herezja 18.04.05, 00:01 Najwyższy czas postraszyć... BU! Zgrzyt. Stuk puk. Nawiedzone forum.... Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
emzecik Re: Północ 18.04.05, 00:02 ja się żadnych duchów nie boję, szczególnie heretyków Odpowiedz Link
herezja Re: Północ 18.04.05, 00:05 No ładnie! Chyba przemianuje się na wampira albo Czarna Damę. Elżbieta Batory będzie ostatecznością. Odpowiedz Link
emzecik Re: Północ 18.04.05, 00:11 eeee tam po prostu jestem tak zmęczony, że nawet duchy mnie nie ruszają D Odpowiedz Link
herezja Re: Północ 18.04.05, 00:13 Co za czasy! Kiedyś to ludzie uciekali z krzykem, obwieszali domostwa czosnkiem, a teraz co? Wirusów komputerowych sie boją! Li i jedynie!! Odpowiedz Link
emzecik Re: Północ 18.04.05, 00:16 herezja napisała: > Co za czasy! Kiedyś to ludzie uciekali z krzykem, obwieszali domostwa > czosnkiem Nie wiem jak było kiedys, okazji nie miałem doświadczyć ;D > a teraz co? Wirusów komputerowych sie boją! Li i jedynie!! hehe, tego się nie boją bardziej wirusa grypy Odpowiedz Link