ins-ka 21.01.05, 21:43 Czy zdazylo sie Wam byc swatanym przez kogokolwiek? Czy sami chcielibyscie aby ktos Was swatal? A moze ktos z Was przezyl jakas ciekawa przygode???? Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
monikson Re: swatanie 21.01.05, 21:50 o swataniu było całkiem niedawno Mnie też ten problem zainteresował więc zapytalam.... Odpowiedz Link
ins-ka Re: swatanie 21.01.05, 21:53 ooooppps No to gafa, poszukam, poczytam co tam sobie o tym myslicie Odpowiedz Link
zoskaanka Re: swatanie 21.01.05, 21:58 ja byłam swatana w baaaaaardzo wczesnej młodości przez rodziców tak się złożyło, że większość znajmomych moich rodziców miało synów w moim wieku lub ździebko starszych, no i wszyscy swatali jak się to skończyło? jeden kandydat nawet był chętny, ale nic nie wyszło, bo w zasadzie wychowywaliśmy się razem i raczej uważałam go za brata a nie kandydata na męża no to biedak się obraził i teraz mieszka za oceanem, ma rodzinę, fajną żonę i super dzieci, ale nadal jest obrażony z drugim było nawet wesoło... mieliśmy chyba po 15 lat jak nas rodzinki swatały swoje gusta i zainteresowania jednak umieściliśmy gdzie indziej, ale za to super się dogadywaliśmy... żeby rodzinki się odwaliły, a my mieli spokój, regularnie się umawialiśmy oficjalnie, potem spotykaliśmy się(na szczęście mieszkaliśmy blisko siebie) ustalaliśmy zeznania i każde leciało na swoją randkę)) Odpowiedz Link
monikson Re: swatanie 21.01.05, 22:01 Ja się tak zastanawiam i doszłam do wniosku że mądry Polak po szkodzie Kiedyś takie akcje uważałam za obciach a teraz to czemu nie, chętnie.... Zwłaszcza ze znajomi znają mój gust))) Tylko że teraz wybór mniejszy)) Odpowiedz Link
zoskaanka Re: swatanie 21.01.05, 22:05 dziś już nie potrzebuję takich akcji, większość się ode mnie odwaliła i nie zadaje głupich pytań, bo już znają mój ostry język)) Odpowiedz Link