tofika 29.09.07, 23:12 wiadomosc ...kilka minutek temu dotarla ..swiezutka "Wojciech/ vogino55/ mozesz zkopiować Pozdrawiam CAŁE FORUM WOJCIECH" wroci Wojciech wroci.. , bedzie z nami Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
del.wa.57 Re: Od Wojciecha...:) 30.09.07, 15:08 A to bardzo miła wiadomosc,czas najwyzszy,dość leniuchowania i obijania się Wojtek))) Trzeba zaopatrzenie zrobić na zimę,drewutnia pusta a zima ma być ciężka i długa,indianie chrust zbierają)) Odpowiedz Link
dankarol Re: Od Wojciecha...:) 03.10.07, 10:57 Hej hej ja tez pozdrawiam, ale wracaj szybko, bo drewutnia pusta, bez zapasów całe forum jakieś senne. Odpowiedz Link
marinka52 Re: Od Wojciecha...:) 03.10.07, 11:06 dzis bylam w drewutni,, Wojciech, malo zapasow drewienek.. troszke rabnelam klockow, ale za malo mam sil ,czy checi? wiec do forum wracaj.. ratuj nas... Sagi zapracowal (zakomputeryzowal .. nowosci nam wpisuje bbb potrzebne --co i jak rozgryzc z Windosuem Humorek --wciaz nowa szata mu nie pozwala wchodzic na forum.. a czytaneczki bez kartek.. w drewutni Odpowiedz Link
malwina52 Re: Od Wojciecha...:) 03.10.07, 11:13 milo ze nie zapomnial machamy mu lapkami Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Od Wojciecha...:) 03.10.07, 17:36 Wróci,wróci nasz Wojtuś,dajmy czas dla naszego zaoparzeniowca drewutni nie zostaniemy bez''opału''na zimę))) Odpowiedz Link
regine Re: Od Wojciecha...:) 05.10.07, 20:15 Też cieszę sie, że wszystko w porzadu i nasz budochlaniec(jak się sam nazwał) zjawi się na późnojesienne i zimowe wieczory. Pewnie roboty ma chłopak huk... Trzymaj się WOJTKU ciepło Pozdrawiam i ja Odpowiedz Link
tofika Re: Od Wojciecha...:) 12.10.07, 11:44 Wojciech... napisal , a ja zagapilam sie.. teraz wklejam.. """Gratulacje za Wnusię,,,,sprzątam trochę w "Drewutni" ( przeca jesień juz ,i jakoweś lekturki trza powstawiać" A drewutnia to.. naj naj... na te czasy i zawsze tez Dba o nas Wojciech zdalasterowaniem zajmujeale DBA! Odpowiedz Link
czarny.humor Tofiko powiedz Łojtkowi... 05.10.07, 20:34 ... że jak natychmiast nie wróci ... że jak nie, ... jak ... ! To my i tak o nim nie zpomnimy i będziemy tak myśleć, ... tak myśleć, że dostanie czkawki cterdziesto godzinnej! A potem jeszcze zrobi się forumową laleczkę VooDoo i taki urok się rzuci (czarodziejek u nas dostatek) na Ciebie, że zawsze, kiedy zobaczysz komputer, to będziesz tak tęsknił, że ... że ...! No!! )) Odpowiedz Link
tofika Re: Tofiko powiedz Łojtkowi... 05.10.07, 21:36 ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))) powiem gapciuchy jedne!!!!!!!!! podal nr gg na forum, a wy!"cierepachy" , nawet nie zakumaliscie)))))) wiem ze teskni, wiem ze wroci! nasz nasz Wojtunio! Odpowiedz Link