wilczyca1953 11.03.09, 19:32 Powiedz mi teraz, z czego jest ten beret z antenką i zapomniałeś podać numeru butów i numeru tego beretu. Może jeszcze wzrost i patrzałka. Po tym zobaczymy.Jesionka też by się przydała. Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sagittarius954 Re: Administratora proszę ! 11.03.09, 19:48 Dobrze że chociaż prosisz .Ale jakoś tak dziwnie prosisz bo z wykrzyknikiem . Napisz oficjalne podanie do odpowiedniego wątku, w odpowiednim formacie, odpowiem z odpowiednim komentarzem w odpowiednim urzędowym języku. Wzrost wystarczający żeby cokolwiek zobaczyć , patrzałka miła a jakże potrafiąca jednak spojrzeniem mrozić Cóś jeszcze ? Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Administratora proszę ! 11.03.09, 20:04 A te wystające dwa zuby z przodka paszczy, a? Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Administratora proszę ! 11.03.09, 20:07 te zuby to sztuczne Ostatnie dwa ostały się w protezce Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Administratora proszę ! 11.03.09, 20:42 Wyrostek robaczkowy..........człowieku! Odpowiedz Link
natla Sagi 11.03.09, 22:41 A nie uprzedzałam Cię ? Nielepiej było podać wszystkie wymiary, protezy itp? Tak za jednym zamachem? Najlepiej zdjęcie rtg ze skalą Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Natlo 12.03.09, 04:27 Dość tego leniuchowania i wracaj na porzucone stanowisko to ja będę ciebie skubał o numer wkładek do stanika , i chociaż zlituj się i ten wątek wrzuć do mojego osobistego bo zaczyna to forum czat przypominać w dodatku małolatów Raz kiedyś ujawniłem się , może wypada to zrobic i teraz ,ale jak czar prysnie jak wilk da dyla, to nawet gajowy marucha ze swą flintą jej nie nastraszy do powrotu No zdjęcie teraz mogę juz robic nabyłem telefonik , acha musisz mi przesłac swój numerek bo tamten został zaklajstrowany w piecyku więc jakbyś miała ochotę na kontakt niezobowiązujący to zapraszam Odpowiedz Link
wilczyca1953 Re: Natlo 12.03.09, 13:29 Moje patrzałka wszysto zobaczyć. To skąd Sanitariusz wiedzieć ,że Natla nie ma biust ,że Ona nosić wkładki silikon?? Odpowiedz Link
bona0601 Re: Natlo 12.03.09, 15:16 Zróbcie , Kochani , po zdjęciu ,żeby wszystko na własne oczy zobaczyć.Gorzej , jak Natla ma ten biust okazać .To już trochę perwersja była by . Sądzę ,że to już na słowo należy uwierzyć. Natomiast berecik,zęby i inne szczegóły można fotograficznie. Powodzenia i pozdrowienia . Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Natlo 12.03.09, 18:34 No ludzie , co moje oczy widzą Oj natlo miałas racje ty masz piersi silikonowe pamietam zresztą jak je sprawdzałem własną dłonią A ja mam protezkę, och jaka sliczna szybko wyjmujaca się No i tak dobrnelismy do tego czegoś co pod powałą lata , cóś przypominające gołębicę Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: Bono 12.03.09, 18:48 Wyobraź sobie Bono ,że na tym forum własnie perwersji brakuje , to co decydujesz się popatrzec Odpowiedz Link
sagittarius954 Re: O czujna wilczyco 12.03.09, 18:44 Puszczamy z natlą gołębicę , w ramach "wiosną dalej polecisz" Odpowiedz Link