zapalniczka 04.03.05, 01:01 jest tu jeszcze ktos? nie ma mnie kto wirtualnie ululac do snu... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zapalniczka Re: a ku ku? 04.03.05, 01:03 nie nie spie... nie umie... za duzo mysle najwidoczniej... pokopales pileczke? Odpowiedz Link
konrado80 Re: a ku ku? 04.03.05, 01:05 oj pokopalem )) bylo suuuuper, wygralismy i strzelilem chyba ze 4 albo 5 ) oczywiscie potem strzellem jeszcze jednego )) a o czym tak myslisz??? oczywiscie jezeli mozna spytac Odpowiedz Link
zapalniczka Re: a ku ku? 04.03.05, 01:08 nie mialam pojecia ze z Ciebie az taki sportowiec... komu kibicujesz? mysle ogolnie o zyciu, marze sobie o wlasnym kacie miedzy innymi... Odpowiedz Link
konrado80 Re: a ku ku? 04.03.05, 01:10 sobie kibicuje ) o zyciu powiadasz, to tak jak ja o zyciu, o przyszlosci, tylko tak szczerze to wszystko nie do konca ma sens bo zeby cos kolwiek planowac to trzeba planowac z ta druga osoba Odpowiedz Link
zapalniczka Re: a ku ku? 04.03.05, 01:17 masz racje... bardzo brakuje mi teraz kogos takiego, kogos z kim moglabym sobie wyobrazac jak to bedzie gdy... ale najpierw trzeba poukladac sobie wlasne zycie aby zaczac zyc z druga osoba, aby jej nie obarczac zbytnio bo niestety istnieje "mozliwosc" ze sie przestraszy i zwieje... Odpowiedz Link
konrado80 Re: a ku ku? 04.03.05, 01:22 tez masz racje zreszta nie ma co siedziec i zastanawiac sie nad tym czy sie kogos znajdzie ale po malu cos planowac, ukladac swoje zycie na tyle zeby byl jakis start z ta druga osoba, zeby nie zaczynac od zera Odpowiedz Link
zapalniczka Re: a ku ku? 04.03.05, 01:28 doslownie kilka minut temu zdalam sobie sprawe jak mogloby byc inaczej gdybym z kims teraz byla... moze wyda Ci sie to co napisalam troche niezrozumiale, ale mam obecnie troche skomplikowana sytuacje zyciowa i wszystko odeszlo na drugi plan... nie szukam nikogo, jest mi tak dobrze, tysiackroc byloby lepiej gdybym kogos kochala i ten ktos kochal mnie ale tak nie jest... nie bede zalamywac rak z tego powodu, moze wyda Ci sie to egoistyczne z mojej strony ale zamierzam stawiac teraz tylko na wlasne dobro... Odpowiedz Link
konrado80 Re: a ku ku? 04.03.05, 01:35 a niby dlaczego mialbym tak uwazac? ten ktos przyjdzie sam, nie nalezy nic robic na sile zyj tak jak zyjesz, a milosc napewno do Ciebie przyjdzie... sama PS. przepraszam ale zaraz usne przed kompem, wiec ide spac milych i kororowych snow i planowania Odpowiedz Link
zapalniczka Re: a ku ku? 04.03.05, 01:38 alez Cie Konradku zanudzilam... moze dam sobie rade... pieknych snow i radosnego przebudzenia pa... Odpowiedz Link
konrado80 Re: a ku ku? 04.03.05, 01:40 nie zanudzilas jestem po prostu zmeczony po pilce, a do tego jeszcze browarek wiec... ) powodzenia bo napewno sie Tobie uda dzieki i wzajemnie Odpowiedz Link
beate1 Re: a ku ku? 04.03.05, 01:39 zamierzam > stawiac teraz tylko na wlasne dobro... czasem tak jest (chyba) lepiej... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: a ku ku? 04.03.05, 01:43 ale jak to mawiaja praktyka czyni mistrza i od dzis bede dla ludzi suka ;P Odpowiedz Link
zapalniczka Re: a ku ku? 04.03.05, 01:50 ja juz wiem do kogo... a reszte wyczuje na odleglosc... tez chyba bede sie zbierala, czeka na mnie lozeczko a w nim taki jeden... Jasiek mu na imie pa Beatko i slodkich snow... Odpowiedz Link
beate1 Re: a ku ku? 04.03.05, 01:54 kolorowych snów Zapalniczko, na mnie też czeka jasiek Odpowiedz Link
konrado80 Re: a ku ku? 04.03.05, 01:41 a Ty tez jeszcze nie spisz??? ) ja to juz uciekam milych i kororowych snow Odpowiedz Link