anula001 21.03.05, 20:48 jakiego antyperspirantu uzywacie, bo te biale plamy doprowadza mnie do szalu nerwowego niedlugo.. a dzis nabylam czarny tshirt. Adidas, Rexona,Nivea -wszystkie zostawiaja biale slady Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zoskaanka Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 21.03.05, 20:52 wszystkie zostawiają Odpowiedz Link
aspaa Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 21.03.05, 20:52 tak,ale rexona w srayu jak nia potrzasniesz przed uzyciem i prysniesz z dalszej odleglosci-dziala!!!sladow nie zostawia,ale tez utrzymuje swoj zapach Odpowiedz Link
anula001 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 21.03.05, 20:53 ale gdzie tam - mialam nawet te rexone, ktorej ulepszyli formule, no white marks, dupa blada, slady i bialy proszek jak byly tak sa( Odpowiedz Link
aspaa Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 21.03.05, 20:54 to moze wybrakowany egzemplarz kupilas??ja kupuje juz od dawna,i jakos nie plami!!!!cholera...chyba po zapas rusze do auchan,na wszelki wypadek.... Odpowiedz Link
monikson Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 21.03.05, 20:52 Hehe Te przezroczyste Herbiny nie zostawialy mi śladów... Odpowiedz Link
anula001 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 21.03.05, 20:54 no i masz, na herbine mam uczulenie Odpowiedz Link
zapalniczka Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 21.03.05, 21:21 ja uzywam antyperspirant fa w kulce ten przezroczysty... nie ma nachalnego zapachu a i sladow tez jakos nie zostawia... Odpowiedz Link
pauli7 Re: off topic 21.03.05, 21:23 ups, sorry, za szybko sie wyslalo) kiedys kolezanka mowila o jakims "fafkulcu" dopiero pochwili dotarlo do mnie, ze to bylo wlasnie "fa w kulce" ) ale "podaj mi tego fafkulca" brzmi znacznie lepiej, nie uwazacie?) Pauli Odpowiedz Link
zapalniczka Re: off topic 21.03.05, 21:28 moja znajoma gdy chciala kupic 7up to poprosila o zup inna chciala srodek na kaluktis (cellulit) a jeszcze inna chadzala do konieko (siec conieco) Odpowiedz Link
putativus Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 00:45 Aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!! Zupelnie jak moja siostra Wystarczy, ze podczas wkladania ulubionej,ciemnej bluzki, wywiniesz dół(końcówkę) bluzki na lewą stronę- tym sposobem jeżeli zabrudzisz ubranie to tylko strone lewą a nie prawą Odpowiedz Link
ancia_m Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 09:00 Dobra rzecz anula poruszyłaś, bo sama mam z tym problem od dłuższego czasu. A że lubię czarne ubrania to co rano wrrrrrrrr..... Jak ktos zna jakiś super hiper antyperspirant to niech się z tym nie ukrywa, tylko pisac mnie tu szybciutko ) Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 09:28 Ja ostatnio zakupilam antyperspirant dla alergikow firmy Oceanic serii AA (alergikiem nie jestem, ale kosmetyki tej firmy uwazam za dosc dobre). Rowniez lubie czarne ubrania i plamienie bialym proszkiem byloby znaczacym minusem. Na szczescie moj nowy nabytek sie sprawdza pod tym wzgledem - nie mam mu nic do zarzucenia i w zwiazku z tym polecam Zaznaczam jednak, ze jest bezzapachowy (dla mnie to akurat zaleta i takiego szukalam). Pozdrawiam, Z. Odpowiedz Link
anula001 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 09:29 o super,dzieki. a dobrze chroni? Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 10:11 anula001 napisała: > o super,dzieki. a dobrze chroni? Niezle, aczkolwiek wczesniej zadnych antyperspirantow nie uzywalam, wiec nie wiem, jaka jest ich skutecznosc i nie umiem porownac. Stopien ochrony zalezy pewnie rowniez od indywidualnych warunkow konkretnej uzytkowniczki Z. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 09:53 Ale ja zakręcona jestem. Kiedyś juz mi ktoś mówił o takowym. Chyba czas na małe zakupy Odpowiedz Link
zajaczek79 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 10:13 ancia_m napisała: > Ale ja zakręcona jestem. Kiedyś juz mi ktoś mówił o takowym. Chyba czas na małe > zakupy Ano Patrz uwaznie, bo w tlumie Rexon, Nivea, Herbiny i innych trudno dojrzec niepozorna, biala buteleczke z bez zadnych esow-floresow, li tylko z pomaranczowo-niebieskim napisem Z. Odpowiedz Link
ancia_m Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 10:52 To dzięki za info. Produkty AA znam, bo swego czasu tylko takowych toników i innych takich mogłam uzywać. Fajna firma jakby nie było Odpowiedz Link
anula001 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 16:31 chyba tez jak skoncze swoj deo kupie ten AA. ale mysle tez o vichy, mialam kiedys, i jest naprawde super Odpowiedz Link
ancia_m Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 21:37 Ale w kulce ten vichy? Nie miałam i nie widziałam nigdy, ale chyba się zainteresuję Odpowiedz Link
anula001 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 21:38 tak, w kulce, polecam naprawde jest super, teraz jest tez jakas nowosc do skory wrazliwej, mozna nawet na allgero taniej kupic niz w aptece - super dziala i nie zostawial mi sladow, chyba za tydzien kupie Odpowiedz Link
ancia_m tylko się nie śmiać ze mnie... 22.03.05, 21:51 ... alem ja nigdy nie kiupowała na Alegro wiem na czym to mnie j więcej polega, ale jakoś nie mam obycia. Chyba pójdę zaraz poćwiczyć przed snem kupowanie dezodorantów Vichy Odpowiedz Link
anula001 Re: tylko się nie śmiać ze mnie... 22.03.05, 21:54 ale daj spokoj - kazdy kiedys zaczynal, i we wszystkim jest ten pierwszy raz allegro super sprawa, lubie tam kupowac np, kupilam sobie w zeszlym tygodniu adidady o 100zl taniej niz w sklepie Adidasa tylko musisz byc zalogowana zeby kupic oto link do tego dezodorantu: allegro.pl/show_item.php?item=45729084 i jeszcze taki: allegro.pl/show_item.php?item=45535347 POWODZENIA) Odpowiedz Link
ancia_m Re: tylko się nie śmiać ze mnie... 22.03.05, 22:14 Dzięki Anulko, chyba jutro się tam pobawię, bo dziś jestem już wypompowana, a w takim stanie nie lubie robić sobie zakupów Odpowiedz Link
anula001 Re: tylko się nie śmiać ze mnie... 22.03.05, 22:15 nie ma za co jasne, na allgero trzeba czas poswiecic bo to wciaga Odpowiedz Link
ancia_m Re: tylko się nie śmiać ze mnie... 23.03.05, 09:08 Wciąga mówisz... To chyba w pracy tego robić nie będę, bo przed bossem ciężko ukryć to co się robi ) Odpowiedz Link
montezka Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 14:09 moja koleżanka poleca cos co sie nazywa ANTIDRAL. Kupic to można jedynie w aptece. Środek stosuje się na noc, rano trzeba zmyc i zastosować można zwykły dezodorant, chociaż nie ma juz takiej potrzeby, bo podobno pozostaje się cały dzień "suchym". Sama mam zamiar wypróbować. A koszt podobno nie jest zabójczy, z tego co pamiętam, mówiła o kwocie 15-17 zł. Odpowiedz Link
putativus Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 20:42 no i jak Anula, zakładasz juz te bluzki biorąc pod uwage to co Ci napisałam?? Odpowiedz Link
anula001 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 20:44 wiesz, mnie sie zawsze brudzi na bialo lewa strona, jak zakladam, to jaos tak ze prawa sie nie brudzi, ale i tak mnie wnerwia to ze po lewek stronie jest kolor bialy zamiast kolor mojego tshirta, wkurza mnie to.. nie mowiac juz o tym, ze raz nie chcialo to gowno mi zejsc w czasie prania... Odpowiedz Link
putativus Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 21:38 ja uzywam rexony "aloe vera" i jest OK A to ,że się ubrudzi to tam nic... czego oczy nie widzą ,tego sercu nie żal Odpowiedz Link
anula001 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 21:40 no wlasnie ja taka dziwna jestem, ze choc inni pewnie nie wiedza ze mam od spodu biales slady na koszulce, ja sie z tym zle czuje:_ czaisz klimat - idziesz z facetem,rozbierasz sie, a tam biale slady wszedzie, a z pach osypuje Ci sie bialy proszek - hahha, facet sie patrzy -cos tam pod nosem mamrocze i na pewno nie sa to slowa: chodz tu kotku do mnie hahaha Odpowiedz Link
putativus Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 21:56 eeeeeeeeeeeeee tam biadolisz to po cóż do cholery nakładasz tego tony?? Nie wiesz o tym ,że jak każdy kosmetyk dawkowanie powinno byc minimalne żeby nie zatykać porów?? Tam pod paszkami tez one wystepuja ...i gdy nakładasz za dużo antyperspirantu, wtedy Ty uważasz ,że się kruszy,a one po prostu chcą troszke poodddddychac Odpowiedz Link
anula001 Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 21:58 haha, nakladam tyle ile trzeba, nie jakies tony ale swoja droga ciekawa historie wymyslilas o tym kruszeniu sie, hihiihhi Odpowiedz Link
putativus Re: Dziewczyny, napisac mi szybciutko prosze 22.03.05, 22:08 dziękuję za pochwałę... juz taplam się jak pączek w maśle Odpowiedz Link