zapalniczka 04.05.05, 15:45 ...przyznam ze my babeczki mamy odwage... zeby tylko na przekor i zeby tylko pokazac ze jestem w stanie... moglabym zrobic prawie wszystko! Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
aimless Re: cholera... 04.05.05, 16:12 przechodziłem ten okres...jak miałem 12 lat...;D ------------------------------------------------ ...jesteśmy, z natury, tak płytcy, że naprawdę tylko rozrywki mogą nas uchronić przed umieraniem... Odpowiedz Link
aimless Re: cholera... 04.05.05, 16:19 ja już po prostu niemusze sobie nic udowadniać... a jak ktoś mnie nazywa tchurzem...prosze bardzo...i tak go nieszanuje... ---------------------------------------------- ...jesteśmy, z natury, tak płytcy, że naprawdę tylko rozrywki mogą nas uchronić przed umieraniem... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: cholera... 04.05.05, 16:23 ludzi mozna nie lubiec ale szanowac ich trzeba Odpowiedz Link
aimless Re: cholera... 04.05.05, 16:24 mam na tą kwestie odmienne zdanie... ---------------------------------------------------- ...jesteśmy, z natury, tak płytcy, że naprawdę tylko rozrywki mogą nas uchronić przed umieraniem... Odpowiedz Link
aimless Re: cholera... 04.05.05, 16:30 czy ja wiem...raczej nie. Nikt niemusi sie przejmować opinią innych na swój temat... -------------------------------------------------------- ...jesteśmy, z natury, tak płytcy, że naprawdę tylko rozrywki mogą nas uchronić przed umieraniem... Odpowiedz Link
zapalniczka Re: cholera... 04.05.05, 16:33 racja, trzeba sie z tym tylko a moze az pogodzic... Odpowiedz Link
ovca5 Re: cholera... 04.05.05, 16:14 no i dlatego napisane stoi, ze "my babeczki" bo niektorzy nigdy z tego nie wyrastają. i dobrze, to popycha cywilizację do przodu. Odpowiedz Link
zapalniczka Re: cholera... 04.05.05, 16:18 a czy w tym jest cos zlego? bo po Waszych postach odnosze wrazenie ze cofam sie w rozwoju... Odpowiedz Link
ovca5 Re: cholera... 04.05.05, 16:22 absolutnie nic. to bez ironii było zupełnie. mnie też się zdarzają takie stany. potem załuję...ale postawa warta podziwu) Odpowiedz Link
zapalniczka Re: cholera... 04.05.05, 16:27 no wlasnie bo to nie jest tak na codzien, czasem ma sie takie zrywy... ale mysle ze to jest dobre, ma sie poczucie ze jestem zdolna poswiecic sie w kazdym calu i nie chodzi mi tez o drobnostki ale sprawy znacznie wazniejsze Odpowiedz Link