ala-1974 04.11.04, 11:50 Niedawno spotkałam w pubie młodą kobietę,która otwarcie przyznawała się ,że jest samotna i przyszła tam poznać faceta.Rozmawała o tym z osobami różnej płci.Ta szczerość była troche szokująca.A może tak właśnie trzeba? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
kolczatka Re: mówić szczerze? 04.11.04, 12:50 za_morzem napisał: > tak ciezko poznac faceta? Bylejakiego nie, wartościowego bardzo trudno, ale może ja mam za wysokie wymagania... Odpowiedz Link
anisua Re: mówić szczerze? 04.11.04, 13:03 kolczatka napisała: > Bylejakiego nie, wartościowego bardzo trudno, ale może ja mam za wysokie > wymagania... zgadzam się z Toba w 100% i to chyba nie tylko kwestia wymagań Odpowiedz Link
md0512 Re: mówić szczerze? 04.11.04, 13:19 Cześć !! Słoneczka, zdefiniujcie tego "wartościowego", bo sam ciekawy jestem Odpowiedz Link
md0512 Re: mówić szczerze? 04.11.04, 12:34 Cześć !! Samotność jest tak strasznym uczuciem, że powoduje różne reakcje i wyzwala determinację... Czasem rozmawiam z takimi samotnymi osobami i treść rozmów zdaje się potwierdzać moje przemyślenia... Odpowiedz Link
anisua Re: mówić szczerze? 04.11.04, 13:01 A po co ludzie chodzą do pubu? Przyjemnie spędzic czas, napić się, odreagować trudny dzień, i poznać kogoś... Ale czy trzeba tak głosno wszystkim mówić? I dotyczy to także facetów, przecież oni też i w tym celu chodzą do knajpy. nie wiem... czasem jedno słowo za dużo powiedziane... Odpowiedz Link
ala-1974 Re: mówić szczerze? 04.11.04, 13:19 Dodam,że nie chodziło jej o kogoś na jeden wieczór.Twierdziła,że nie potrafi żyć samotnie.W środowisku,gdzie się obraca nie ma odpowiednich facetów. Odpowiedz Link
rybka_a Re: mówić szczerze? 04.11.04, 15:33 pacio napisał: > plotła warkocze z włosów wiła wianki i rzucała ją na falującą wodę (z przyspiewek lud.) Odpowiedz Link