thomix 29.04.05, 08:17 Witam wszystkich porannie U lekarza: - Panie doktorze! Co to może być, piąty dzień z rzędu nie chce mi się pracować?! - To może być piątek. żeby nie było calkiem OT, to lekarz był singlem. Zresztą, myślę że się sami tego domysliliście Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szamanica Re: wątek na piątek 29.04.05, 08:39 nio już zaraz weekendziorek jabadabaduuu Odpowiedz Link
tamara_t Re: szamanica :) 29.04.05, 08:41 Hej, witam nową koleżankę singielkę >weekendziorek jabadabaduuu popieram w zupełności )) ja się na TEN weekend cieszę okrutnie ) Odpowiedz Link
krecona.ona Re: wątek na piątek 29.04.05, 08:41 Jakie witam porannie)) Przeciez to juz srodek dnia! ) Udanego weekendu zycze! Odpowiedz Link
szamanica Re: wątek na piątek 29.04.05, 08:44 no witam witam, ja was czytam od dawna ale jakoś dziś mi sie zachciało napisać ale weekendziorek mniam biorąc pod uwagę że słonko drapie w nos... Może inauguracja opalania topless nastąpi? Odpowiedz Link
tamara_t Re: wątek na piątek 29.04.05, 08:50 Oj, chyba nie sądzę... nad morzem od niedzieli deszcz zapowiadają.. Odpowiedz Link
krecona.ona Re: wątek na piątek 29.04.05, 08:54 szamanica napisała: > buuuu to pójdę na solarkę Hehe tez wyjscie Ale tych chmur to sie nie boj, ja slyszalam, ze od wtorku ma sie pogorszyc, wiec moze uda Ci sie poopalac topless Odpowiedz Link
krecona.ona Re: wątek na piątek 29.04.05, 08:53 szamanica napisała: >Może inauguracja opalania topless nastąpi? Mi sie to nie uda niestety- wprawdze czeka mnie pinknik nad rzeka, grill i sheesha, to w toczeniu czworki dzieci bardzo maloletnich)) Odpowiedz Link
szamanica Re: wątek na piątek 29.04.05, 08:57 no mła też magda miło mi A co do opalania to zobaczymy jeszcze bo jak będę miec jakiegoś kaca to słońca będę unikać i już. Odpowiedz Link
tamara_t Re: wątek na piątek 29.04.05, 09:17 > czeka mnie (...) sheesha A to zazdroszczę Odpowiedz Link
thomix Re: wątek na piątek 29.04.05, 09:02 > Jakie witam porannie)) Przeciez to juz srodek dnia! ) chcialbym sprostować, że jest dopiero 9.01 nad ranem)) Odpowiedz Link
szamanica Re: wątek na piątek 29.04.05, 09:03 nie wiem jak wy ale ja za 7 godzin zaczynam weekend Odpowiedz Link
wenecka Re: wątek na piątek 29.04.05, 09:33 niektórzy mimo, że do pracy dotarli, to jeszcze się nie obudzili... Odpowiedz Link
losiek75 Re: wątek na piątek 29.04.05, 09:43 dotarli, dotarli tylko duzo tej pracy ja nie wiem skad ona sie bierze a nad morzem bedzie slonce w weekend i juz! Odpowiedz Link
cafe_justysia Re: wątek na piątek 29.04.05, 09:45 A mi też nic się nie chce ) Po południu jadę z mamą na budowę zobaczyć jak "fachowcy" położyli podłogę w moim pokoju i trochę posprzątać,poukładać moje graty... Odpowiedz Link
pacio Re: wątek na piątek 29.04.05, 15:44 zabieram paszport i spadam na loltnisko Allah akbar! Odpowiedz Link
herezja hilfe! 29.04.05, 09:58 Jakieś rady na głupawkę przedweekendową ktoś ma? Bo w biurze, dokumenty, które właśnie przyszły faksem podajemy sobie pocztą lotniczą D (czyli kolega robi z nich samolociki, a ja próbuje je złapać D) Dom wariatów Odpowiedz Link
szamanica Re: hilfe! 29.04.05, 10:36 a nie lepiej popsuć fax? będzie cisza i święty spokój Odpowiedz Link
herezja Re: hilfe! 29.04.05, 10:41 Ale zanudzimy się na śmierć Z resztą poczta lotnicza to już przeszłość. Jeden z samolotów z zamówieniem wpadł do mojej kawy Wojna na gumki recepturki też już zakończona D A jeszcze nie ma 11! Jakieś pomysły na ciekawe i mało pożyteczne sposoby na zabicie czasu w pracy? Odpowiedz Link