kryzar 10.06.08, 15:32 jeżeli tak to wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, czasu dla siebie i samych przyjemnych zdarzeń w dniu imienin życzę ja. A jeżeli nie masz dziś imienin to mimo wszystko życzę Ci jw Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
easy.mamajka Re: e-baba- imieniny??? 10.06.08, 19:36 Na wszelki wypadek tez najlepsze zyczenia.! Odpowiedz Link
dankarol Re: e-baba- imieniny??? 10.06.08, 20:12 Na wszelki wypadek podaruję różę z balkonu z najlepszymi życzeniami img182.imageshack.us/img182/9140/hpim7735ajpgqy6.jpg Odpowiedz Link
p.a.d.a.l.c.o.w.a bo jeżeli imieniny..... 10.06.08, 21:09 ....Bo jeżeli Imieniny dziś Małgosi --->> e-babiny ) to padalec też jej życzy zdrowia, kasy, ( mniej goryczy ) żeby mniej upałów było żeby wszystko się ziściło co se baba tam wymarzy I niech uśmiech na jej twarzy często gości i okrasza (ale zmarszczek nie przysparza) I niech ma pociechę z dzieci - to sie przyda ! bo czas leci ) A wieczorem ( oraz z rana ) niech wytrąbi litr szampana za zdrowie nas - miłych gości od jutra zaś niechaj pości ....no bo po litrze szampana kacenjamer !!!! Będzie pijana ) ---- nio....ale się wysiłam!! - po częstochowsku bredziłam Człek im starszy - tym głupiejszy i rym jakiś pośledniejszy lęgnie się w zmurszałej głowie lepiej, jak już nic nie powie i na tym "dzieło" zakończy, kreśląc się: (-) gado_pies gończy. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: bo jeżeli imieniny..... 11.06.08, 14:15 E-babo kochana,spokoju,radości dnia codziennego,pociechy z dzieci i męza,spełnienia marzeń i pogody ducha) img529.imageshack.us/img529/9076/ranaherbatkagl2.jpg Odpowiedz Link
e-baba Bingo! 11.06.08, 16:51 Wszystkim składam piękne podziękowania za dobre słowa, tak w zyciu potrzebne. Padalcu, a Ty swoją twórczością zachwyciłaś mnie i wzruszyłas bardzo - jak Ty mnie dobrze znasz i wiesz, że czestochowskie rymy, to jest to, co e-baby najbardziej lubią. Cham z babska i prostak, to pewne, bo ani do kawiarenki nie zparosiła, lektur odpowiednich nie przygotowała, stołów nie zastawiła, skocznej muzyki nie uruchomiła, a nawet, i to najbardziej paskudne - stosownych podziękowań od razu nie zamieściła. Ale tak jakos ostatnio mi sie układa, że zalatana jestem ponad miarę. I choć nie chcę - to latam, widać że i na stare lata z niektórych się latawice robią. Więc przepraszam raz jeszcze za niedostatki w ogładzie i pozdrawiając wszystkich serdecznie, chcę dodać, że aczkolwiek aktywności w gadaniu u mnie ostatnio mało, to życie Forum staram sie śledzić w miarę na bieżąco, bo miejsce to było i jest mi bardzo bliskie. A do moich częstochowskich rymów jeszcze wrócę i ostrzegam, że znów będę Was katować swoim talentem w tej dziedzinie. Tylko jeszcze muszę trochę polatać.... Odpowiedz Link