chinsk.i.smok 07.02.10, 21:55 Dlaczego faceci podczas np. podawędki przez komórkę muszą kopać koła (swojego?) samochodu? U bab tego tiku nie zaobserwowałam.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
juicyblue Re: faceci i koła samochodowe 07.02.10, 22:00 to taki atawistyczny tik- czytaj - dobra szkapa/rumak poklebałby ręką ale ma zajętą (telefonem) Odpowiedz Link
mr.sajgon Re: faceci i koła samochodowe 20.02.10, 22:34 juicyblue napisała: > to taki atawistyczny tik- czytaj - dobra szkapa/rumak poklebałby > ręką ale ma zajętą (telefonem) Pieknie to ujelas Odpowiedz Link
wajego Re: faceci i koła samochodowe 07.02.10, 22:21 Bo w tym czasie ich psy szczają gdzie indziej? Smoku, obniżasz loty, naprawdę. Odpowiedz Link
chinsk.i.smok Re: faceci i koła samochodowe 07.02.10, 23:01 Czyli - - Ty też kopiesz.. Odpowiedz Link
wajego Wyjasnienie problemu: 08.02.10, 08:48 Przede wszystkim rzadko rozmawiam przez komórkę. Człowiek gadający przez komórkę występuje w dwóch stanach skupienia: - męskim - rozmowa go nudzi i musi coś zrobić z czterema kończynami. Ponieważ na dworze nie wypada robić tego, co faceci lubią najbardziej, to prawa ręka jest wolna. Pozostają nogi, a nogami się kopie. Proste chyba. - kobiecym - wrodzony brak podzielności uwagi skutkuje pełnym pochłonięciem rozmową. Dlatego nie kopią, bo by najzwyczajniej w świecie nie trafiły. Hough. Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: faceci i koła samochodowe 07.02.10, 23:03 Takie same zachowania można zaobserwować na giełdach samochodowych Odpowiedz Link
jedzoslaw Re: faceci i koła samochodowe 07.02.10, 23:05 Takie same zachowania można tez zaobserwować na giełdach samochodowych Odpowiedz Link
emzecik Re: faceci i koła samochodowe 08.02.10, 00:56 fucktycznie... coś wtym jest ;P zawsze lepiej kopnąć w koło niż je zmieniać przy -7 st. C (co dziś czyniłem - w rekordowym tempie ;]) Odpowiedz Link
alo_ha Re: faceci i koła samochodowe 08.02.10, 22:54 A ja kopałam - co prawda nie samo koło, ale nadkole celem pozbycia się grud z mieszkanki śniegu, soli i paru innych syfów... ale to chyba się nie liczy bo nie rozmawiałam przez komórkę Odpowiedz Link
piorex12 Re: faceci i koła samochodowe 11.02.10, 16:57 chinsk.i.smok napisała: > Dlaczego faceci podczas np. podawędki przez komórkę muszą kopać koła > (swojego?) samochodu? > U bab tego tiku nie zaobserwowałam.... Ja tego niestety nie robie. I jakos u innych facetów tego nie zaobserwowałem Odpowiedz Link
ruda.ryba Re: faceci i koła samochodowe 20.02.10, 22:17 bo Ty pewnie kobiety obserwujesz, a nie facetów Odpowiedz Link