monikson 12.03.05, 17:51 Wszędzie dobrze ale w domu najlepiej)) Fajnie było, zmęczona jestem okrutnie ale cieszę się że znów jestem z Wami) I nigdy nie nadrobię zaległości... Widzę tylko że wszyscy się wzywali najwzajem Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
konrado80 Re: Wróciłam :) 12.03.05, 17:53 ))))))))))))))))) a ja wlasnie spadam na male spotkanko z paroma ludzmi z forum ) milego wieczoru i likendu Odpowiedz Link
anula001 Re: Wróciłam :) 12.03.05, 17:54 no dzieki Bogu ze wrocilas jak szkolenie, przezylas jakos?? Odpowiedz Link
monikson Re: Wróciłam :) 12.03.05, 17:57 To były targi, więc mam znowu chorobę nauczycielską, cały czas trzeba było ściemniać ludzi)) Ale było fajnie, tylko żałuję że nie miałam wiecej czasu, żeby gdzies połazić... Odpowiedz Link
anula001 Re: Wróciłam :) 12.03.05, 17:58 aaa, jak targo to czaje klimat, sama swego czasu pracujac w firmie jezdzilam z szefami, i scieme walilam na maxa w 3 jezykach i o dziwo dawali sie nabierac ludzie Odpowiedz Link
monikson Re: Wróciłam :) 12.03.05, 17:55 Ojej, ale żałuję ze mnie tam nie będzie! Bawcie się dobrze i czekamy na relacje!! )) Odpowiedz Link
anisua Re: Wróciłam :) 12.03.05, 17:56 witaj monik) a ja też mam pare rzeczy do zrobienia i uciekam, bo terminy gonią milego spotkania Konrad w Wawie prosimy o wrażenia po powrocie Odpowiedz Link