anula001 12.04.05, 16:30 mam recepte: oto ona: horoskop.wp.pl/kat,33404,huwodzenie.html hahahaha Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
zajaczek79 Re: Kobitki kochane 12.04.05, 16:35 anula001 napisała: > mam recepte: > > oto ona: horoskop.wp.pl/kat,33404,huwodzenie.html Niech no tylko się jakiś napatoczy - zaraz wybróbuję, a pierwsze pytanie, jakie zadam, będzie o znak zodiaku Z. Odpowiedz Link
anula001 Re: Kobitki kochane 12.04.05, 16:37 no ba, przecie to kwestia zyciowa czy pasujemy znakami i jaka taktyke zastosowac) a swoja droga mogliby panowie troche wg szablonu dzialac - panny tak, skorpiony tak o ilez by nam zadane ulatwili Odpowiedz Link
gotyma Re: Kobitki kochane 12.04.05, 17:02 wcale mi sie moj horoskop nie spodobal: "Intelektualnie będziecie bardzo sprawni. Kondycja fizyczna może przejściowo spadać. Natomiast emocjonalnie nie będziecie przygotowani znosić trudów dnia codziennego. Zadbajcie o swoje serce. " czyli co? glupoty mi po glowie chodzic nie beda, ruchliwa nie bede, mala depresja gwarantowana, i palpitacje serca tez przewidziane pogrzebie tu jeszcze... moze sie pociesze horoskopem erotycznym... Odpowiedz Link
jogi_baboo Re: Kobitki kochane 13.04.05, 08:08 No i co Ci po tym, że będziesz wiedziała spod jakiego znaku jest facet? Nikt nie jest typowym znakiem zodiaku! To, że akurat urodził się w obrębie danego znaku, to wcale nie znaczy, że nie mają żadnego wpływu sąsiednie znaki. Owszem, jak do mnie to w większości sprawdza się to, co tam jest napisane. Jednak każdy znak ma swój ascendent i descendent, czyli znaki pozytywnie i negatywnie wpływające na człowieka. Pozdrawiam jogi_baboo Odpowiedz Link
kasiam306 Re: Kobitki kochane 12.04.05, 17:27 tylko trzeba sie dobrze wyuczyc kogo jak mozna uwodzic bo jak sie pomysli sposob uwodzenia pana byka z panem panna to kicha na calej liniii od jutra mozna mnie odpytywac kogo i jak..... Odpowiedz Link
anula001 Alez mam suuuuuper horoskop:))) 12.04.05, 17:31 relaks.twojstyl.pl/full1.html/7849/ nooo, nooooo )))) Odpowiedz Link
filipendula a Wam tylko głupoty po głowach chodzą!!!! 12.04.05, 17:38 zaraz ja Ci cwiczenia z gramatyki wyślę, to mi prędziuchno zrobisz... a ja siedze poł dnia zawalona... się człowiek nudzi to mu pierdoły po głowie tylko lataja) PS. a jak już porozsyłam Wam te zadania, sama sobie przy horoskopach usięde ) Odpowiedz Link
anula001 Re: a Wam tylko głupoty po głowach chodzą!!!! 12.04.05, 17:40 a slij mi to zadanie, slij ale zrobie Ci je wieczorem) Odpowiedz Link
filipendula Re: a Wam tylko głupoty po głowach chodzą!!!! 12.04.05, 17:45 ja na za godzine potrzebuję ) Odpowiedz Link
anula001 Re: a Wam tylko głupoty po głowach chodzą!!!! 12.04.05, 17:45 ah, moglas mowic szybciej, pomoglabym Ci a teraz juz wychodze.. Odpowiedz Link
filipendula Re: a Wam tylko głupoty po głowach chodzą!!!! 12.04.05, 17:50 zartowałam... ja nie dam rady? ja? ) miłego wieczoru... robię się na bóstwo i tez mnie nie ma.. PS. moze jaki PM się trafi... ) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: Kobitki kochane 12.04.05, 18:10 ...taaa czysta prawda, najprawdziwsza.... tylko czemu w jednych horoskopach pisza, ze pasuje mi skorpion, a w innych, ze mam go unikac?? ...a swoja droga najciekawsze jest to, ze najbardziej sexualnie pociagaja mnie wagi niektore oczywiscie ale w wiekszosci sa Odpowiedz Link
pauli7 Re: Kobitki kochane 13.04.05, 10:00 ja tez mam slabosc do jednego znaku ) nie powiem jakiego, hihi z kazdego horoskopu wychodzi, ze to znak nie dla mnie i zazwyczaj wcale sie nie podobam panom spod tego znaku:/[nie wiem czemu, wszystkim innym sie podobamDDDD] ale oni mi -tak!)))))) Pauli Odpowiedz Link
zoskaanka Re: Kobitki kochane 12.04.05, 19:10 a ja jestem Maupa, ziemska w dodatkuPPPPPPP Odpowiedz Link