Dodaj do ulubionych

ZNOWU WYGRALAM:))

02.01.05, 18:22
powoli to sie troche nudne staje, nie sadzicie?? Tym razem zgadlam za
pierwszym razem imie mort_subitesmile) Rzeczywiscie intuicjasmile)
Obserwuj wątek
    • konrado80 Re: ZNOWU WYGRALAM:)) 02.01.05, 18:28
      jak bedzie siakas kumulacyja w totka to usmiechne sie do Ciebie
      zebys podala mi jakie nr mam skreslic smile)))
    • mort_subite Re: ZNOWU WYGRALAM:)) 02.01.05, 18:29
      Wysyłasz może kupony Lotto? Wyglada na to, że mogłabyś puścić z torbami Państwowy Monopol Loteryjny, czy jak się ta instytucja teraz nazywa... wink)
      • anula001 Re: ZNOWU WYGRALAM:)) 02.01.05, 18:31
        kurcze, wygralam pare razy w zyciu to i tamto, ale teraz to chyba zaczne myslec
        ze szczesciara ze mniesmile PS znajomi na studiach prosili mnie i wykladowcow,
        zebym to ja mogla im losowac pytanie, i zawsze mi sie udawalosmile))
        • mort_subite Re: ZNOWU WYGRALAM:)) 02.01.05, 18:40
          To ja dołączam do prośby Konrada - podrzuć czasem jakieś numery Lotto wink
          Nie jestem materialistą, ale wizja zamiany mieszkania w wielkiej płycie na - powiedzmy skromnie - segment w szeregowcu jest z gatunku tych bardziej kuszących... wink
          • anula001 Re: ZNOWU WYGRALAM:)) 02.01.05, 18:41
            jak bede miala wizje, podrzucesmile) na razie sama na taka czekamsmile)
            • mort_subite Re: ZNOWU WYGRALAM:)) 02.01.05, 19:00
              Oj, pospiesz się z tymi wizjami. Z natury niecierpliwy jestem, więc w przypływie nagłej desperacji mogę podjąć próbę wywołania u Ciebie wizji przez dodanie czegoś do wina czy kawy... wink)
              • anula001 Re: ZNOWU WYGRALAM:)) 02.01.05, 19:00
                nie dasz rady wirtualnie dodac mi czegossmile)
                • mort_subite Re: ZNOWU WYGRALAM:)) 02.01.05, 19:07
                  anula001 napisała:

> nie dasz rady wirtualnie dodac mi czegossmile)

*breathe* "Do not underestimate the power of the Dark Side..." *breathe*
    • anula001 MOWCIE DO MNIE 02.01.05, 18:52
      MISTRZUsmile)))))))))))))))))))))
      • mort_subite Re: MOWCIE DO MNIE 02.01.05, 18:57
        Ech, nie dość, że nadzwyczaj utalentowana, to jeszcze nader skromna przy tym...

wink)))))
        • anula001 Re: MOWCIE DO MNIE 02.01.05, 18:58
          coz moge za tosmile)))))))) dziekujesmile)) <dygniecie>
          • jumar1 Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 20:18
            ...bede miał narcyza do towarzystwasmile))))
            Pzdr.
            • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 20:19
              a gdzies Ty byl jak Cie nie bylo?
              takie tu konkursy odchodzily smile))))))))
              • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 20:42
                Ehhh....chce sie swoje to trza koło tego skakaćsmile)
                Do tego musiałem wrzucic 2 nurofenki bo z głowa dzis nie najlepiej byłowink)
                ...a poza tym to standard...znów miałem nerwy przez moje koty!!!
                Zostawiłem na murku przy magazynie skórzane rekawiczki i jedną mi wywlekły
                gdzies....smile))...znajdzie sie pewnie po zimiesmile))
                ...ehhhhh,i pomyślec ze ja im mleko daje!Kocia wdzięcznośćsmile)
                Pzdr.
                • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 20:46
                  kochaja Cie smile))))
                  a to ze prowadzisz swoj interes
                  to masz fajnie wink
                  niby trza przy tym troche lazic
                  ale jestes panem swojego losu wink
                  sam ostatnio myslalem zeby zalozyc swoja firme
                  ale jak na razie skonczylo sie na planach
                  • mort_subite Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 20:57
                    konrado80 napisał:

> sam ostatnio myslalem zeby zalozyc swoja firme
                    > ale jak na razie skonczylo sie na planach

Heh, ja też myslę o tym od czasu do czasu - zwłaszcza, jak mnie szefostwo wkur... err, zirytuje. Cóż, kiedy pomysłu na takową działalność brak...
                    • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:04
                      odbierz poczte
                    • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:07
                      no tak, na planach się Wam panowie skończyło????
                      1:0 dla Jumarasmile)
                      • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:11
                        takie zycie wink
                        nie kazdemu sie w zyciu udaje
                        • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:13
                          ale trzeba próbować, do bólu i do skutkusmile))
                          samo się nie zrobismile
                          • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:15
                            wiem
                            ale to jest bardzo wielkie ryzyko wink
                        • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:20
                          Konrado...nie pisz takich rzeczy...bo jeszcze pomyslę ze Tobie wszystko idzie
                          nie taksmile))
                          • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:23
                            jak na razie nie jest zle
                            zeby tylko wiecej placili smile))
                            dlatego ostatnio zaczalem zstanawiac sie
                            nad zalozeniem wlasnej firmy
                            ale musze poszukac w innej branzy
                            moze wtedy cos sie uda
                            ale najsam pierw musze upozadkowac
                            sprawy na uczelni smile))
                            • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:27
                              Skąd ja to znam??wink))
                              tez kiedys musiałem uporządkować sprawy na uczelni....i wiesz jak je
                              uprządkowałem?Posz3edłem do Pana dziekana i poprosiłem o moje papierysmile))
                              Ze studiów dziennych zrezygnowałem po 3 latach....
                              ...i wiesz co?...teraz moi znajomi z którymi studiowałem kończa studia i co?Są
                              tylko kolejnymi absolwentami...
                              Czasem trzeba zaryzykować gdy już siedzenie na miejscu gniecie w tyłeksmile
                              Pzdr.
                              • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:32
                                wiem wiem
                                tylko siakos nie mam (moze) perspektyw
                                musze po prostu usiasc i sie rozejzec
                                moze cos da sie zrobic, a raczej napewno sie da
                                tylko trza na powaznie podejsc do sprawy
                                tylko siakos nie mam motywacji sad
                  • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:19
                    Chłopaki...z tego co widze znacie sie na komputerach!
                    Możeby tak w tym kierunku pójśc?Składanie,drobne modernizacje,naprawy...
                    Jest wielu dla ktorych komputer to szczyt marzeń...i jak już go kupią to sami
                    niewiedza od czego zaczac!
                    Tak czy siak....powodzeniasmile)
                    Pzdr.
                    • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:20
                      dzieki
                      ale nie ma sensu zakladac kolejnej firmy
                      zajmujacej sie tym samym co siekies sto innych smile))
                      czyz nie tak?
                      • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:24
                        ..a gdyby skupic sie na konkretnym rynku?
                        Konrado...gdyby tak spojrzeć obiektywnie...to WSZYSTKO JUZ JESTsmile)
                        Sa szewcy,są sklepy spozywcze,myjnie samochodowe...wydaje sie ze juz nic nie
                        mozna zrobic!
                        A widzisz...teraz był sylwester...gdyby tak wynając sale i zorganizowac
                        Sylwester na 200 osób?Mozna byłosmile...ja tez tego nie zrobiłemsmile))hahahha
                        • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:28
                          fju, fju, mądry chłopiec z Ciebie smile))
                          • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:29
                            a z Ciebie równa babkasmile..jak juz sobie tak słodzimysmile)
                            • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:32
                              prawdę mówię, nie słodzę
                              podoba mi sie Twoje myślenie i podejście do życia i tyle
                              • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:36
                                a ja lubie Twój nicksmile)
                                • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:37
                                  tylko nick???? dziękuję bardzo
                                  • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:41
                                    jadac od góry ekranu każdy Twój post rozpoczyna sie od nicka....juz gdy go
                                    widze uśmiecham sie ...a to co masz w głowie i jak patrzysz na pewne sprawy
                                    sprawia ze kończąc Cie czytac usmiech dalej pozostajesmile)
                                    Pzdr.
                                    • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:44
                                      rany Boskie, gdzie Ty się tego nauczyłeś???????
                                      na prawieniu komplementów w taki sposób mógłbyś nieźle zarobićsmile))))
                                      • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:46
                                        kurde jumar musze sie do Ciebie zglosic
                                        na siakies lekcje smile))
                                        • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:49
                                          hahahaha...Panie maja pierwszeństwosmile)
                                          sam rozumiesztongue_out
                                          • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:52
                                            ale po znajomosci moglbys zrobic wyjatek smile))))))))))
                                          • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:03
                                            no skoro mają pierwszeństwo, to skorzystamsmile))
                                            trochę z poślizgiem, ale właśnie skojarzyłam, że masz rzut beretem do jednego
                                            miejsca, które mnie bardzo interesujesmile
                                            wiesz coś o "U HARNASIA" HENRYK HADAŚ
                                            KWATERA AGROTURYSTYCZNA
                                            42-713 Kochanowice, ul. Ogrowdowa 24, Kochcice
                                            ???
                                            -
                                            • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:08
                                              ja troche wiem
                                              ale tylko tyle ze przed chwila
                                              dwa harnasie obalilem smile))))
                                              wlasnie koncze heveliusa
                                              i czek mnie jeszcze jeden harnas
                                              i ciagle malo sad(
                                              • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:12
                                                oj Konrado, Konradosmile)
                                                • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:14
                                                  jutro mam wolne smile))
                                                  ale sam sobie sie dziwie
                                                  bo wczesniej potrafil stac browar
                                                  a ja samemu bym nie wypil
                                                  dopiero jak ktos przyszedl do mnie wink
                                                  to wszystko przez was smile))))
                                            • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:18
                                              Taka mała sprzecznośc....Kochanowice a Kochcice dzieli jakies 10 km.Tak wiec
                                              juz w samym adresie sa rozbieżności.Obie miejscowości znam wiec rozejrzę sie.
                                              Jest kilka miejsc któr moga odpowiadac Temu które podałaś...ale to na szczegóły
                                              poczekaj do wtorku powiedzmy,ok?
                                              • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:21
                                                słuchaj, Mariusz, to żadna pilna sprawa
                                                jakby Ci kiedyś było po drodze i miałbyś zbędne 5 minut, żeby tam zajrzeć, to
                                                będę dźwięczna smile))
                                              • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:23
                                                chodzi o Kochcice, gmina Kochanowice
                                                • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:25
                                                  Tak!!!..teraz juz jasniej...bo wystarczy jechac w jedno miejsce a nie dwasmile
                                                  Mam patrzec na to pod kątem upojnego weekendu,czy siakos inaczej????smile))
                                                  • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:26
                                                    upojny weekend we dwoje smile))))
                                                  • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:27
                                                    Zoskaaa....i są tez koniesmile))Mozna by pojezdzićsmile))
                                                  • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:27
                                                    jak najbardziej upojnego weekendusmile)))
                                                    konie tam mają być, interesuje mnie jakie te koniesmile))))
                                                  • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:28
                                                    cos mi sie zdaje ze bez tego zdjecia z aktem sie nie obejdziesmile)))))))))
                                                    Pzdr.
                                                  • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:30
                                                    szantaż??????????????
                                                  • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:32
                                                    Jak zwał tak zwał...moznaby to nazwac bardziej subtelniesmile))
                                                  • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:32
                                                    a moze tak wymienimy sie wszyscy tymi zdjeciami
                                                    w koncu i tak bedziemy sie widziwli
                                                  • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:34
                                                    no ślij Konrado, uprzedzam tylko, że ja na wszystkich zdjęciach mam ciemne
                                                    okularysmile)))))
                                                  • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:35
                                                    Potwierdzamsmile
                                                  • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:28
                                                    jumar ale masz pole do popisu teraz smile))))))))))))))
                                                  • anula001 KONNRADO CO TY Z TYMI ZDJECIAMI 02.01.05, 23:05
                                                    juz CI nie wysletongue_outPPPPPPPPPPPPPPPPPPPPP
                        • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:29
                          w zeszlym roku zrobilem z kumplem sylwka
                          ale na 40 osob bo wiecej nie dalo sie zmiescic
                          osob w tej sali ktora wynajelismy smile))
                          chyba raczej nie mozna sie skupic na jednej branzy
                          trza szukac tej w ktorej mozna cos osiagnac
                          a przynajmniej wyjsc na zero, a potem moze bedzie lepiej wink
                          • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:34
                            Najwazniejsze są checi Konrado.Juz jestes z przodu przed całą masą
                            narzekaczy...bo mimo tego ze nie jest łatwo,próbujesz<respect>!!!
                            Krok po kroku zawsze do czegos się dojdzie...a lepiej gdy robi sie małe a pewne
                            kroczki i stoi sie twardo będąc spokojnym o to co sie ma!
                            • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:39
                              rozumiem ale zamierzalem isc
                              w tym kierunku ktory znam na tyle
                              zeby cos wyszlo, tylko pojawia sie problem
                              trzeba dobrze posmarowac zeby cos z tego wyszlo
                              niby nic, ale innaczej nie da sie
                              bynajmniej w tym co ja planowalem zrobic
                              dlatego musze poszukac innej dziedziny wink
                              • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:42
                                Konrado, rób co chcesz, tylko nie rezygnujsmile))
                                • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:44
                                  dzieki wink
                                  caly czas walcze
                                  ale w wawie ciezko cos dochodowego rozkrecic
                                  a moze sie myle?
                                  musze powaznie usiasc i przejznac rynek
                                  moze cos sie uda
                                  • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:48
                                    Słoneczko, w Wawie to się ciężko połapać, taki tu burdel i tłum czyli najlepsze
                                    miejsce, żeby zaoferować temu tłumowi coś na co ma ochotę wydać pieniądze
                                    dobrze się rozejrzyj, na pewno znajdziesz coś dla siebiesmile))
                                    • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:56
                                      ale chyba za malo ambicji mam
                                      • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 21:59
                                        znaczy się kopa pożądnego w tyłek musisz dostać na rozpędsmile)))
                                        • konrado80 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:03
                                          pewnie tak smile)
                                          ktos chetny??? smile)))))))
                                          • zoskaanka Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:04
                                            służę kopemsmile))))
                                            • jumar1 Re: Jeszcze z 2 konkursy i.... 02.01.05, 22:19
                                              mi tusmile)
    • anula001 MISZCZ WROCIL:))))) 02.01.05, 22:41
      niektorzy sie pewnie ciesza, inni nie, ale co tamsmile)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka