anula001 23.04.05, 10:56 to jumarro bo ja nie mam ani ochoty ani czasu zarzadzac tym forum, a zrobilo sie..hmmm.. inaczej GOOD LUCK Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jumar1 Re: Kolejny admin 23.04.05, 11:17 nie wróze sobie długiej kariery na tym stanowisku w tej"firmie" to ze zrobiło sie inaczej widac od razu jednak podejrzewam ze 60 % nie przestawi sie na rozmowy inne anizeli do kogo ja sie noca przytule,albo co ja mam zrobic jak widze obściskująca sie pare! zatem zrzuca mnie szybko...ale co tam pzdr. Odpowiedz Link
jumar1 Redukcja etatów:-) 23.04.05, 11:24 Z ponad 140 zostało juz tylko 80 ...stanowczo za duzo ...ale na razie obcinacz odwieszamy pzdr. Odpowiedz Link
md0512 Re: Kolejny admin 23.04.05, 12:06 Cześć anula001 napisała: > to jumarro > bo ja nie mam ani ochoty ani czasu zarzadzac tym forum, a zrobilo sie..hmmm.. > inaczej Gratuluję... Bez Ciebie to forum traci sens. Odpowiedz Link
anula001 Re: Kolejny admin 23.04.05, 14:53 beze mnie?? ale przeciez ja bede pisac, i admin jumara jest czasowy.. Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Kolejny admin 23.04.05, 13:06 qrcze, wystarczy, że człowiek pójdzie trochę pożyć w realu, wraca jeszcze mało przytomny, a tu wszystko do góry nogami Anula - khhm, khmm - mam nadzieję, że to nie tak definitywnie? Odpowiedz Link
anula001 Re: Kolejny admin 23.04.05, 14:52 nie, przeciez ja nadal jestem adminem, choc dla mnie to niewiele znaczy ja nie zalozylam tego forum zeby sie popisywac sztuka zarzadzania, ale zeby popisac z fajnymi ludzmi... Jumar bedzie nam adminowal tylko w ten weekend, a jak mnie wnerwi to tylko dzis Odpowiedz Link
jeanne_n Re: Kolejny admin 23.04.05, 18:03 anula001 napisała: > nie, przeciez ja nadal jestem adminem, > > Jumar bedzie nam adminowal tylko w ten weekend, a jak mnie wnerwi to tylko dzis aaa, to trzeba było tak od razu DD bo ja już miałam różne katastrofalne wizje przed oczami Odpowiedz Link
jumar1 Re: gratuluje wujek :))) n/txt 23.04.05, 18:21 dzieki Max ale i tak wyszło zle..więc nawet do konca weekendu nie dociagne pzdr. Jumar Odpowiedz Link
anula001 Re: gratuluje wujek :))) n/txt 23.04.05, 18:22 dociagniesz, spox ja raczej nie dociagne Odpowiedz Link
jumar1 Re: gratuluje wujek :))) n/txt 23.04.05, 18:24 Mamy podobne myśli ale inne metody działania ..niestety! pzdr. jumar Odpowiedz Link
anula001 Re: gratuluje wujek :))) n/txt 23.04.05, 18:28 ale dlaczego niestety? ludzie sa rozni Mariusz, i my choc sie lubimy/ lubilismy (???) inaczej widzimy pewne rzeczy.. Tak, owszem, wywalilabym stad polowe ludzi, owszem tesknie za forum z listopada czy grudnia tak, uwazam ze siedzi tu za duzo ludzi rzeczywiscie malolaty mnie wnerwiaja czasem, bo staro sie czuje cos takiego czytajac owszem, sa watki ktore mnie rozwalaja nie wiem nawet co mam tu pisac, bywal sporadycznie tu ostatnio... chcialabym zeby bylo jak dawniej, Ty tez, bo o tym rozawialismy, ale metody mamy inne, coz humanistka ze mnie, moze zrobilabym to delikataniej, ale jak mowisz - ludzie smieja sie z tego ze jestem miekka, co nawiasem mowiac mam gleboko w dupie, na zdrowie, bo smiech to zdrowie.. Odpowiedz Link
beate1 Re: gratuluje wujek :))) n/txt 23.04.05, 18:34 >wywalilabym stad polowe ludzi, to dlaczego nie wywalasz? > owszem, sa watki ktore mnie rozwalaja autorom rozwalających wątków też chyba można zwrócić uwagę? Odpowiedz Link
anula001 Re: gratuluje wujek :))) n/txt 23.04.05, 18:36 delikatnie zwracalam, piszac swego czasu post o innych tematch... widac malo skuteczna jestem, badz jak twierdzi jumar czy tam ktos inny za miekka... Odpowiedz Link
anisua Anula.... 23.04.05, 18:41 to zrób to... zmień coś , jesli Ci się nie podoba w końcu Ty tu rzadzisz Ty to stworzyłas.... a że dziecko(forum ) wyrosło i się zmienia.. czasem dobrze, a czasem jak widać nie nie spełnia oczekiwań.... wiesz teraz po tym , co napisałas niektórzy moga poczuć się .....;/ i uciekną...zwłaszcza Ci ,na których Ci zalezy.... może czas na zmiany??? moze forum się zmienia , bo admin nie ma juz serca do niego??? przecież bycie tu ma być przyjemnością...... Odpowiedz Link
anisua weżcie dupę w troki 23.04.05, 18:26 i zacznijcie sensownie działać... ,,gdzie nie ma kota tam myszy harcują'' ,,i pańskie oko konia tuczy''..znacie to?? prawda??? to forum to ma być przyjemność pisanie i czytanie to chwila na relaks taka mała przystań w beznadziei życia.... dośc tego smęcenia szefostwo..naradzić się....i działac) Odpowiedz Link
anisua Re: pańskie oko konia TŁUCZE.. hehe :PPP n/t 23.04.05, 18:45 ja tak poważnie..a Ty wszystko popsułeś..;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD Odpowiedz Link
md0512 Już JA tu zrobię porządek... 23.04.05, 18:51 Cześć !! Ja chcę być adminem, już ja tu zrobię porządek! (żartowałem) Obserwuję, że im dłużej działa forum, tym gorzej... Przykre to, dawniej było inaczej. Jakość wypowiedzi drastycznie spada... Liczę na zmiany na plus. Odpowiedz Link
emzecik Ale porządki :) 23.04.05, 18:50 hehe, i po raz kolejny okazało się, że na kłopoty pomoże tylko silne i zdecydowane męskie działanie brawo jumar! fakt - zaskoczyły mnie nowe porządki, tak jak i to że mam jeszcze możliwość pisania w sumie ql, anula nie potrafiła, to se ludzi odpowiednich wynajęła PS. ciekawe kiedy mi odbiorą akces za marudzenie... ;D Odpowiedz Link