rybka_a 14.10.04, 19:27 właśnie dostałam kwiaty , z załączonej karteczki wynika, że to kolega z pracy, tylko szkoda, że żonaty, i co mam zadzwonić i podziękować? ale komu, chyba nie żonie? no, taka niemiła to chyba nie będę )) ale kwiaty suuuuper Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: dylemat 14.10.04, 20:22 Oj, znam ja te numery z zonatymi, znam A zonka siedzi sobie spokojnie w domku, pewnie jakas pyszna kolacyjke dla mezusia przygotowuje, nieswiadoma kobitka.. Ja z zonatymi krotko, od razu pytam jak syn czy corka maja na imie glupieja. Za kwiaty podziekuj i basta. Moze zrozumie) Odpowiedz Link
password01 Re: dylemat 14.10.04, 20:51 No ja bym nie przyjął kwiatów od żonatego faceta, od nieżonatego także nie. W mordę bym chyba palnoł i tyle Odpowiedz Link
jumar1 Re: dylemat 14.10.04, 21:36 Pewnie...zadzwoń i podziekuj! Chyba,że odpowiada Ci rola...tej trzeciej...bo jak cos pójdzie nie po jego mysli to i tak zawinie ogon i wróci do zonki! W sumie to kwiatki możesz przyjąć i postawić w jakims ładnym miejscu..troche postoja ,nacieszysz oko i wyrzucisz! A jego puść w trąbe) Pzdr. Odpowiedz Link