matka_joanna_od_aniolow 26.08.03, 20:17 To mnie bardzo podnieciło,czy jestem zboczona? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: maleńka_istotka Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: 212.160.130.* 26.08.03, 20:54 no i jak fajnie bylo?:) Trzeba bylo skorzystac z okazji:P:P Nie no zartuje:) Jak przystojny to chyba normalne...:) I zalezy tez jak bardzo sie ocieral:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzywastopka Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.pppool.de 26.08.03, 21:12 Dziewczyny czy wy nie macie lepszych tematow... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rudzina Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.root.pl 26.08.03, 21:25 Nie jesli byl przystojny. Tak, jesli smierdzialo mu z geby i zewszad :) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cam' Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.tele2.pl 26.08.03, 21:47 Nieeeee....Nie przejmuj się,to tylko dewiacja (frouterryzm).Na szczęście niegroźna parafilia.Każdy lubi to,co lubi..Heh...:P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Richelieu* Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.localdomain / 192.168.0.* 26.08.03, 21:50 Gość portalu: Cam' napisał(a): > Nieeeee....Nie przejmuj się,to tylko dewiacja (frouterryzm).Na szczęście > niegroźna parafilia.Każdy lubi to,co lubi..Heh...:P jak to niegroźna? wkłuć takiemu w przyrodzenie szpikulec to sobie pójdzie, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Cam' Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.tele2.pl 26.08.03, 21:54 Heh,no niegroźna,bo nie ma ciągu dalszego.Czyli zaspokojenie pojawia się podczas samego ocierania,co jest na pewno mniej groźne,niż np. sadomasochizm....;)))) Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś