martlech 25.09.11, 16:00 Szukam kandydata na męża kto chętny kto? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
leziox Re: Hm. Szukam męża! 27.09.11, 21:42 Nie spiesz sie tak.Na towarzyskim mamy dluzsza kolejke. Odpowiedz Link
czarny.onyks Re: Hm. Szukam męża! 27.09.11, 21:47 ale to wystarczy napisać jedno zdanie??? i kolejka się ustawia???? aż tylu chętnych na stanowisko męża?? Odpowiedz Link
leziox Re: Hm. Szukam męża! 27.09.11, 22:04 No a nie?Internet to bardzo nosne medium. A facet zaraz ma mysli pt:a moze sie uda ten seks bez zobowiazan? Odpowiedz Link
martlech Re: Hm. Szukam męża! 28.09.11, 20:30 Bez zobowiązań? A jak dzieciątko będzie to co ,zobowiązanie "udokumentowane" i na cale życie.Nie liczyłabym wiec raczej na to hahah . Nigdy nic nie wiadomo, los figle płata. Odpowiedz Link
spoon81 Re: Hm. Szukam męża! 28.09.11, 23:53 Im dlużej czekasz tym wieksza konkurencja Odpowiedz Link
wajego Re: Hm. Szukam męża! 28.09.11, 08:56 Spokojnie napaleńcy. Założycielka wątku już znalazła, bo się nie odzywa Odpowiedz Link
mort_subite Re: Hm. Szukam męża! 28.09.11, 09:57 To się nazywa modelowa skuteczność poszukiwań. Wszystkie panny poszukujące powinny uderzyć do koleżanki po korepetycje jakoweś Kawalerowie poszukujący w sumie też mogą spróbować - może metoda jest uniwersalnie skuteczna i niezależna od płci poszukujących? Odpowiedz Link
martlech Re: Hm. Szukam męża! 28.09.11, 20:24 Oj nie znalazła jeszcze , nie znalazła. Zbieram oferty jeszcze a potem zacznę wybierać co bym starą panna nie została,chociaż to się teraz ładniej nazywa- singielką.A moja babcia i tak mówi stara panna i mnie popędza. Odpowiedz Link
leziox Re: Hm. Szukam męża! 28.09.11, 20:58 Jakos tak niejasno podejrzewalem,ze robisz na forach casting a potem bedziesz wybierac i wybierac,rechoczác zlosliwie na widok co niektórych ofert napalonych panów. Odpowiedz Link
wajego Re: Hm. Szukam męża! 29.09.11, 08:53 Nie ułatwiasz nam zadania. Napisz co ma zawierać oferta przynajmniej. Kreatywnego szukasz czy co? Odpowiedz Link
martlech Re: Hm. Szukam męża! 29.09.11, 09:36 " Będę dobrą żoną.Dobrze gotuje. sprzątam ,prasuje, a i czasem placek upiekę. Fach mam dobry, praca jest nawet płatna nie najgorzej.Porozmawiam o literaturze, kinie, podróżach. W angielskim podszkolić mogę. Przytulać będę bez przerwy , głaskać, chwalić. No to myślę że dobry jestem "materiał" na żonę. A co . " No to jest moja oferta, to chyba mało nie jest hm? Odpowiedz Link
leziox Re: Hm. Szukam męża! 29.09.11, 10:10 Zara,zara.my tu gadu,gadu,a w koncu na zone sie trzeba napalic. Masz takze oprócz niewatpliwie intelektualnych,równiez walory cielesne?No wiesz,wszystko to co panów i potencjalnego meza cieszy-cycus,zgrabna dupcia,nózki do nieba? Odpowiedz Link
wajego Re: Hm. Szukam męża! 29.09.11, 15:35 To o Tobie wiemy już prawie wszystko (poza wiekiem, wymiarami i geografią). Teraz czego oczekujesz? Umiejętności jedzenia, bałaganienia, gniecenia ubrań, jedzenia placka (tylko czasem), umiejętności wydawania nienajgorszych pieniędzy, braku znajomości angielskiego, dawania się przytulać i głaskać oraz umiejętności słuchania komplementów? Kurcze, sporo oczekujesz)))))))) Odpowiedz Link
martlech Re: Hm. Szukam męża! 29.09.11, 19:26 No ale sporo też daje, wiec mam prawo oczekiwać))))) Odpowiedz Link
leziox Re: Hm. Szukam męża! 29.09.11, 22:33 Ile tak naprawde dajesz-tego nikt nie wie. Na razie zadowalamy sie twoja demo-version. Odpowiedz Link
wajego Re: Hm. Szukam męża! 30.09.11, 08:58 Lezio, nie pozbawiaj dziewczyny złudzeń. Jest przecież nowoczesną, wyzwolona kobietą. I na pewno czarującą. Odpowiedz Link
mojave777 Re: Hm. Szukam męża! 30.09.11, 10:47 Pewnie że czarującą. Tyle, że w takim przypadku mąż byłby jej tylko potrzebny jako towarzysz do wyjść na firmowe bankiety... Ale np. wizja wspólnego bałaganienia jako cementowania związku podoba mnie się. Dobrze Babeczka kombinuje, chociaż podejście ma takie jak do wybierania mąki w hipermarkecie eM. ___ Ze wszystkich pięknych, bezlitosnych kłamstw, które powtarzają ludzie najokrutniejsze jest to zwane miłością Odpowiedz Link
tapatik Re: Hm. Szukam męża! 07.10.11, 20:00 wajego napisał: > Lezio, nie pozbawiaj dziewczyny złudzeń. > Jest przecież nowoczesną, wyzwolona kobietą. I na pewno czarującą. Sugerujesz, że ma cycki? Odpowiedz Link
mojave777 Re: Hm. Szukam męża! 05.10.11, 10:58 W całym tym poszukiwaniu ogromnie istotne jest także to, czy Panna Martlech planuje też stworzenie np. okresu przemałżeńskiego z wyjadaniem kawioru z puszki, piciem szampana i upojnymi nocami pełnego drapieżnego seksu.... Bo jeśli tak, to pewnikiem liczba kandydatów wzrośnie eM. ___ Ze wszystkich pięknych, bezlitosnych kłamstw, które powtarzają ludzie najokrutniejsze jest to zwane miłością Odpowiedz Link
leziox Re: Hm. Szukam męża! 05.10.11, 11:26 Byle potem nie okazalo sie ze jest zamaskowaná modliszka i potrzebuje co miesiac nowego samca.W celach konsumpcyjnych naturalnie. Odpowiedz Link
tapatik Leziox... 07.10.11, 20:04 Przeczytałem Twój wpis, uruchomiłem wyobraźnię i sobie wyobraziłem sobie wątkownicę, jak obgryza głowę niczego nieświadomego absztyfikanta. Brrrrrrr.... Odpowiedz Link
piorex12 Mam pytanie 07.10.11, 20:36 Ile będzie jeszcze postów tego typu? Czy to jest świadome zaśmiecanie forum?? Czy może zwrócenie uwagi na siebie? Typ powinien zając się adm. forum. Powinien takie posty wycinać. Odpowiedz Link
leziox Re: Mam pytanie 13.10.11, 23:03 Najlepiej wyciac wszystko i nie bedzie problemu.Co tam sie rozdrabniac. Cenzorzy na prezydenta! Odpowiedz Link
tapatik Re: Mam pytanie 30.11.11, 14:38 piorex12 napisał: > Ile będzie jeszcze postów tego typu? Czy to jest świadome zaśmiecanie forum?? > Czy może zwrócenie uwagi na siebie? Typ powinien zając się adm. forum. Powinien > takie posty wycinać. Bez przesady. Z czegoś trzeba się śmiać. Odpowiedz Link
krokodylek1307 Re: Hm. Szukam męża! 24.08.12, 17:26 Jeżeli jesteś Szaloną wariatką , Szczerą, odwazną a przede wszystkim romantyczną kobietą To może SKUSIŁABYM się Odpowiedz Link