kasiam306 04.05.05, 07:33 Witajcie po (dla niektorych dlugiej majowce) - mam nadzieje ze pogoda dopisala i z nowym zapalem bierzemy sie do codziennych i przyziemnych zajec piszcie piszcie jak sie wypoczywalo!!! milego dnia Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
anula001 Re: po majowce 04.05.05, 08:58 hej, wypoczywalo sie suuuuper, poznalam super ludzi, spacerowalam brzegiem morza, nagadalam sie, i bylam na pysznych lodach) A teraz nie chce mi sie wracac do pracy itd., buuu Odpowiedz Link
kasiam306 Re: po majowce 04.05.05, 09:05 Anula - nawet nie wiesz jak Ci zazdrosze morza (juz umyslilam sobie wyskoczyc na ktorys weekend majowy, ale sa 2 powody dla ktorych chyba pomysl odpadnie - chyba ze go przeloze - w ten weekend o ktorym ja myslalam zeby jechac: 1. prawodpodobnie Ty przyjedziesz do 100lycy(21-22 czy tak?), 2. moja kolezanka zrezygnowala bo cos tam....) Odpowiedz Link
pulsarkowy Re: po majowce 04.05.05, 08:59 skonczyla sie majowka, moze bede mial okazje odpoczac ;P Odpowiedz Link
ancia_m Re: po majowce 04.05.05, 09:06 A ja jestem zadowolona po swoim "wypoczynku", zdeptałam buty na szlakach, chłodziłam się pifkiem, podawanym mi przez uroczych kelnerów szkoda tylko, że trzeba było wrócić do pracy, ale zaraz wezmę się za wymyśłanie sobie rozrywek, żeby nie było najgorzej Odpowiedz Link