filomena1 04.12.08, 08:21 Kochane Moje 50-latki. Gorące dzięki. Cudowna niespodzianka , wspaniały start na cały tydzień. Buziaki, Jesteście niezastąpione,wszystkie, każda po kolei i z osobna i wszystkie razem. Naprawdę, bardzo mnie wzruszyłyście. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
marii51 Re: Niespodziewanka, serio. B. gorąco dziękuję 04.12.08, 11:17 ja nie!filomeno zniszczylas mi caly rok! Odpowiedz Link
filomena1 Re: Niespodziewanka, serio. B. gorąco dziękuję 04.12.08, 16:53 ZAPRASZAM na marchewkowy TORT. Na każdym kawałku jest marchewka marcepanowa. Tort jest bez czekolady. Co jest ciekawostką. Jeszcze raz gorąco dziękuję i już krajam tort. Serdeczności wszystkim. B. filomena1 napisała: > Kochane Moje 50-latki. > Gorące dzięki. Cudowna niespodzianka , wspaniały > start na cały tydzień. > Buziaki, Jesteście niezastąpione,wszystkie, każda > po kolei i z osobna i wszystkie razem. > Naprawdę, bardzo mnie wzruszyłyście. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Niespodziewanka, serio. B. gorąco dziękuję 04.12.08, 17:07 Melduje się pierwszy łasuch,no...nie żałuj Filomeno,dołóż jeszcze kawałek tortu w zamian,oddam marcepanową marchewkę A coś do popicia będzie? Odpowiedz Link
natla Re: Niespodziewanka, serio. B. gorąco dziękuję 05.12.08, 00:10 Delwa, hamuj!! Zostaw choć kawałek Fakt faktem, że ani popić nie ma czym, ani poczytać.......no co to za obyczaje nastały na forum.... Odpowiedz Link
filomena1 Re: Niespodziewanka, serio. B. gorąco dziękuję 05.12.08, 07:38 Natlo. Tirt jest oryginalny. A kawa to kawa , wiadomo, herbata też wiadomo, że na stole, Wino, lub sok, też nic szczególnego. też obowizkowo na stole , o tym mi się nawet stukać w klawisze nie chciało. Bo to oczywizda oczywizdość. JESZCZE RAZ dziekuję gorąco za te wszystkie cudne życzenia . Będą potrzebne i będę je realizować. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Niespodziewanka, serio. B. gorąco dziękuję 05.12.08, 16:41 Nie tłumacz sie Filomeno,to nie była żadna oczywizda,stały jakies butelki z karteczkami,przecie zaglądać nie będę,taka wścibska to ja nie jezdem,no!! herbata była..zimna,kawa tyż... zimna. Tort pycha a popitke to se same zorganizowałyśmy z Natlą Odpowiedz Link
filomena1 Re: Niespodziewanka, serio. B. gorąco dziękuję 05.12.08, 17:38 )) jak Ty wstawiasz te śmieszki uśmieszki ? ) no dobra to zapraszam na poprawiny mikołajkowe. poprawie się, od wczoraj mam nowy ekspress do kawa i wychodzi świetne esspreso z pianką. Odpowiedz Link
del.wa.57 Re: Niespodziewanka, serio. B. gorąco dziękuję 05.12.08, 17:45 Uratowałaś honor imieninowo-forumowy Wybaczam Ci ta zimną kawę i herbatę Kilknij na dwukropek-muszą wyjśc dwie kropki i dodaj dużą litere D Odpowiedz Link
ovaka Re: Niespodziewanka, serio. B. gorąco dziękuję 05.12.08, 17:46 a ja gorąco przepraszam za zagapienie!Serdeczności imieninowe dołaczam i tortu kawałek skruszona i winna ale łakoma biorę!! Wszystkiego dobrego Filomeno! Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Fil 05.12.08, 18:09 Usmieszki ; wejdź w swoje ustawienia , obok nicku , i kliknij emoticony pokazuj zawsze Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Sagi 05.12.08, 19:40 Teraz napisz dwukropek i nawias - podpatrz w odpowiadasz na i kliknij wyslij dopiero po wysłaniu uwidoczni sie usmiech Dwukropek nawias usmiech , dwukropek D pełna gęba , ; i nawias pół usmiech w wątku testowym poćwicz sobie do woli po to jest Odpowiedz Link
bogatka1 Re: Izis 05.12.08, 20:03 Takie też się czasem przydają cmok to : * czyli bez spacji kwiat : kwiat : czyli bez spacji więcej jest w tym poście: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=48033&w=84909491&a=84920007 i w następnych z tego wątku. Odpowiedz Link
izis52 Re: Izis 06.12.08, 09:05 Niestety uśmiech nie wychodzi. To już wolę uśmiechać się w realu. Dwukropek nawias i : ( Odpowiedz Link