anula001 21.01.05, 22:52 nudno, tak sobie mysle. No bo na kogo bysmy sie wkurzaly??)) Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: Bez facetow byloby 21.01.05, 22:53 anula001 napisała: > nudno, tak sobie mysle. No bo na kogo bysmy sie wkurzaly??)) i kogo byśmy wkurzały)))) Odpowiedz Link
mr_maks Re: Bez facetow byloby 21.01.05, 22:54 anula001 napisała: > nudno, tak sobie mysle. No bo na kogo bysmy sie wkurzaly??)) Czyli tylko taka nasza rola na tym swiecie? Wkurzanie Was? Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Bez facetow byloby 21.01.05, 22:59 nie bądź taki dosłowny, Kiciuś a kto nas tak poza tym pokizia, przytuli, zakupy przyniesie, kran naprawi, zachwyci się cudną koronkową bielizną, zupę ugotuje, do kina zabierze, pokocha))???????????????????? ???????????? Odpowiedz Link
mr_maks Re: Bez facetow byloby 21.01.05, 23:01 zoskaanka napisała: > nie bądź taki dosłowny, Kiciuś > a kto nas tak poza tym pokizia, przytuli, zakupy przyniesie, kran naprawi, > zachwyci się cudną koronkową bielizną, zupę ugotuje, do kina zabierze, > pokocha))???????????????????? ???????????? Jak Ty to ladnie ujelas Odpowiedz Link
mort_subite Re: Bez facetow byloby 21.01.05, 23:31 zoskaanka napisała: > (...) > zachwyci się cudną koronkową bielizną, (...) Grrrr... I teraz będzie mnie prześladować wizja kształtnej kobiecej pupy w koronkowej bieliźnie... Żegnaj spokoju ducha... Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Bez facetow byloby 21.01.05, 23:32 góra jest bardziej koronkowa, dołu jest zdecydowanie mniej)))) Odpowiedz Link
mort_subite Re: Bez facetow byloby 21.01.05, 23:35 Poproszę o foto. Z zasady opieram się wyłącznie na własnych ocenach... ;-P Odpowiedz Link
mort_subite Re: Bez facetow byloby 21.01.05, 23:40 Jak to niejaki Borysewicz Jan swego czasu z Budką Suflera zagrał i zaspiewał: "Nie wierz nigdy kobiecie...". A artyści chyba się na kobietach znają... Sama więc widzisz - nie mogę Ci uwierzyć na słowo. Muszę zawierzyć świadectwu własnych oczu... Odpowiedz Link
mort_subite Re: Bez facetow byloby 21.01.05, 23:50 Ja tylko chcę zawierzyć własnym oczom... Odpowiedz Link
eevvaa Re: Bez facetow byloby 22.01.05, 16:25 Nawet nie próbuję sobie tego wyobrazić, bez tego dreszczyku i tej całej reszty... Pozdrawiam ewa "życie jest piękne - tylko trzeba to jeszcze zauważyć" Odpowiedz Link