anula001 31.10.04, 10:24 "klikjasz na niego złym kalwoszem myszy." Oto cytat z radosnej tworczosci Kalwosza, oh pardon, Passworda)) Kalwosz, noo chlopie, powiem Ci szczerze - prawie spadlam ze smiechu z krzesla wczoraj)))))))))) Jak glowka dzis?? Alkohol wyparowal???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anisua Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 12:48 chłopak jeszcze pewnie śpi... aspirynke podać? Odpowiedz Link
anula001 Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 13:35 chyba nie,co?? to juz raczej NApoleon)))))) Odpowiedz Link
password01 Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:43 z moją główką wszystko w porządku. Nie potrzbowałem alka seltzer. Chociaż chyba zachowuje sie tak jak gość z teklamy tego produktu Znów mnie energia rozpiera a napoleon jeszcze został Wszystko może się zdarzyć. Odpowiedz Link
anisua Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:46 password01 napisał: > Znów mnie energia rozpiera a napoleon jeszcze został > Wszystko może się zdarzyć. > oj, o tej energi coś czytałam na innym forum))))))))) Odpowiedz Link
password01 Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:52 No muszę wyjść z domu i się jej pozbyć bo mnie rozerwie Odpowiedz Link
anula001 Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:46 Milo żeś wpadl w skrome progi. Translatora masz dzis wlaczonego?))))))))))) Odpowiedz Link
password01 Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:53 Dlaczego skrone progi? . Translator jeszcze dzaiła. Ale i tek zaraz spadam , ale jeszce tu wrócę Odpowiedz Link
anisua Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:54 password01 napisał: > Dlaczego skrone progi? . Translator jeszcze dzaiła. Ale i tek zaraz spadam , al > e > jeszce tu wrócę oj, zaczyna nawalać))))))) Odpowiedz Link
anula001 Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:56 Tak sie mowi - skromne progi))) I sie tak nie odgrazaj jeno wracaj, mlody)))))))))) Odpowiedz Link
rybka_a Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:46 niedawno odkryłam, że koniak to napój budowlańców, ostatnia inwestycja - panowie kierowniki przychodzili uzgadniać dokumenty to zawsze przynosili ze sobą koniaczek, przydawał sie potem na impreazach jak już kończyłą się normalna wypitka i nikt nie chciałą lecieć do nocnego... ale trzeba było duuuużo samozaparcia i mało przytomności umysłu, żeby to lać w siebia Odpowiedz Link
password01 Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:51 Dziwne ja nie mam takich uprzedzeń. Jak mam ochotę to po jednym mogę wypić (koniaku) nie jestem ewien czy napoleon to koniak. Odpowiedz Link
rybka_a Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:56 password01 napisał: > Dziwne ja nie mam takich uprzedzeń. Jak mam ochotę to po jednym mogę wypić > (koniaku) nie jestem ewien czy napoleon to koniak. napoleon to koniak typu brandy i tylko może jej używać firma courvoisier Odpowiedz Link
rybka_a Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:57 oczywiście nazwy,... a nie koniczaku może używać ta francuska firma, trochę tak jak z szampanem, Odpowiedz Link
anisua Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:53 koniaczek tez dostaja lekarze i nie wiadomo co z nim robić bo pić tego rzeczywiście sie nie da samego.. ale z kawą albo z pepsi... ty to masz gardło password!!!!!!!!!! Odpowiedz Link
password01 Re: Kalwosz vel password;)))) 31.10.04, 15:57 Co do mieszania napoleona innymi płynami to wolę czysty. Picie go w takim stanie to kwestia treningu i samozaparcia Odpowiedz Link