno nagrywane na jeden mikrofon, więc jakość dźwięku jest nieporównywalna z dzisiejszymi płytami. Ale to też stanowi o wielkiej wartości nagrania. Kiedy zaś się tego słucha w spokoju od początku do końca, to wierzcie mi - te mankamenty stają się zupełnie nieistotne. Można się zatopić w tej atmosferze wspaniałego widowiska, wczuć w tamte lata i niemal chciałoby się krzyczeć razem z tamtą publicznością. A swoja drogą - czy w dzisiejszych teatrach publiczność potrafi jeszcze reagować tak żywiołowo? )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Zaczynamy! 20.02.07, 18:47 Hej,Humorku,dawaj te utworki,chce sobie ''pokrzyczeć''fajnie,że znów jestes z nami a jak po wizycie u doktorów? Zapychaj nam skrzynki,zapychaj proszę Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Zaczynamy! 20.02.07, 19:03 Dzięki Delwo! Jak wiesz gazetowa poczta śle tylko do 10 adresatów, więc w tej turze już mi więcej adresów nie przyjmie. Przyślę Ci wszystko później, jak skończę pierwszą turę dobrze? A może któraś z dziewczyn mogłaby przesyłać Tobie i innym chętnym na bieżąco, to co ode mnie dostaje? - byłoby szybciej nie?! )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Zaczynamy! 20.02.07, 19:23 Niema sprawy Andrzeju,moge poczekać,mam dużo czasu,nie Ty to rzeczywiście któras z dziewczat mi prześle,dzieki i zdrówka zyczę Odpowiedz Link
regine Re: Zaczynamy! 20.02.07, 19:38 Humorku, ale proszę o informację kiedy i ile tych załączników będzie. Po prostu napisz, kiedy koniec. Dzięki, mam już 3 przesyłki Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Zaczynamy! 20.02.07, 19:50 Całość jest podzielona na 41 "utworów". Oczywiście kiedy będzie koniec, to ogłoszę to wszem i wobec. Reniu! Czy mogłabyś na bieżąco przesyłać te części Delwie i innym chętnym? )) Odpowiedz Link
krista57 Re:Buuuuuuuuuuuu 20.02.07, 22:52 Do mnie rowniez nic nie dotarło. Chcialam na poczcie gazetowej podac Ci moje bardziej pojemne skrzynki ale "wp" zwróciło mi liscik napisany do Ciebie. Odpowiedz Link
regine Re:Hura ! Mam już wszystko :)))) 20.02.07, 22:58 273MB !!!!! Jesteś Wielki Humorku !!!! Dzięki )W życiu tak wielkiej przesyłki nie odebrałam )) Już uciekam, jutro poodsyłam komu trzeba. Serdeczne dzięki za mrówczą pracę )) A jutro, bo cienko mi internet "przędzie". Rano biorę się do pracy, no i oczywiście do słuchania, słuchania, słuchania....) Odpowiedz Link
czarny.humor Re:Hura ! Mam już wszystko :)))) 20.02.07, 23:07 No to super!! Bardzo się cieszę, bo mam sygnały, że niektórzy nie dostali. Tym bardziej się cieszę, że przecież masz dziś drugą rocznicę forumowania!! )) Jeśli jutro będziesz wysyłać, to na liście są już Taktaka, Delwa, i Krista!! No i na pewno jeszcze ktoś będzie chciał się dopisać - trza wybadać, żeby nikt nie został na lodzie!! Życzę Ci Reniu wielu wzruszeń podczas spektaklu i opisz wrażenia. Szczególnie, czy przeszkadza Ci nie najlepsza jakość dźwięku! )) Odpowiedz Link
takanietaka nie ma problemu ,Brunecie 20.02.07, 23:20 Czarny,poczekam spokojnie ,w taaaakich sprawach jestem wielkoduszna... * nigdy nic nie wiadomo ** Odpowiedz Link
regine Re: nie ma problemu ,Brunecie 20.02.07, 23:32 Ok, opiszę i dziękuję za taki prezent, właśnie w taką rocznicę. Jesteś Wielki, a ja z prędkości i radości pomyliłam dane 237 MB, ma cała przesyłka. Jutro prześlę wszystkim. Nie ma problemu, żadnego. Naprawdę serdeczne dzięki, "Chór Niewolników" odsłuchany, wrażenie niesamowite)) Wielkie dzięki za taką przesyłkę i pracę, Andrzeju) Odpowiedz Link
czarny.humor Re:Buuuuuuuuuuuu 20.02.07, 23:00 Nic?? Absolutnie nic?? Ty byłaś na liście adresatów i powinno być wszystko w porząsiu!! Do mnie wszystkie przesyłki od innych osób dochodzą, a Twojej faktycznie nie mam żadnej (co mnie bardzo martwi) więc może coś z Twoją pocztą jest nawalone?? Trza zlepperować! Tfuj!! - psia krew - naprawić trza! Naprawić!! )) Odpowiedz Link
czarny.humor Zdrówko... pytacie o moje zdrowie? Nie warto!! 21.02.07, 17:41 Zdrowie? - nie ma o czym gadać! Bo jak gadać o czymś, czego nie ma? )) Nie mogę wrócić do sił. Lekarze szukają przyczyn, ale - prawdę mówiąc szukają na ślepo, bo wg wyników badań, powinno być znacznie lepiej niż jest. Pojawiają się tez nowe sprawy, których skutkiem jest jedynie powiększanie się garści przyjmowanych codziennie leków. )) W dodatku czuję, że coraz bardziej słabnie mi wzrok (chyba mam początki jaskry - też najprawdopodobniej od leków), więc kilkudniowe przerwy w pisaniu na forum, pewnie będą mi się zdrzały częściej. Ale co tam! )) Jestem pod baczną obserwacją, więc w razie czego, doktory natychmiast wyłapią moment, kiedy ... już będzie za późno. )) Hi, hi, hi!! Jejku!! Jaki ja jestem dowcipny! Nie??! )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zdrówko... pytacie o moje zdrowie? Nie warto! 21.02.07, 18:16 A masz już takie plamki jak patrzysz np. na ekran tv lub kompa? Podobno lampka dobrego koniaku przegania plamki i pole widzenia wraca , ale ja jeszcze próbować nie mogę , a jak tylko wyjdę z okresu nieużywalności butelkowej zaraz przetestuję i dam Ci znać ) Daj spokój , momenty to zostawmy młodym , nieraz czuję się taki stary ,że nawet laska w miniówie na odpowiednim programie nie jest w stanie nic zdziałać ) Ale dobrze ,że chociaż odzywasz się co i raz bo mógłbym pomyśleć ,że zadarłeś z kimś z PiSuaru)))))Pozdrówka - Sagi)) Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Zdrówko... pytacie o moje zdrowie? Nie warto! 21.02.07, 19:42 Mam. W lewym oku. Plama jest w kształcie przekręconego rombu o zaokrąglonych wierzchołkach i jest tak umiejscowiona, że kiedy patrzę np. na gadającą głowę w TV, to kierując wzrok na węzeł krawata, całkowicie znika twarz mówiącego. To ma też swoje dobre strony - np. podczas prezydenckiego orędzia do Narodu, albo poczas wywiadu z Edgarem. )) Nie wiem zatem, czy warto usuwać tę wadę. Lampka koniaku! Mmmm - lampka koniaku!! Marzenie!! Pewnie, że by pomogła!! )) Ale ja wyłącznie w Gawiarence piję, a tam koniak nie szkodzi wprawdzie, ale też na jaskrę nie pomoże. Etap alkoholowy w moim życiu zakończył się pótora roku temu - bezpowrotnie niestety. Zadzierać z PiSuarem staram się bardzo - np. w "Aktualnym komentarzu...", ale oni jakoś nie wykazują się polotem, żeby podjąć dyskusję. Na "durnia", na "kartofla" fantastycznie reagują"adekwatnymi krokami" (ulubiony zwrot w poprzedniej epoce - pamiętasz?), jak np. "małpo w czerwonym", ale jak juz trochę wyżej podnieść poprzeczkę, to są bezradni. Pewnie też dlatego na naszym forum raczej ich nie widać. Albo wchodzą, nic nie rozumieją, no i szybko "spieprzają dziady" - że użyję zwrotu z kaczo-prezydenckiej etykiety. I ja Cię pozdrawiam Sagi i życzę powrotu do stanu sprzed remotu. )) Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Zdrówko... pytacie o moje zdrowie? Nie warto! 21.02.07, 20:02 A widzisz bo z remontem tak bywa ,że już po tym tylko na złom trzeba wraczek odprowadzić) Teraz już właściwie mogę możemy pogadać jak prawdziwi renciści . Bez zadnej przewagi z jakiejkolwiek strony. Nie no ja jeszcze nie rezygnuję ze smaku alkoholu choć lekarze dali mi tyle ograniczeń ,że właściwie zastanawiam się , czy nie łatwiej było im napisać - - nie pić , nie palić (dokumentów też ze złości) , nie spoglądać na żonę ) Od tego zalecania to całkiem mi się zmieni poczucie estetyki i kto wie co ze mnie za miesiąc wykiełkuje . Tym bardziej ,że nasze forumowiczki gdzieś w swoich gawrach się pozaszywały i tylko od czasu do czasu wychylają się ,żeby dać głos . A ja jak prawdziwy rencista oczka mrużę już o dziewiatej i wspomagam się środkami dopingującymi do zamknięcia oczu . )) No a teraz to już cię żegnam bo cały urok wiecczoru przede mną w postaci perełek życiodajnych lekarstw , środków znieczulających i manometrów brzęczących nieustannie . Tośmy pogadali jak prawdziwe dziadki))) A teraz Ci życzę uroczego snu w objęciach pomocnic Morfeusza rozdających marzenia senne , no nie będę Cię pchał w ramiona faceta, mimo że to specjalista . ))) Dobranocki )) Odpowiedz Link
graga211 Re: Zdrówko... pytacie o moje zdrowie? Nie warto! 26.02.07, 12:51 Jeśli nie warto o zdrowie, to może warto o foto safari? Czy pstrykasz cos? A może poniższy link zainspiruje? fotoforum.gazeta.pl/72,2,881,57949205,57949205,0,2.html?v=2 Czy u Ciebie jest zima, czy takie "beleco" jak u mnie? Trzymaj się i nie daj się! Pozdro, Graga. Odpowiedz Link
czarny.humor Zdjęcia Grażko pstrykam gdzie tylko mogę. :))) 26.02.07, 13:56 Nie zostawiam aparatu w domu. Nigdy! Problem w tym, że mało wychodzę. Dlatego zdjęcia które robię, sa bardziej osobiste i raczej nie do pokazywania szerzej. Setki zdjęć juz zrobiłem, wykasowałem, część mam zrobionych na papierze i naprawdę wciąga mnie ten "sport". )) Odpowiedz Link
czarny.humor A zim u mnie jeszcze bardziej bele jaka... 26.02.07, 13:58 ... niż u Ciebie. Śnieg leżał dwa i pół dnia. Teraz już nawet na skarpach go nie widać. )) Odpowiedz Link
graga211 Re: A zim u mnie jeszcze bardziej bele jaka... 26.02.07, 15:54 Bardzo cieszę się, że masz coś, co odciąga twoje myśli od choróbska i niedomagań. To dobrze. Bardzo dobrze. Gr. Odpowiedz Link
czarny.humor Nie jest mi dobrze z tą dzisiejszą awanturą. 01.03.07, 21:37 Niezależnie od racji - mojej, czy nie mojej, nie powinienem tak reagować. Przepraszam Ewę. Przepraszam wszystkich, którzy zostali w tę kłótnię wplątani, lub byli jej mimowolnymi świadkami. Znikam. Odpowiedz Link
natla Zdejmuj tę czapkę niewidkę........... 02.03.07, 18:27 ......i przychodź na imieniny Delwy, bo nie uchodzi! Nic się przecież nie stało. Temat ciężki, pogoda tyż, a Wy łoba ludzie na poziomie.......toż to betka. W takim towarzystwie przegadywanka zawsze może się zdarzyć! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Zdejmuj tę czapkę niewidkę........... 02.03.07, 19:41 Dokładnie Humorku,zdejmij czapke niewidkę i nie znikaj bo bedę płakać buuuuuuuu,lubisz jak kobiety płaczą? Odpowiedz Link
krista57 Re: Zdejmuj tę czapkę niewidkę........... 02.03.07, 20:06 Andrzeju ..jestem nieswiadoma Waszej kłotni na słowa. Juz kiedys pisałam,ze staram sie nie tykac trudnych tematów.Wcale to nie znaczy,ze nie mam swojego zdania w każdej poruszanej sprawie. Nie potrafiE dyskutowac tak,żeby nie obrażać innych. Widocznie jestem intelektualnym "leniwcem". Wracaj do Gawiarenki i zatańcz z Helenką i ze mną.Proszę)) Odpowiedz Link
czarny.humor Spoooko! Ja nie miałem zamiaru zniknąć na amen! :) 02.03.07, 22:53 Tylko musiałem trochę rany sumienia wylizać. )) Odpowiedz Link
natla Spoooko! Ja nie miałem zamiaru zniknąć na ame 29.11.08, 09:41 Czy to jeszcze aktualne Humorku? Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Zdejmuj tę czapkę niewidkę........... 02.03.07, 22:56 Dziękuje Ci bardzo kochany Humorku!! Chcę,żebyś był z nami zawsze i wszedzie,coklwiek bedzie tu ''pisane'' kochany bądz sobą,takiego Cie lubię i cenie. Dziękuje za życzenia) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Zdejmuj tę czapkę niewidkę........... 11.03.07, 21:29 Humorku,napisz mi prosze czy dostajesz odemnie przesyłki? Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Zdejmuj tę czapkę niewidkę........... 11.03.07, 22:18 Nie Helenko. Nic od Ciebie nie mam w poczcie. Otrzymuję bardzo wiele przesyłek i wszystkie przeglądam, niektóre zachowuję, ale od Ciebie nie mam nic! Ale - dziwna sprawa - ostatnią przesyłkę odebrałem 08.03.2007. )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Zdejmuj tę czapkę niewidkę........... 11.03.07, 23:01 Jasny gwint!! to gdzie idą te przesyłki? nic mi nie wraca,czekaj!! Ty masz kropkę w srodeczku tak? (głupio brzmi)hi..hi..hi.. czarny.humor itd ... Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Zdejmuj tę czapkę niewidkę........... 11.03.07, 23:19 Tak jest! W samym środeczku mam kropkę. )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Zdejmuj tę czapkę niewidkę........... 11.03.07, 23:43 Dzięki,wszystko jasne,nie zakropkowałam Ciebie,o żesz!!!skleroza ze mnie,poprawię siem)) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny Humorze:)) 13.03.07, 16:41 Bardzo sie cieszę Humorku,teraz to sobie Ciebie ''zakropkowałam''skleroza jedna ze mnie))) Pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Czarny Humorze:)) 26.03.07, 20:13 Dostajesz odemnie przesyłki? napisałam do Ciebie i pytałam o to i...cisza,kurtka na wacie co jest?wysłałam Ci z mojej nowej skrzynki(gogli) i nie tylko i nie wiem czy docieraja do Ciebie,daj cynka co? )) Odpowiedz Link
czarny.humor Widziałas odpowiedź na swoim wątku osobistym? 26.03.07, 20:35 Tu jest: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=48695750&a=58925905 )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Widziałas odpowiedź na swoim wątku osobistym? 26.03.07, 20:39 Tera widze)) Dzieki Humorku,widziałam juz wczesniej,potem znowu zapchałam Ci skrzynke i chciałam tylko wiedziec czy dostajesz moje przesyłki,juz nie bedę ''natrętna'' Buziaki)) Odpowiedz Link
czarny.humor Spoooko!! :))) 26.03.07, 20:48 Nie jesteś wcale natrętna, tylko miła! A to lubię! )) I nie masz szans na zapełnienie mojej skrzynki, bo przeglądam i czyszczę regularnie - raz na miesiąc. )) Dostaję zresztą tych przesyłek mnóstwo, także z innych stron i za wszystkie serdecznie dziękuję teraz, bo indywidualnie robię to rzadko. Wszystkie staram się przeglądać, ale wtedy, siłą rzeczy moja aktywność na forum musi spadać. )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Spoooko!! :))) 26.03.07, 21:33 Dzięki za miłe słowa,dobry człowieku))) Bedę Ci zapychac ''kszynke''z wielką przyjemnoscia Humorku kochany Odpowiedz Link
del.wa.57 Czarny Humorze:))) 02.05.07, 20:45 Gdzie jesteś????? Czy Ty juz nas nie lubisz? Odezwij się chociaż słowo,proszę. Odpowiedz Link
e-baba Re: Czarny Humorze:))) 05.05.07, 22:08 Czarny, wracaj do nas natychmiast, albo jeszcze szybciej, bo bez Ciebie nie mamy Humoru. Myślisz, że mało mamy zmartwień, żebyśmy jeszcze o Ciebie musieli się martwić? Odezwij się, proszę. Odpowiedz Link
maladanka Re: Czarny Humorze:))) 05.05.07, 23:03 no właśnie, co jest? Czekamy bardzo na Ciebie - jak zawsze Odpowiedz Link
dankarol Re: Czarny Humorze:))) 05.05.07, 23:12 Może głośniej krzykniemy to nas usłyszysz Odpowiedz Link
regine Re: Czarny Humorze:))) 05.05.07, 23:20 Humorku !!!! Co z Tobą ? Odezwij się ! Wołamy Cię !! Słyszysz, jak się tu wydzieramy ))? Jak się masz ? Odpowiedz Link
natla No dorwę Cię w końcu, dorwę i wióry będą leciały.. 05.05.07, 23:55 Serca nie masz? Idę sprawdzić Twoją obecność na blogu. Odpowiedz Link
graga211 Humorku Kochany 06.05.07, 01:34 niczego juz nie kumam z tych tak pieknie otwierajacych sie linkow, ale mimo wszystko klikam do Ciebie w nadziei uzyskania odzewu, bo jako stak dziwnie zamilkłeś. Co i jak u Ciebie? Odpowiedz Link
czarny.humor Jak tak Natelko, to się ujawnię. :))) 15.05.07, 16:44 Nie odważyłem się wcześniej, bo wiem, że nowego klęcznika w gabinecie nadal nie posiadasz, a bałem się, że jak mnie dorwiesz, to wióry ze mnie polecą jak nie przyjmę postawy pełnego poddania - na klęczkach. )) A co znalazłas na blogu? Pytam, bo byłem tam dzień przed Tobą i nawet chciałem coś napisać, ale mnie zablokowali. )) Kiedyś na początku poszczypałem tam paru dziennikarzy i widocznie im się to bardzo nie podobało. Wolą klakierów i im nic nie blokują. Dzięki Wam dziewczyny za to przypominanie o powrocie na forum. To przemiłe i przesympatyczne! I ja o Was cały czas pamiętam i czasem podczytuję forum, choć ostatnio rzadko miałem siłę pisać. )) Odpowiedz Link
del.wa.57 Humorku kochany:)) 03.06.07, 19:01 Dziękuję Ci bardzo za sliczny wierszyk i troskę))) Zajrzyj do ''kszynki'' zobacz,nie utopiłam się,odetchnij wreszcie spokonie hihihihihihi. Pozdrówka przesyłam Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Humorku kochany:)) 03.06.07, 20:37 Kochany Humorku,rybki to lubie jesć,nie mamy pasji wędkowania,graliśmy w tenisa,grylowaliśmy a do wody daleko nie wchodziłam,boje sie wody a ratownika nie było,chyba miał wychodne)) Dziękuję Ci za nowy salonik Humorku. Odpowiedz Link
graga211 Jesteś jednorazowy i niepowtarzalny! 22.06.07, 12:12 Gdy w wątku Małej przeczytałam tytuł Twojego postu: • Wróciłaś?! Na stałe?? )) czarny.humor 21.06.07, 21:10 + odpowiedz to ze śmiechu mało z krzesła nie spadłam. Tylko Ty tak potrafisz. Wybacz (wszyscy wybaczcie), ale musiałam to napisać, inaczej chyba nie przestałabym się chichrać. Odpowiedz Link
natla Re: Jesteś jednorazowy i niepowtarzalny! 22.06.07, 13:04 Ja też wczoraj ryknęłam w tym samym momencie ) Czarny, Masz świetny materiał na wesłoy komentarz.....hitlerowcy zmniejszyli nasze pogłowie, więc teraz mamy trudnośći w UE, Kalata negocjuje, Romcio, a koniec roku itd. Swoją drogą, tylu antytalentów dyplomacji w jednym miejscu, chyba nigdzie nie ma na świecie....nie wspomnę o rozwoju umysłowym. Odpowiedz Link
natla Re: Jesteś jednorazowy i niepowtarzalny! 22.06.07, 15:24 A jak się nie opamiętają, to RB* ich może załatwić * Rzeczpospolita Babska Odpowiedz Link
czarny.humor Re: Jesteś jednorazowy i niepowtarzalny! 22.06.07, 18:54 Dziewczyny! Kocham Was!! Reakcje Wasze są trafne i baaaardzo pożądane! )) I same te reakcje bardziej mnie komplementują, niż jakiekolwiek słowa. Natlo Też mi się otworzyła klapka pod działaniem tak silnych bodźców )) i pewnie coś spróbuję skrobnąć, ale dziś napisałem do TVN24 tekst, który zaraz wkleję na "Komentarz...". Tak na marginesie obecnych WIELKICH wydarzeń, piszę o sprawie, która wg mnie, wcale nie jest mniej ważna. )) Odpowiedz Link
natla Re: Jesteś jednorazowy i niepowtarzalny! 23.06.07, 00:30 Humorku, bardzo bliska mi osoba zadała pytanie: "gdyby dziś były wybory, to na kogo byś głosowała".....no i wywiązała się dyskusja. Efekty nie są ważne, bo doszłyśmy do tego, że nie ma na kogo ( na ja tam mam, bo uważam, że muszę głosować ), gdyż koalicjanci beeee, to jasne, PO za leniwa i właściwie bez programu, a Tusk mało wyrazisty, lewica się niedawno skompromitowała, a jej lider też ciągle jeszcze nieprzekonywujący, ale .... no właśnie.....czy lewicę i rosyjsko polskich komunistów z lat 40-tych i wczesnych 50-tych można porównywać z dzisiejszą? Czy te obrzydliwe morderstwa, katorgi należy "przelewać" na dzisiejszych lewicowców? To był główny argument przeciw, osoby z którą rozmawaiłam. A dziś przy "chlapnięciu" prezydenta na temat strat w czasie wojny, doszłam do wniosku, że takie właśnie jest jego myślenie. Cały naród niemiecki jest odpowiedzialny po 70 latach za faszyzm. Dla mnie takie myślenie jest nie do przyjęcia. Czy się mylę? Odpowiedz Link
maladanka Re: Jest taki kraj... 25.06.07, 00:43 gdzie nie ma ani premiera, ani prezydenta,ani dworu obydwóch, a w tym kraju jakoś wszystko hula. Humorku,życzę Ci choćby kilkudniowego pobytu w tym kraju,dobranoc Odpowiedz Link
maladanka Re: heeeeelo!!! 05.09.07, 11:42 Ojojoj! Absencja Twoja się wydłuża i wzbudza niepokój! Absolutnie! Dasz znak co i jak? )) Odpowiedz Link
tofika Re: heeeeelo!!! 06.09.07, 20:42 Humorku, gdzie sie podziewasz? buuuuuuuuuuu, juz wszyscy panowie? cha nas zostawic? przeciez na Tobie Humorku polegamy jak na Zawiszy-- buknij do nas slowko... Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: heeeeelo!!! 06.09.07, 21:35 Znowu się objasz co? Można mieć urlop,ale jak długo he? ))))))))))))))) Odpowiedz Link
maladanka Re: Dzięęęęęękuuuuuujęęęęęęę! 12.09.07, 16:10 Wiedziałam,że mi pomożesz,po prostu wiedziałam! Tak podskakuję z radości img120.imageshack.us/my.php?image=50cfe1d4e2a75f14103a9c7wd8.gif I nie mogłam się doczekać kiedy na forum wrócisz ))) A może chociaż szaliczek mogłabym wydziergać w podzięce? Odpowiedz Link
czarny.humor O rany dziewczyny! 12.09.07, 20:55 Dzięki za pamięć i ten niepokój! Jesteście kochane. )) Bardzo się cieszę Maleństwo, że mogłem Ci pomóc. Na przyszłośc oczywiście każdą piosenkę, którą będę mógł - zdobędę dla Ciebie. A na dodatek - właśnie na dniach minęły mi dwa latka od przeszczepu! )) Fajnie jest nie? )) Odpowiedz Link
natla I Ty taką rocznicę.......... 12.09.07, 21:04 .........obchodzisz "o suchym pysku"? No cóż za upadek obyczjaów! Lece do Gawiarenki wypić Twoje zdrowie......albo lepiej w Twoich pieleszach..........aby Ci się "lokator" nie biesił.....e tam, juz sie zadomowił! Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: I Ty taką rocznicę.......... 13.09.07, 16:19 Czarny!!!! nie przjdzie Ci to sucho,o nie!!Wieczorkiem rozpalam pod kominkiem,ustawiam szkło i czekamy na dobrą..... lekturke do poduszki) Odpowiedz Link
tofika Re: HUMORKU:) 16.10.07, 15:42 ja wiem i TY wiesz........ real ma najwieksze znaczenie.. wiec jest ok, stalo ,jak mialo oddluzszego czasu mi zapowiadanegostac.. nie na darmo ..pewna osobka z forum , napisala..lecz sie na glowe... ja nie musze i jej nie zycze! Forum,jest. jet .. tylko jak sobie upatrza... tu na forum-imitacje przeciwnika.. to jestem NIKIM.. wystarczy kilka skumflowanych osob.. i przegralam!3maj HUMORKU, szczsliwa jestem ze pjawiles,,bo wolalam Ciebie ..w TADAMMMMM pa powodzonka! Odpowiedz Link
tofika Re: HUMORKU:) 19.10.07, 15:36 Czarnosci humorzaste,,, ))))))) occ zagramy tu? moze ty moze ja przenosny potwornie potrzebuje, bo na dzialce w altance w ciszy lesnej bym pisala... www.emetro.pl/emetro/1,85616,4572747.html Odpowiedz Link
tofika Re: HUMORKU:) 23.10.07, 12:13 Andrzej, wysylam ci z poczty wp.. pewien wykres... moze "to" miales? ale zobacz co to? za duzo badan..trwa jeszcze i dlatego szpital mnie nie zamknal jeszcze wiec klikam.. spacerujesz, a gdzie zdjecia? jak ja kupie cyfrowego,,uaa,,bedzie,,jeszcze troszke "dostawania" siena eter wirtualny cI zycze Odpowiedz Link
marinka52 Re: HUMORKU:) 26.10.07, 22:33 HUmorku, Tobie szczegolne skladam podziekowania, napisales ma tym forum madre do nnie slowa, nie pokonamy tych..ktorzy zapragneli mnie skonczyc.. truja w pisach,az szkoda slow.. i Radosci Zyce nawet tym ktorym tak bardzo zaszokodzilam i tymktore mnie na forum od nalogowcoe juz nazwali,, ja im zycze,zeby nikt im takiej rzeczu w zyciu nie powiedzial.. haniene to okreslenie, moze czasem napisze do ciebie? moze? jesli operacje przetrwam.. a jesli nie to tam gdzies.... zapewne sapotakamy kiedys... tam gdzies i pogadamy .. o wszystkim.. ZDROW BADZ, nie daj nigdy wciagnac w dyskusje.. znami czytalam wszystkie Twoje rozmowy tu na forum.. trzymaj sie dla dzieci i zoneczki..i ludzi o dobrym sercu bys zawze mial jak najwiecej..tofika Odpowiedz Link
inka-1 Re: HUMORKU:)jestem oczarowana Twymi watkami 28.10.07, 18:00 politycznymi,komentarzami...czy zabrales juz glos w temzcie ,,Dorn;stworzmy koalicje konstytucyjna z PO" jesli tak to mnie nakieruj Odpowiedz Link
natla HUMORKU:) N I E jestem oczarowana Twymi wątkami 23.11.07, 23:48 .....bo nowych nie ma ( Czemu na tak długo nas porzuciłeś? Widzisz? Piszę ugodowo jak Tusk.... Odpowiedz Link
czarny.humor HUMORKU:) "!!!" jestem oczarowana Twymi wątk 24.11.07, 18:26 O nie Natlo!! Musiałem!! Musiałem Ci to "NIE" usunąć z tytułu, bo nie miałaś na pewno pozwolenia Inki na zmianę i zepsucie tak trafnego i wyważonego osądu mego pisarstwa!! No! Inko! Gdybym był jakimś zarozumialcem, to wykrzyknął bym w reakcji na Twój post: - To oczywiste i normalne!! Ale, że jestem tylko skromnym rymokletą, szepnę tylko: - Wcale Ci się nie dziwię! )) Dzięki! Ale wpisy Tofiki mocno mnie zaniepokoiły!! Co jest?! Jakiś kataklizm tu przeszedł, czy cóś?? )) Odpowiedz Link
natla Re: HUMORKU:) "!!!" jestem oczarowana Twymi wątk 24.11.07, 21:46 Ja wiedziałam, ze to NIE Cie ściagnie )) Tofika niestety przechodzi kryzys, ma spore kłopoty ze zdrowiem. Aktualnie jest w szpitalu na badaniach.....podobno od środy. Odpowiedz Link
sagittarius954 Re:Chciałoby sie napisać :) 30.11.07, 10:05 Czarny chciałoby się rzec Mordo Ty moja )a jednak obaj już nie popijemy tak byśmy następnego dnia mieli się leczyć Przyjmij w dniu imienin życzenia przede wszystkim zdrowia , żebyś jeszcze długo mógł fraszki i komentarze polityczne pisać , zasobnego portfelika , i żebyś tryskał tym swoim Humorem nawet czarnym , też go lubię . Powodzenia Czarny ) Odpowiedz Link
maladanka Dogadaj się z wróżką :) 30.11.07, 12:16 img144.imageshack.us/my.php?image=andrzejowiwg9.jpg powiedz jej co i jak...i niech się spełnia to co mozliwe i radość przynosi. Zdrowia,zdrowia,zdrowia - Maładanka dygając życzy )) A toast wzniosę ok.17.oo - gdy już za stołem zasiądę! Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki Maleństwo za zdjęcie i życzenia. :))) 30.11.07, 12:36 Ta świetkista kulka, to nic. Ale jakie Ty masz piękne włosy!!! I tylko jeden siwy zauważyłem. )) )) Odpowiedz Link
fleur1 Andrzejkowe życzenia 30.11.07, 14:38 Życzę udanego dnia imienin, szczęścia, zdrowia, spełniających się marzeń. img406.imageshack.us/img406/8294/kwiatyimieninowedlaandrfu9.jpg Jak nie wejdzie to wejdź tu: tiny.pl/jkx6 Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki Sagi! 30.11.07, 12:30 W realu, to ja jestem absolutny absolwent, absorbent, abstrahent, czy jakoś tak - i tu masz rację kac mi niegroźny. Ale w Gawiarence, to się mogę ululać do upadu. Dzięki za życzenia. )) Odpowiedz Link
waleria-1 Re: Czarny Humor - część 2 -ga 30.11.07, 14:51 Życzę Ci, aby spełniło Ci sie wszystko to, czego sam sobie życzysz ;- ) Odpowiedz Link
dankarol Czarny Humor solenizant 30.11.07, 17:02 Zdrowia, zdrowia, zdrowia i weny twórczej.No może jeszcze wygranej w totka. )) Odpowiedz Link
baremi Re: Czarny Humor - część 2 -ga 30.11.07, 17:42 I ode mnie Humorze-Andrzeju - przede wszystkim zdrowia, a potem wielu dobrych zdarzeń. Odpowiedz Link
ovaka Re: Czarny Humor - część 2 -ga 30.11.07, 18:23 a to część pierwsza zyczeń dla Czarnego Wszystkiego - tzn.: ... dobrego zdrowia, szczęścia w życiu osobistym, domku z ogrodem i basenem, eleganckiej limuzyny, samych zwycięstw, spełnienia marzeń, miłych niespodzianek losu, grona prawdziwych przyjaciół, niewyczerpanych pokładów energii, uśmiechu na co dzień, drogi usłanej różami, satysfakcji z twórczości własnej, genialnych pomysłów, niskich podatków, słodkiego życia....cdn Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki Wam dziewczyny! Serdeczne dzięki! :))) 30.11.07, 19:05 Fleur. )) Dzięki! Oba kwiatki mi się otworzyły. Nie zwracam żadnego - mam podwójnie! )) Walerio. )) Super życzenia! Jak mi się ma spełnić wszystko, czego sam sobie życzę, to paru polityków, powinno już myśleć o emigracji. )) Danuśko na rolkach. )) Zdrówko bardzo potrzebne - to fakt, ale byłbym skłonny zamienić jednak kolejność i zacząć od tego totka! )) Basiu. )) Dzięki i żeby sprecyzować, to w Twoim katalogu dobrych zdarzeń mieści się chyba totolotek, nie?! Chyba w końcu wyślę kupon, bo tyle tych życzeń, że jak tego nie zrobię, to mi się wygrana zmarnuje! )) Taktaka. )) Nie mogę się już doczekać ciągu dalszego. Nie chcę - Boże broń - nic sugerować, ale tak może jeszcze bym na szybko mógł: - odbyć lot balonem, - zbudować zamek z piasku na plaży w Mielnie, - spróbować marmoladę z pączka w kawiarni u Bliklego (tylko marmoladę, pączka zostawić i wyjść), - zasuszyć jeden z tych kwiatków, które dostałem tu od Fleur i ewentualnie - dostać 10 deko kanoldów. No i jakbyś tak mogła nie zapomnieć o totolotku, co?? )) Odpowiedz Link
ovaka ciąg dalszy... 30.11.07, 23:49 wedle życzenia ...., świeżości spojrzenia, głównej wygranej na loterii, pozytywnej aury, pogody ducha, pomyślnych wiatrów, gorącej miłości, wygodnych butów, cudownych wakacji, szczęścia, pociechy z dzieci i wnuków, punktualnych pociągów, świętego spokoju, jachtu, żadnych trosk, powodzenia u płci przeciwnej, wysokich lotów, rześkich poranków, pomyślności, trafnych decyzji, intuicji w interesach, prezentów od losu, dużego łóżka, pękatego portfela, szerokiej drogi, miłego szefa, jasności umysłu, niebanalnych wyzwań, miłych snów, pewności siebie, wielkiej fortuny, licznych uśmiechów, bogatego wujka, błyskotliwych ripost, romantycznych wieczorów, udanych łowów, pasjonującej pracy, szansy na sukces, dużo słodyczy, pozycji lidera, szampańskiej zabawy, mocnego dachu nad głową, samych pozytywnych wibracji, pełni życia, wielu niezapomnianych chwil, dużo słońca, olimpijskiej kondycji, pomyślności, jak najmniej zmartwień, wyjścia z każdej sytuacji, .........................cdn.. Odpowiedz Link
natla Ovaka, bo oberwiesz...... 30.11.07, 23:53 .....zazdrość mnie zżera......mnie to "tylko" torta w kaształcie laptopa upiekłaś....aleś podpadła....nawet Ci nie pomoże ta tortowa myszka luzem! ........ Odpowiedz Link
dankarol Re: Czarny Humor - część 2 -ga 30.11.07, 21:57 Humorku Tofika bardzo serdecznie Cię pozdrawia i przesyła Ci najlepsze życzenia. Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki Danutko! 30.11.07, 22:28 Jeśli masz jeszcze z nią kontakt, to pozdrów ją także ode mnie. Niech wraca do zdrówka. )) Odpowiedz Link
kasia573 Re: Czarny Humor - część 2 -ga 01.12.07, 02:03 W szampańskim nastroju po udziale w imprezce na cześć imiennika Twego życzę Ci zdrowia, radości, powodów do uśmiechu i spełnienia marzeń. Odpowiedz Link
e-baba Re: Czarny Humor - Solenizant! 01.12.07, 09:18 Humorze, niech Cię humor nigdy nie opuszcza, nawet jeśli jest czarny. I zachowania dobrego wzroku, abyś tak jak do tej pory, tak wyraźnie widział te absurdy wokół i sprawnego dalej pióra/klawiatury oraz chęci w ich używaniu dla wielkiej radości naszej. I jeszcze życzenia prozaiczne, ale nie mniej ważne - zdrowia i dostatku Ci życzę oraz wszelkich uciech, jakie takie dary losu z sobą niosą. Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki Kasiu, dzięki Babeczko 01.12.07, 10:06 Kasiu. )) Dzięki za życzenia. Rany. Jak Ci się udało wypatrzeć te wszystkie klawisze na klawiaturze w środku nocy po imprezie?! )) Babeczko.)) Chyba nie grozi mi jeszcze, że mnie humor porzuci. Natla po przeczytaniu mojego wczorajszego antyerotyka (na wątku dla nieśmiałych), stwierdziła, że jeszcze wena przy mnie została. )) )) Odpowiedz Link
natla Re: Dzięki Kasiu, dzięki Babeczko 01.12.07, 11:26 No przecież musiała zostać, bo takie były życzenia, a nasze się spełniają Odpowiedz Link
natla Przenosiny ;) 01.12.07, 11:30 ZDROWIA CZARNY.HUMORZE, przede wszystkim ZDROWIA, by nie opuściła Cię wena i mądrość sowia…….a po prezent kliknij sobie sam ) _____________________________________________________________ Myślisz, że możesz wszystko? Trzaśnij obrotowymi drzwiami!! Odpowiedz Link
regine Re: Imieninowo Czarny Humorze :) 01.12.07, 20:19 Ci Życzę: - Uważnych oczu, które dostrzegą sprawy życia codziennego, - Takch uszu, które wyłowią wszelkie przemilczenia, - Takich rąk, które będą zawsze chętne do pomocy, - Mądrych słow wypowiedzianych we właściwym momencie, - Kochającego serca, któremu pozwolisz poprowadzić Cię przez życie. Oczy Twe dostrzegają wiele, uszy słyszą też dobrze, ręce też skore są do pomocy, słowa mądre wypowiadasz też we właściwych momentach, masz również serce, któremu pozwalasz aby Cię prowadziło... Zdrowia więc Andrzeju Ci życzę i grosza, bo tego nigdy za wiele. Wszystkiego Najlepszego ! Odpowiedz Link
inka-1 Re: Imieninowo Czarny Humorze :)-pozwol 01.12.07, 20:37 ze przylacze sie do zyczen ,aby sie nie powtarzac to ja wszystkiego czego tu juz dzis Tobie zyczono zycze...czli pod wszystkimi zyczeniami szczerymi sie podpisuje i usciski przesylam imieninowe ,,wirtualne" 100 lat 100lat bezglosnie spiewam (bom struny glosowe nadwyrezyla) ' Odpowiedz Link
czarny.humor Dzięki Reniu, dzięki Inko. 02.12.07, 10:01 Reniu. )) Dzięki za tak miły wpis. Jesteś bardzo dla mnie łaskawa, że nie piszesz o moich wadach. I przyda się zdrówko, przyda. )) Inko. )) Oszczędzaj gardziołko, oszczędzaj! Podoba mi się to wirtualne sto lat! Obiecuję - nawet po "ześciu", będę jeszcze słał na forum moje komentarze z zaświatów. )) )) Odpowiedz Link
fleur1 Nie ma Twojego wpisu z wczoraj w wątku padalcowej, 08.01.08, 14:59 dostałam dzisiaj wiadomość rano, że cały jej wątek zniknął. Nie rozumiem Czarny.humorze co się stało, jak można skasować cały wątek, co to oznacza? Czy może nasze też znikną, czy ktoś prowadzi tu na otwartym forum otwartą wojnę z osobami mądrymi, inteligentnymi i dobrymi? Bardzo żałuję, że tak się dzieje, mam dla Ciebie dużo szacunku i jeżeli mogłabym wiedzieć gdzie mogę czytać to, co piszesz to chętnie tam będę zaglądała. Życzę Tobie dużo sił, bądź zdrów Kolego z forum. Odpowiedz Link
marii51 humorkuuuuuuuuu:) 20.10.08, 23:11 tu tofcia czytam twoj salon- a nie komentuje Odpowiedz Link
czarny.humor Witaj Tofiko!! :)))) 20.10.08, 23:44 I ja się cieszę, że Cię widzę w zdrowiu i z humorem! : ))) Witaj!! Co się stało z Twoim starym nickiem? : ))) Odpowiedz Link
marii51 Re: Witaj HUMORKU:) 22.10.08, 10:47 wyjątkowo-na @ wysł-parę słówek.. a teraz? mam pytanko--kiedy wrocisz do klikania choćby np tak forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=73174237&a=73270580 Odpowiedz Link
marii51 Re: Witaj HUMORKU:) 29.11.08, 09:43 TU ROCZEK--BYL forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=23923&w=31810831&a=50203938 Odpowiedz Link
marii51 Re: Witaj Tofiko!! :)))) 29.11.08, 09:45 NIC SIE NIE STALO.. Z MOIM NICKIEM TOFIKA= MARII51 Odpowiedz Link
natla Twoje imieniny :) 30.11.08, 09:26 Żebyś Humorku zdrowy był, choć na chwilę real rzucił i.... ..........do nas powrocił! Odpowiedz Link
marii51 Re: Twoje imieniny :) 30.11.08, 10:15 humorku-o tak tak--jak natluś tak i ja dlaczego? nie wierzysz nam ,że tęsknimy --badż słowkiem chociaż Odpowiedz Link
marii51 Re: Twoje imieniny :) 30.11.08, 10:51 www.winiary.pl/dla_ciebie_pocztowki_podglad.aspx?item=09-pocztowka-big.jpg&type=img Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Twoje imieniny :) 30.11.08, 13:55 Humorku kochany! zyczę Ci zdrowia,spokoju,pogody ducha i samych szczęsliwych dni w życiu! Odpowiedz Link
regine Re: Twoje imieniny :) 30.11.08, 14:06 W dniu imienin, życzę Ci wszystkiego najlepszego, czarny.humorze ! Zdrowia przede wszystkim. Reszta jakoś sama z czasem się ułoży... ____________________________________________________ ~~~Dowodem odwagi nie jest umrzeć, lecz żyć ~~~~ Vittorio Alferi Odpowiedz Link