Dodaj do ulubionych

Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczyzna

26.08.03, 20:17
To mnie bardzo podnieciło,czy jestem zboczona?
Obserwuj wątek
    • Gość: maleńka_istotka Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: 212.160.130.* 26.08.03, 20:54
      no i jak fajnie bylo?:) Trzeba bylo skorzystac z okazji:P:P Nie no zartuje:)
      Jak przystojny to chyba normalne...:) I zalezy tez jak bardzo sie ocieral:P
    • Gość: krzywastopka Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.pppool.de 26.08.03, 21:12
      Dziewczyny czy wy nie macie lepszych tematow...
    • Gość: rudzina Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.root.pl 26.08.03, 21:25
      Nie jesli byl przystojny.

Tak, jesli smierdzialo mu z geby i zewszad :)
    • Gość: Cam' Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.tele2.pl 26.08.03, 21:47
      Nieeeee....Nie przejmuj się,to tylko dewiacja (frouterryzm).Na szczęście
      niegroźna parafilia.Każdy lubi to,co lubi..Heh...:P
      • Gość: Richelieu* Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.localdomain / 192.168.0.* 26.08.03, 21:50
        Gość portalu: Cam' napisał(a):

> Nieeeee....Nie przejmuj się,to tylko dewiacja (frouterryzm).Na szczęście
        > niegroźna parafilia.Każdy lubi to,co lubi..Heh...:P

jak to niegroźna? wkłuć takiemu w przyrodzenie szpikulec to sobie pójdzie,
        • Gość: Cam' Re: Dzisiaj w autobusie ocierał się o mnie mężczy IP: *.tele2.pl 26.08.03, 21:54
          Heh,no niegroźna,bo nie ma ciągu dalszego.Czyli zaspokojenie pojawia się
          podczas samego ocierania,co jest na pewno mniej groźne,niż np.
          sadomasochizm....;))))
          Pozdrawiam

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka