anula001 13.02.05, 20:40 intrenet expolorer na rzecz firefox. POLECAM! blokuje te glupie strony, ktore wyskakiwaly mi przy Int expl. komp dziala szybciej, miodzio Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: zdradzilam dzis.... 13.02.05, 20:46 a topic zapowiaał sie tak gorrrrrąco,az koszulke zdjałem... Znów musze sie ubierac( Pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: zdradzilam dzis.... 13.02.05, 20:48 hahaha, wiedzialam ze jak napisze taki tytul to wejdziecie, a jak napisalabym ze firefox rulez nikt by nie wszedl pamietaj Mariusz- dobry bajer pol sukcesu)) Odpowiedz Link
jumar1 Re: zdradzilam dzis.... 13.02.05, 20:51 Jestem zbyt otwarty!!Daję sie łątwo wciągnąc w takie cus... Nastepnym razem bedziesz mogła i na uszach stawac a mnie to nie ruszy.... ..przegiełas)) Pzdr. Odpowiedz Link
anula001 Re: zdradzilam dzis.... 13.02.05, 20:53 a bo to pierwszy raz przegielam?) oooops, i did it again and I'm sure I will do it again and again))) Odpowiedz Link
mr_maks Re: zdradzilam dzis.... 13.02.05, 22:46 ja też spodziewałem się czegoś zupełnie innego )) Odpowiedz Link
siedzacy.byk Re: zdradzilam dzis.... 13.02.05, 22:40 IE tez blokuje tylko trzeba w ustawieniach pogrzebac. A FF jest the best ja uzywam od pół roku. Polecam. Odpowiedz Link
mr_maks Re: zdradzilam dzis.... 13.02.05, 22:48 A ja polecam Avant Browsera , blokuje rekalmy i jest taki poręczny Odpowiedz Link
coobad zdradzam od dawna! 14.02.05, 02:02 na rzecz mozilli! firefox i thunderbird mają interfejs (czyli po polsku: międzymordzie jak szajsy z microsoftu! (może to da się zmienić, ale tak u kuzyna widziałem) za to mozilla ma suuuper interfejs! nie mówię już o panelach, pop-upach itp, ale jest świetny panel boczny (F9) - ulubione, historia, szukaj. klient poczty mozilli jest wypasiony, zwłaszcza, gdy się użwya tylu kont pocztowych.. hi hi każde konto siedzi osobno, osobne wysłane, odebrane, filtr spamowy, kosz... po prostu MIODZIO, jak ktuś już raczył zauważyć... do tego wspólny menadżer haseł... ech! jak się do IE siądzie u kogoś, to zwariować można, takie to gówniane, niefunkcjonalne jakieś, nie wiadomo co sie wyprawia... Odpowiedz Link
verdifirst Mozilla 14.02.05, 11:30 coobad napisał: > na rzecz mozilli! > > firefox i thunderbird mają interfejs (czyli po polsku: międzymordzie jak > szajsy z microsoftu! (może to da się zmienić, ale tak u kuzyna widziałem) > > za to mozilla ma suuuper interfejs! nie mówię już o panelach, pop-upach itp, al > e > jest świetny panel boczny (F9) - ulubione, historia, szukaj. > > klient poczty mozilli jest wypasiony, zwłaszcza, gdy się użwya tylu kont > pocztowych.. hi hi każde konto siedzi osobno, osobne wysłane, odebrane, filt > r > spamowy, kosz... po prostu MIODZIO, jak ktuś już raczył zauważyć... do tego > wspólny menadżer haseł... ech! jak się do IE siądzie u kogoś, to zwariować > można, takie to gówniane, niefunkcjonalne jakieś, nie wiadomo co sie wyprawia.. > . W pełni się zgadzam. Od dłuższego czasu używam przeglądarki MOZILLA i muszę przyznać że jest świetna!!! Mi najbardziej podoba się możliwość otwierania nowych stron w panelach oraz zakładki. Odpowiedz Link
konrado80 OPERA 14.02.05, 11:44 juz lepsza jest opera uzywam jej w pracy bo IE nie chce dzialac bo system jest walniety Odpowiedz Link
coobad Re: Mozilla 14.02.05, 12:32 > a ja mam mozilla firefox, to jest cos innego? tak jak już pisałem, engine mozilli i firefoxa jest ten sam (gecko) ale międzymordzie jest inne. i w nim cała, według mnie, przewaga mozilli nad firefoxem i thunderbirdem. być może interfejs daje się zmienić, ale u kuzyna widziałem, że wygląda toto jak IE6 i outlook express... Odpowiedz Link